9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

Ben hayitin tohumunu almistim cayini yapip iceyim diye ama tadi felaket icilecek gibi degil o yuzden ilacini aldim hayitin en azindan tatsiz tuzsuz yut gitsin bakalim ise yariyacakmi

Merhaba arkadaslar,

Hayir su tam olarak ne oliyor. Ben yurt disinda yasiyorum tam olarak ne oldugunu bilmedigim icin Nerde ariyacami bilemedim..
Bende yurtdisinda yasiyorum hangi ulkedesiniz bilmiyorum ama Almanyada adi Mönspepffer ben önce tohumumu ismarladim internetteki bi siteden icemedim cok aci felaketti tadi gecen haftada hayit hapini ismarladim cok kisi o bitkisel ilacla pozitif sonuc almis bakalim bende deniyorum hayirlisi artik

Hayit suyu aktarlardan aliniyor .hayit kaynatip iciliyor.birde hayit hapi var agnucaston (bitkiseli icmekten daha kolay) eczanelere sor turkiyede hic akraban yok mu kargo vs gonderirler
Agnucaston yurtdisindada var Ben aldim hayitda var sadece isimleri ni internetten yazip türkcesini ogrenmek yeterli oluyo bütün bitkiler caylar var

Ben hayitin tohumunu almistim cayini yapip iceyim diye ama tadi felaket icilecek gibi degil o yuzden ilacini aldim hayitin en azindan tatsiz tuzsuz yut gitsin bakalim ise yariyacakmi
Umarim yarar cnm ya yarasinda bebislerimiz qeldin bi an once suyuda ole aci bi tadi var ben fondip yapiyrm qidiyo bi seklde napalm bebsler icin katlanicaz artik

Umarim yarar cnm ya yarasinda bebislerimiz qeldin bi an once suyuda ole aci bi tadi var ben fondip yapiyrm qidiyo bi seklde napalm bebsler icin katlanicaz artik
Amin insallah canim suyu yine icilirde cayi sicak yavas yavas iciyordum tadini daha hissetiriyodu bende Agnucastona basladim bide ari sütü polen kapsülü kullaniyorum 4 günde Adacayiyagi ni denedim artik gerisi kismet insallah olurda tüp bebek stresiyle ugrasmam Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah

Bende bugün başladım hayıt tohumu çayına. Aynı zamanda aktar birde macun verdi. Sabah akşam bir kaşık yutucam. Polikistik overim. Adetim düzensiz 3-4 ayda bir oluyorum.Hormonlar normal. 1 yıldır evliyim 2 aydır korunmuyorum. polikistik olduğum için ertelemek istemedim önlemlerimi alayım dedim. Bunlarla hamile kalan çokmuş yakınen bir arkadaşımda böyle hamile kaldı. Rabbim isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..

Kizlar mutlaka icin bn bu yaziyi grdum direk gttim aldm cok ta arastrdm bnm fsh 16 iken hayit suyundan snra 7.63 e düstü fsh Allah szdenn razi olsun bir ayla oldu bu sonucu grdukten snra direk gittim 2 sise daha aldm ilk ay ari sütü kapsülü alamamstm bu ay onuda aldm ins bebisim gelir Rabbim hepinizin gönlune gore versin insallah kucagimiz bebisimizle dolsun

Acaba hamıle kaldınız mı Birde nasıl kullanıyosunuz bende kullanmak ıstıyorum

Mrb nsil hamile kaldinizzz

çok eski bir paylaşım biliyorum ama kullandığınız takviyelerden verim aldınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…