9 döllenen yumurtadan 5.güne giden embriyo sayısının 1 olması

Canım moralini bozma benim 12 yumurtadan 2 tanesi beş güne geldi 1 tanesi transfer edildi çok şükür hamileyim moralini bozma ben çok ağladım rabbim vericekse o bir taneyede can verir ama istersen havuz sistemi de yapabilirsin benim transferim olumlu olmasaydı havuz yapıcaktı doktorum

Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah çok zor süreçler gerçekten ben içine girince tüp bebeğin ne kadar zor olduğunu anladım sanıyordum ki tüp bebeğe başlamadan önce hep diyordum tüp bebek yaparsam hamile olurum çocuğum olur ne yazık ki 3 tüp bebek denedim olmadı

Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz
Merhabalar canınızı sıkmayın ben 3 gün embriyosuyla hamile kaldım 5 e gidemiyordu dışarıda embriyolar su anda bebeğim 8 aylik rahim embriyonun gelişmesi için en mükemmel yer dışarıdan şansı çok daha fazla

3. Gün embriyolarını tüpe bıraktıklarını okudum doğru mudur yoksa rahme mi yerleştiriyorlar

Rahme yerlestiriyorlar
Ben dış gebelik gecirdim tüpümü almadılar ama artık cok riskli. O yuzden tüp bebekte eger tüpe koyıyorlarsa bu benim için biraz risk bir kaç kaynakta söylediğim gibi olduğunu okudum. Cunku 5. Yada 6. Günde normalde tüpten imip rahme yerleşiyor normalde 2 3 ve 4. Günlerde tüpte büyüyor ilerliyor embriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…