Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile
Senin adına çok sevindim bende 2 yıllık evliyim, evlendiğimizden beri istiyoruz olmuyor. Bugün yine birinin hamile haberini aldım kıskanmamak elimde değil. Bende Hayıt tohumunun çayını yapıp içiyorum adaçayı da içiyorum tabi bazen. Bir faydası olmadı 2 yıldır artık bir şeyler alıp içmeye gücümde kalmadı...
arkadaslar internette sorun yasıyordum bir süredir cevap yazamadım cok özür dilerim hayıt suyunu sabah aksam cay bardagının yarısına kadar koyuyoruz uzerını su ıle tamamlıyoruz ac tok farketmez günde ıkı kere üc ay devam arı sütünü günde 1tane kapsül zaten. Markası farketmez ama ozaman vital diye bir markaydı 30 tl almıstım.umarım yardımcı olmusumdur hayıt suyuda mecit efendi allahım nurtopu gibi bebisler versin sizlerede duacıyım bide iliski sirasında belınıze yakı vurun ayaklarınızı havaya kaldırıp yarım saat durun belınızede yastık koyun sabaha kadar yakı dursun belinizi ısıtır sabah banyo yapabilirsiniz cıkarıpmerhaba gül kokulu. Bu kürü nasıl uyguladığını daha detaylı yazabilir misin? Yani arı sütü kapsül markası nedir nasıl ve ne kadar süre kullandın hayıt suyu ile poleni? Tedavi ile birlikte mi ayrı mı? Başlayacağın günün önemi var mı?
Daha detaylı yazarsan çok sevinirim.
ıstediginiz gün baslayın bebis olursa banada haber verin catlarım
canım çok teşekkürler. nasıl bir umut oldun bilemezsin. Allah razı olsun:) ben de denicem bakalım sonucu bildiririm :)
canım hemen umutsuzluga kapılma senin icin daha cok erken bebegim olmuyor demek ama sen bılırsın ıstersen hepsini bir karıstırma mecitefendiye basladıysan folıkasit ic diger seyleri bırak daha etkılı olur bide stres yapma benim gibi kendimi kaptırdım olmayacak diye olmadı sonra amaaan dedim gezdim tozdum aklıma getirmedim oldu sende takma biz nekadar yırtsakta kendimizi zamanı gelince oluyor neyapalım hayırlısı üzülme daha formuller var bunu dene simdilikgülkokulu meraba senden ilham alarak aldım mecidiefendinin hayıt suyunu kullnmaya basladım inşallah bu ay daha farklı beklicem bende 1,5 yıllık evliyim ve denemediğim kalmadı eşimdede bendede sorun yok gözüküyor ama benim birtek hsg'm kaldı cektirmediğim denemediğim kalmadı buay hepsini karma yapıorum folikasit kullanmayı bile bırakmıstım artık dün gittim eczaneden onuda aldım bu ay arısütlü bal poleni 2 aydır kullanıyordum devam ediorum arada sırada adacayı içiyorum arada ağzıma karanfil atıyorum düzenli hayıt suyunu içiyorum ve bu ay adacayı yağlı tamponuda denedim heray kırmızı kart yemekten bıktım:) gerci ama ümit dünyası rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun nasıl bi duygu deryasında boğulduğumu rabbim bilior herseyin hayırlısı vakti zamanı diorum su mübarek günde rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin
Rabbim kızına sağlıklı uzun ömür versin.çok üzüldüm canım.bilmiyorum evlat acısını ama anlamaya çalışıyorum.ama evladın olmamasının acısını çok iyi biliyorum.yeri doldurulamaz yerine birşey konamaz bu hasretin özlemin.bende başlayacaktım birtürlü başlayamadım.bide yıldım galiba.çokşey denedim buzamana kadar.sanki boşuna çırpınıyormuşum gibi.herşeyin hayırlısı diyorum.Rabbim duysun sesimizi feryadımızı...