canım saol dün aldım bende hayıtsuyunu...
anladığım kadarıyla hayıt suyunu devamlı kullanıyoruz...
yani adet döneminde falan sürekli kullanıcaz...
saol canım inş bizdede işe yarar hemen hamiş olurum
mrh gulkokulu arkadaşım. yazdıkların umut oldu bana, dün ben de hayıt suyu aldı ama dediğn kapsüllerden bulamadım onun yerine arı sütü bal polen karışımı bir şey verdiler macun gibi.
bu arada sende de hiç bir sebep yokmuydu. dr lar ne ben de ne eşimde bi problem yok diyorlar. bütün testlerden takiplerden geçtik. hsg de temiz çıktı. uğraşalı 2 yıl dolmak üzere. bu hayıt suyu adetleri düzenler diyo maşallah adetlerim de yumrtlamam da bi sorun yok. senin de mi öyleydi. çok sordum kusura bakma yanlış şeyler kullanmak istemiyorum.
mrh gulkokulu arkadaşım. yazdıkların umut oldu bana, dün ben de hayıt suyu aldı ama dediğn kapsüllerden bulamadım onun yerine arı sütü bal polen karışımı bir şey verdiler macun gibi.
bu arada sende de hiç bir sebep yokmuydu. dr lar ne ben de ne eşimde bi problem yok diyorlar. bütün testlerden takiplerden geçtik. hsg de temiz çıktı. uğraşalı 2 yıl dolmak üzere. bu hayıt suyu adetleri düzenler diyo maşallah adetlerim de yumrtlamam da bi sorun yok. senin de mi öyleydi. çok sordum kusura bakma yanlış şeyler kullanmak istemiyorum.
Aman haaa adet döneminde sakın kullanmayın... HASTANELİK OLURSUNUZZZZZZZ..... Benim aktarım adet olduğunda sakın kullanma dedi... Bütün damarları açıyormuş......Depodaki bütün kanları alır götürür dedi... adet döneminde kestiğim halde o kadar aşırı olduki çok korktum..... sabahı zor ettim .... Aktara gittim sordum... Adet döneminde mutlaka kes vüduttaki kanların hepsini alır götürür dedi...
arkadasım ben kullandım hemde 3 ay hatta azaltı cunku asırı kanama olur bende kızlıgımdan berı hayıtın bır ozellıgı az olanı cogalmak cok olanı azaltmak yani denge kuruyor tabi kısıden kısıye degısır yınede bır artma olursa adet donemınde kullanmasınlar bende bı sorun yaratmadı benıde maydnoz kuru mahfettı karacıger yaglanması ıcın ıctım adetımede denk geldı hayıtıda bırakmıstım kocaman parcalar geldı sımdı ıcmıyorum herkez kendıne gore ayarlasın sanada gecmıs olsun adetınden sonra devam et saglıgından onemlı degıl
Merhaba kızlarrrr,,
bende uzun zamandır yanlış doktorlar yüzünden hamile kalamayanlardanım. Prolaktin sorunum varmış. neyseki çok şükür ilaçlar geçen ay düşürdük bu hormonu. ve bu ay soğan kürüne başladım, sanki faydasını görüyor gibiyim yumurtlama günümdeyim ve göbeğimin altında fena sızlama var, göğüslerime dokunamıyorummm :)) bu arada ateş ölçme yönteminide kullanmaya başladım bu ay :))
eğer bunun faydasını görmezsem Gülkokulu arkadaşımızın kürünü deneyeceğim birde :))
herkese bol bebişli göbüşler diliyorum. :))
Naptin gittin mi doktora.ne durumda prolaktin hangi ilaci kullandn:)
canım tekrar gidemdim doktora dotinex kullandım 2 ay ve prolaktinim 196 dan 7,17 ye düştü çok şükür :)))) adetim düzene girdi, göğüslerimden süt gelmiyor :)) ve sanırım bu ay yumurtladım :)))) soğan suyuna devam ediyorumm 2. haftama girdim eğer olmazsa gül kokulu arkadaşımızın kürünü deneyeceğim :))
kızlar nasıl gıdıyor
canım geçen pazertesinden itibaren düzenli içtim ama hafta sonu şehir dışındaydım yanıma da almadım. 2 günlük bir kayppvar. bir de günde bir kere içiyorum çünkü akşama kadar işteyim akşam yemekten sonra içiyorum tadı da inanılmaz kötü bebiş için her şeyi yaparım ama :)
sen neler yapıyorsun tekrar düşünüyor musunuz bebiş
Merhaba Gülkokulu
Ne sıcak bir topik olmuş burası.Öyle samimi bir şekilde yazmışsınki bazen gözlerim dolarak bazen gülümseyerek okudum yazılanları.Ben yılların PCO hastasıydım.İlaç kullanmadığım zamanlar 10 ay adet görmediğim bile oldu.Sonra İbrahim Adnan Saraçoğlunun soğan suyu kürünü uyguladım 2 ay.O zamandan beri 4 yıldır hiç bir ilaç almadan düzenli adetlerimi oluyorum.İnanırmısın ultrasonda ben bile görüyordum inci gibi kistlerimi.Yumurtalıklarım dolmuştu kistlerden.Soğan suyu küründen sonra gittiğim doktor sen nasıl Pco hastasısın hiç kistin yok dedi.Tüm kistlerimi eritmiş mucizevi bir şekilde ve hala düzenli bir şekilde adet görmeye devam ediyorum.Hayıt suyunuda bir süredir araştırıyorum.direk hipofiz bezini etkiliyormuş ve etki mekanizması düzenlemeye yönelikmiş.Yani illa bir şeyi düşürmüyor bazen eksik olanıda artırıyor.Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda evlenmeyi düşünüyorum.Uzun zaman hormonal problemler yaşamış biri olarak hamile kalmamın zor olabileceğini tahmin ediyorum.O yüzden hayıt suyuna evlenmeden başlayıp bir süre devam etmek zamandan kazanmak niyetindeyim :)))Ben suyu nasıl yapılıyor bilemediğim için tohumlarını aldım ve inşallah kullanmaya başlayacağım.Okuduklarım içinde herhangi bir ilaçla kullanalımaz diye bir yazı göremedim.Hipertansiyon hastasıyım çünkü ve düzenli ilaç kullanıyorum.Şimdi doktora gidip sorsam bilecekmi ondan bile emin değilim(azcık benimde doktor alerjim var çünkü).Sen hayıt suyu içerken hiç yan etki hissettinmi baş dönmesi halsizlik ya da ne bilim buna benzer şeyler?
gülkokulu bu topiği çok beğendim baştan sona okudum bir solukta ben de 2. çocuk uğraşıyorum , yaş 34. 4 ay geçti kürlerle...
Adaçayı ile hayıt tohumu aldım bugün aktardan hemen demleyip içtim bakalım bu ay neler değişecek...