9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

mrh gulkokulu arkadaşım. yazdıkların umut oldu bana, dün ben de hayıt suyu aldı ama dediğn kapsüllerden bulamadım onun yerine arı sütü bal polen karışımı bir şey verdiler macun gibi.

bu arada sende de hiç bir sebep yokmuydu. dr lar ne ben de ne eşimde bi problem yok diyorlar. bütün testlerden takiplerden geçtik. hsg de temiz çıktı. uğraşalı 2 yıl dolmak üzere. bu hayıt suyu adetleri düzenler diyo maşallah adetlerim de yumrtlamam da bi sorun yok. senin de mi öyleydi. çok sordum kusura bakma yanlış şeyler kullanmak istemiyorum.

canım saol dün aldım bende hayıtsuyunu...
anladığım kadarıyla hayıt suyunu devamlı kullanıyoruz...
yani adet döneminde falan sürekli kullanıcaz...
saol canım inş bizdede işe yarar hemen hamiş olurum :KK16:

Aman haaa adet döneminde sakın kullanmayın... HASTANELİK OLURSUNUZZZZZZZ..... Benim aktarım adet olduğunda sakın kullanma dedi... Bütün damarları açıyormuş......Depodaki bütün kanları alır götürür dedi... adet döneminde kestiğim halde o kadar aşırı olduki çok korktum..... sabahı zor ettim .... Aktara gittim sordum... Adet döneminde mutlaka kes vüduttaki kanların hepsini alır götürür dedi...

HAYITI KESİNLİKLE ADETTE İÇMEYİNNNNNNNNNNN..................VE BAŞKA BİTKİLERİ DE TABİİİİİİİİİ...................................

mrh gulkokulu arkadaşım. yazdıkların umut oldu bana, dün ben de hayıt suyu aldı ama dediğn kapsüllerden bulamadım onun yerine arı sütü bal polen karışımı bir şey verdiler macun gibi.

bu arada sende de hiç bir sebep yokmuydu. dr lar ne ben de ne eşimde bi problem yok diyorlar. bütün testlerden takiplerden geçtik. hsg de temiz çıktı. uğraşalı 2 yıl dolmak üzere. bu hayıt suyu adetleri düzenler diyo maşallah adetlerim de yumrtlamam da bi sorun yok. senin de mi öyleydi. çok sordum kusura bakma yanlış şeyler kullanmak istemiyorum.

Benimde eşime ve bana bir problem yok dediler ama ilk çocuğum tüp bebekle oldu istersen bilgilerimi bir oku benim topiğimden bir şeyler bulabilirsin kendine.... benim bütün yazdıklarımı oku........

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ti-sifir-birde-kolestrole-baktirin-derim.html

canım evet bendede esımdede hıcbır sorun yoktu sebepsız ınfertılıte diyordu dr lar olsun canım arısutu polenın hepsı faydlı bulamadıysan onu ıc bıde streste etkılıyor her ay asker yolu bekler gıbı geldı gelecek dıyıncede olmuyor bızım sorun bırazda psıkolojık benım gıbı umudını kes olmuyor dedım kabullendım kafaya takmdım bırazda oyle dene bende ıse yaradı

Aman haaa adet döneminde sakın kullanmayın... HASTANELİK OLURSUNUZZZZZZZ..... Benim aktarım adet olduğunda sakın kullanma dedi... Bütün damarları açıyormuş......Depodaki bütün kanları alır götürür dedi... adet döneminde kestiğim halde o kadar aşırı olduki çok korktum..... sabahı zor ettim .... Aktara gittim sordum... Adet döneminde mutlaka kes vüduttaki kanların hepsini alır götürür dedi...
arkadasım ben kullandım hemde 3 ay hatta azaltı cunku asırı kanama olur bende kızlıgımdan berı hayıtın bır ozellıgı az olanı cogalmak cok olanı azaltmak yani denge kuruyor tabi kısıden kısıye degısır yınede bır artma olursa adet donemınde kullanmasınlar bende bı sorun yaratmadı benıde maydnoz kuru mahfettı karacıger yaglanması ıcın ıctım adetımede denk geldı hayıtıda bırakmıstım kocaman parcalar geldı sımdı ıcmıyorum herkez kendıne gore ayarlasın sanada gecmıs olsun adetınden sonra devam et saglıgından onemlı degıl

Merhaba kızlarrrr,,

bende uzun zamandır yanlış doktorlar yüzünden hamile kalamayanlardanım. Prolaktin sorunum varmış. neyseki çok şükür ilaçlar geçen ay düşürdük bu hormonu. ve bu ay soğan kürüne başladım, sanki faydasını görüyor gibiyim yumurtlama günümdeyim ve göbeğimin altında fena sızlama var, göğüslerime dokunamıyorummm :)) bu arada ateş ölçme yönteminide kullanmaya başladım bu ay :))

eğer bunun faydasını görmezsem Gülkokulu arkadaşımızın kürünü deneyeceğim birde :))

herkese bol bebişli göbüşler diliyorum. :))

Naptin gittin mi doktora.ne durumda prolaktin hangi ilaci kullandn:)

Naptin gittin mi doktora.ne durumda prolaktin hangi ilaci kullandn:)

canım tekrar gidemdim doktora dotinex kullandım 2 ay ve prolaktinim 196 dan 7,17 ye düştü çok şükür :)))) adetim düzene girdi, göğüslerimden süt gelmiyor :)) ve sanırım bu ay yumurtladım :)))) soğan suyuna devam ediyorumm 2. haftama girdim eğer olmazsa gül kokulu arkadaşımızın kürünü deneyeceğim :))

canım tekrar gidemdim doktora dotinex kullandım 2 ay ve prolaktinim 196 dan 7,17 ye düştü çok şükür :)))) adetim düzene girdi, göğüslerimden süt gelmiyor :)) ve sanırım bu ay yumurtladım :)))) soğan suyuna devam ediyorumm 2. haftama girdim eğer olmazsa gül kokulu arkadaşımızın kürünü deneyeceğim :))

Cok sevindim bende gecenlerde gittim doktora ilk gebeligimde karnmda öldu bebegm ikinci sefer hamile kalmak istiyorum ama olmuyo gecen gun gittigim doktor prolaktin hormonu testi istedi yaptrdim 29.01cikti cok yuksek deil parlodel verdi kullaniyorum bakalm ne olacak. bu arada bende hayit otu tohumunun cayini yapip iciyorum bir haftadr:KK9:

kızlar nasıl gıdıyor

canım geçen pazertesinden itibaren düzenli içtim ama hafta sonu şehir dışındaydım yanıma da almadım. 2 günlük bir kayppvar. bir de günde bir kere içiyorum çünkü akşama kadar işteyim akşam yemekten sonra içiyorum tadı da inanılmaz kötü bebiş için her şeyi yaparım ama :)

sen neler yapıyorsun tekrar düşünüyor musunuz bebiş

canım geçen pazertesinden itibaren düzenli içtim ama hafta sonu şehir dışındaydım yanıma da almadım. 2 günlük bir kayppvar. bir de günde bir kere içiyorum çünkü akşama kadar işteyim akşam yemekten sonra içiyorum tadı da inanılmaz kötü bebiş için her şeyi yaparım ama :)

sen neler yapıyorsun tekrar düşünüyor musunuz bebiş

canım bende bobrek kıstı ymurtalık kıstı ıdraryolu enf.onlarla ugrasıyorum kıst ıcın hayıt ıctım sımdı sogan suyuna baslıcam bebek korkutuyor son yasadıklarımdan sonra bıde kanamalı oluyor sureklı yatıyorum sadece wc ye kalkıyorum sehır degıstırecegız yerlesme falan hemde kızım kucuk kucak ıstıyor bırazdaha beklıyecegım canım benden once allah sızlere versın bana yasattı o mutlulugu ınsallah sızde en kısa zaman da anne olursuuz bıde yakı denesene anım onunda faydası var

merhaba canım, bende bir haftadır hayıt suyunu içiyorum ama sadece akşam yemeğinden önce..dünde tahlil sonucumda prolaktinim 29,93 çıktı 2 yıl önce 33 tü. devam edicem hayıta..soğan suyu tekrar yapmak istiyorum ama ikisini bir arada yapmıycam 15 gün yapıcam soğan sonra devam edicem hayıta...inşlhh:KK49: olur..

Merhaba Gülkokulu
Ne sıcak bir topik olmuş burası.Öyle samimi bir şekilde yazmışsınki bazen gözlerim dolarak bazen gülümseyerek okudum yazılanları.Ben yılların PCO hastasıydım.İlaç kullanmadığım zamanlar 10 ay adet görmediğim bile oldu.Sonra İbrahim Adnan Saraçoğlunun soğan suyu kürünü uyguladım 2 ay.O zamandan beri 4 yıldır hiç bir ilaç almadan düzenli adetlerimi oluyorum.İnanırmısın ultrasonda ben bile görüyordum inci gibi kistlerimi.Yumurtalıklarım dolmuştu kistlerden.Soğan suyu küründen sonra gittiğim doktor sen nasıl Pco hastasısın hiç kistin yok dedi.Tüm kistlerimi eritmiş mucizevi bir şekilde ve hala düzenli bir şekilde adet görmeye devam ediyorum.Hayıt suyunuda bir süredir araştırıyorum.direk hipofiz bezini etkiliyormuş ve etki mekanizması düzenlemeye yönelikmiş.Yani illa bir şeyi düşürmüyor bazen eksik olanıda artırıyor.Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda evlenmeyi düşünüyorum.Uzun zaman hormonal problemler yaşamış biri olarak hamile kalmamın zor olabileceğini tahmin ediyorum.O yüzden hayıt suyuna evlenmeden başlayıp bir süre devam etmek zamandan kazanmak niyetindeyim :)))Ben suyu nasıl yapılıyor bilemediğim için tohumlarını aldım ve inşallah kullanmaya başlayacağım.Okuduklarım içinde herhangi bir ilaçla kullanalımaz diye bir yazı göremedim.Hipertansiyon hastasıyım çünkü ve düzenli ilaç kullanıyorum.Şimdi doktora gidip sorsam bilecekmi ondan bile emin değilim(azcık benimde doktor alerjim var çünkü :p).Sen hayıt suyu içerken hiç yan etki hissettinmi baş dönmesi halsizlik ya da ne bilim buna benzer şeyler?

gülkokulu bu topiği çok beğendim baştan sona okudum bir solukta ben de 2. çocuk uğraşıyorum , yaş 34. 4 ay geçti kürlerle...
Adaçayı ile hayıt tohumu aldım bugün aktardan hemen demleyip içtim bakalım bu ay neler değişecek...

Merhaba Gülkokulu
Ne sıcak bir topik olmuş burası.Öyle samimi bir şekilde yazmışsınki bazen gözlerim dolarak bazen gülümseyerek okudum yazılanları.Ben yılların PCO hastasıydım.İlaç kullanmadığım zamanlar 10 ay adet görmediğim bile oldu.Sonra İbrahim Adnan Saraçoğlunun soğan suyu kürünü uyguladım 2 ay.O zamandan beri 4 yıldır hiç bir ilaç almadan düzenli adetlerimi oluyorum.İnanırmısın ultrasonda ben bile görüyordum inci gibi kistlerimi.Yumurtalıklarım dolmuştu kistlerden.Soğan suyu küründen sonra gittiğim doktor sen nasıl Pco hastasısın hiç kistin yok dedi.Tüm kistlerimi eritmiş mucizevi bir şekilde ve hala düzenli bir şekilde adet görmeye devam ediyorum.Hayıt suyunuda bir süredir araştırıyorum.direk hipofiz bezini etkiliyormuş ve etki mekanizması düzenlemeye yönelikmiş.Yani illa bir şeyi düşürmüyor bazen eksik olanıda artırıyor.Allah nasip ederse önümüzdeki aylarda evlenmeyi düşünüyorum.Uzun zaman hormonal problemler yaşamış biri olarak hamile kalmamın zor olabileceğini tahmin ediyorum.O yüzden hayıt suyuna evlenmeden başlayıp bir süre devam etmek zamandan kazanmak niyetindeyim :)))Ben suyu nasıl yapılıyor bilemediğim için tohumlarını aldım ve inşallah kullanmaya başlayacağım.Okuduklarım içinde herhangi bir ilaçla kullanalımaz diye bir yazı göremedim.Hipertansiyon hastasıyım çünkü ve düzenli ilaç kullanıyorum.Şimdi doktora gidip sorsam bilecekmi ondan bile emin değilim(azcık benimde doktor alerjim var çünkü :p).Sen hayıt suyu içerken hiç yan etki hissettinmi baş dönmesi halsizlik ya da ne bilim buna benzer şeyler?

canım hıcbır degısıklık olmadı ıctıgım surece cok asırı adet ıcın ıctım gecen ay onada ıyı geldı kıstım duruyor bende her ay baslayacam diyorum baslayamıorum sogan kurune ınsallah obur ay bukadar faydalı olacagını sanmıyodum senden cesaret aldım baslıyorum öbur ay vatana mıllete hayırlı olsun senınde allah hakkında hayırısını versın ınsallah cok ugrasmadan anne olursun

gülkokulu bu topiği çok beğendim baştan sona okudum bir solukta ben de 2. çocuk uğraşıyorum , yaş 34. 4 ay geçti kürlerle...
Adaçayı ile hayıt tohumu aldım bugün aktardan hemen demleyip içtim bakalım bu ay neler değişecek...

canım demleme ıle ugrasma hazır suyunu ıc daha pratık

mrb bende bir pkoslu olarak yapmadığım yemediğim kalmadı ama daha varmış yapacaklarım içeceklrim yiyeceklerim :))))
benimde tedaviyle bir oğlum oğlum var 3,5 yaşında.3,5 yıldırda ben yine regl olmuyorum.bir kere doktora gittim herşey normal görünüyor.bende şimdi 1 şişe hayıt suyu içtim sanki yumurtalıklarımda ağrı batma falan oldu.2.şişeye başladım belki faydası olur.İnşaallah olurda 2.bebeğim tedavisiz oluverir.
bişey sormak istiyorum soğan kürüyle yapsam dahamı etkili olur acaba ne dersiniz.ama yapıcam ben birlikte bana göre daha etkili olur gibi.tabi metforminde kullanıcam yazıcam buraya ekilerini.Allah bebek isteyen herkese aratmadan haklarında hayırlıysa en kısa zamanda versin inşaallah.....

Bir sağlıkçı olarak soruna ben de cevap vereyim istersen.Soğan suyu kistleri yok ediyor.Hayıt suyu hormonları düzenliyor.Yumurtalıklarındaki kistlerinde temizlenmesi lazım devamında hormonlarının da düzenli olup yeni yumurtaları kist haline dönüştürmemesi lazım.Bana kalırsa ikisini de uygula ama birlikte kullanılırmı bilmem.Kürleri genelde başkalarıyla birleştirmeden tek tek öneriyorlar diye biliyorum.Madem hayıt suyuna başlamışsın adet görüp bitene kadar ona devam et sonra biraz ara verip(bir hafta falan) bir 15 günde soğan kürü yap.Soğan küründen bir kaç gün sonra hayıt suyu içmeye yine başla.Bir dahaki adetinden 15 gün sonra falan bir 10 günlük soğan kürü daha yap.Bir kaç gün molalarla ikisini dönüşümlü olarak kullan.Tabi bu dediklerim adet görmenede bağlı.Umarım düzelir ben çok faydasını gördüm soğan kürünün.Hayıt suyununda faydalı olacağına yürekten inanıyorum

X