9 döllenen yumurtadan 5.güne giden embriyo sayısının 1 olması

Canım moralini bozma benim 12 yumurtadan 2 tanesi beş güne geldi 1 tanesi transfer edildi çok şükür hamileyim moralini bozma ben çok ağladım rabbim vericekse o bir taneyede can verir ama istersen havuz sistemi de yapabilirsin benim transferim olumlu olmasaydı havuz yapıcaktı doktorum

Kalitesi sizi düşündürmesin iyi kaliteli. Allah nasip etsin inşaAllah. İmtihan bazen böyle olabiliyor. Allah tan umutlu olun çok dua edin.
Amin cok sagolun bir tur daha yumurta toplamak istedi doktorum biz de tamam dedik. Umarim bu tur daha cok sansli oluruz

Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah çok zor süreçler gerçekten ben içine girince tüp bebeğin ne kadar zor olduğunu anladım sanıyordum ki tüp bebeğe başlamadan önce hep diyordum tüp bebek yaparsam hamile olurum çocuğum olur ne yazık ki 3 tüp bebek denedim olmadı

Merhaba nerede tedavi görüyorsunuz
Merhabalar canınızı sıkmayın ben 3 gün embriyosuyla hamile kaldım 5 e gidemiyordu dışarıda embriyolar su anda bebeğim 8 aylik rahim embriyonun gelişmesi için en mükemmel yer dışarıdan şansı çok daha fazla

3. Gün embriyolarını tüpe bıraktıklarını okudum doğru mudur yoksa rahme mi yerleştiriyorlar

Rahme yerlestiriyorlar
Ben dış gebelik gecirdim tüpümü almadılar ama artık cok riskli. O yuzden tüp bebekte eger tüpe koyıyorlarsa bu benim için biraz risk bir kaç kaynakta söylediğim gibi olduğunu okudum. Cunku 5. Yada 6. Günde normalde tüpten imip rahme yerleşiyor normalde 2 3 ve 4. Günlerde tüpte büyüyor ilerliyor embriyo.

Merhaba ,erkek faktörü var mıydı ek olarak ,dhea hormonu haricinde ne kullanmıştınız başka

Selam bende 13 yumurtadan 12 sı döllnedi 5 cı gune 5 gitidi , genetıkdende 5 den 2 si geldı

Selam bende 13 yumurtadan 12 sı döllnedi 5 cı gune 5 gitidi , genetıkdende 5 den 2 si geldı
Merhaba genetiğe göndermekle çok iyi yapmışsınız bnm 12yumurtadan 2si 5.güne gitmişti genetiğe göndermeden birini transfer ettirmiştik maalesef 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum kalan embriyomu genetiğe gönderdim çok şükür sağlıklı geldi

Benim 3 cu olcak , geçen sene 2 transfer oldum ılk kımysal 2 cı negatıf oldu ordan gerı kalan embryonlaro ımha etdım , sıfırıda opu oldum oları gonderdım genetıye şimdi tramsfer hazırlıgındayım , çok üzüldüm(

Yaa Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah bu sefer olur sağlıklıca sağ olun bakalım kanda genetik de baktırdım pıhtılaşma filan da sonuçlar gelsin ben de transfer olcm inşallah

Yaa Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin inşallah bu sefer olur sağlıklıca sağ olun bakalım kanda genetik de baktırdım pıhtılaşma filan da sonuçlar gelsin ben de transfer olcm inşallah
Amın canım Allah hepmize hayırlı evlay nasip etsin amın bende bakdırmışsım olara bir şey çıkmadı ama embryon genetıkde geldı monozomi 16 doktorda sperm yumırta birleşdikde sora olmuşdur dedı hayrlı cevapların alın

Öyle oluyormuş maalesef amin amin duacıyım sizlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…