- 27 Haziran 2022
- 219
- 120
Ohss olma sebebiniz fazla yumurtadandır kaç tane toplandı pcos mu varMerhaba fazla doz ilaç kaliteyi etkiliyor mu. Bide mesela bana doktor dedıkı kiloya göre ilaç dozu veriyoruz biraz daha zayıf olsan dozu daha da azaltabilirim dedi bu konuda bilginiz var mı acaba. Son tedavimde 300 vurdurdu ve ohss olmuştum doz ile alakalı bir durummu bu
Tesekkür ederim cevabınız içinBen 54 kg dım 300 gonal 300 meriofert verdi embriyolarım kalitesiz oldu. Başka hastanede ki doktor bu kiloya bu doz fazla ondan embriyoların kalitesiz olmuş dedi. 300 gonal ile denedik sonra embriyolarım kaliteli oldu.
Yok 11 tane toplandı pcos da yok bende 6.denemede oldu ve ilk defa olduOhss olma sebebiniz fazla yumurtadandır kaç tane toplandı pcos mu var
11 taneden 9u döllendi 4 tane 3.günde donduruldu beşi içindi beşinci güne gidildi ama gidemedi embriyolarımız 3den ileri gidemiyor bizim beşi daha göremedim yani 3.gündekilerde 6 hücreli oluyorOhss olma sebebiniz fazla yumurtadandır kaç tane toplandı pcos mu var
Yaşınız kaç hangi hastane ve kaçıncı deneme. 11 yumurtadan 5. Güne hiç kalmadıysa ya iğne dozları iyi ayarlanmadı ya da laborant iyi değil11 taneden 9u döllendi 4 tane 3.günde donduruldu beşi içindi beşinci güne gidildi ama gidemedi embriyolarımız 3den ileri gidemiyor bizim beşi daha göremedim yani 3.gündekilerde 6 hücreli oluyor
33 oldum şuanYaşınız kaç hangi hastane ve kaçıncı deneme. 11 yumurtadan 5. Güne hiç kalmadıysa ya iğne dozları iyi ayarlanmadı ya da laborant iyi değil
Maslakta 5. Güne kaç adet geldi ben maslakta 3 opu oldum hiç 5. Güne gelmedi. Şişli memorial başka memorialler değil özellikle Şişli eğer imkanınız varsa son denemenizi yapın farkı görün33 oldum şuan2021den beri ugrasıyoruz 6 deneme yaptık 3 devlette üç özelde devlet ankara üni. Tıp fakültesi özel de diyarbakır memorial iki deneme bir tane de acıbadem maslak
Bir tane gitti Maslak'ta onada genetik yaptırdık anomalili geldi diğerleri malesef gelemedi zaten transferim olmadı. Ben Maraş'ta oturuyorum zaten şehir dışına çıkıyorum şuan iki tane dondurulmuş 3.gün var onlarıda denedikten sonra degerlendirebilrsem bilemiyorum aklımda kalsın tesekkür ederim. Maddi olarak çok yıprandık. Bayramdan sonra sperm DNA hasarına baktırcaz ros baktırcaz sonuç ne çıkar bilmiyorum ona göre de bi yol alırız artıkMaslakta 5. Güne kaç adet geldi ben maslakta 3 opu oldum hiç 5. Güne gelmedi. Şişli memorial başka memorialler değil özellikle Şişli eğer imkanınız varsa son denemenizi yapın farkı görün
Merhabalar bizde de aynı durum mevcutMerhaba bende bugün aynı duruma üzüldüm ama iyi olacağını düşünmek istiyorum 18 yumurtam toplanmıştı 12 si döllendi dendi fakat 5. Güne sadece 3 tanesi geldi kalitesi iyi dediler ama ben 3 ünü de bugün genetiğe gönderip dondurdum transfer için genetik sonucunu bekleyeceğim 5. Güne gelmeme sebebi ne kullanırsak kullanalım yumurta kalitesinden kaynaklı bence
İnşMerhabalar bizde de aynı durum mevcut28 yumurtadan 2 gitmişti 5. Gğne sonra 6 denedim bazen iki bazen 1 gitti ve sonunda genetik yaptırdık transfer edilemez çıktı. Ne olacak bilmiyorum inşallah sağlıklı gelirler ve kucağınıza alırsınız
Merhaba siz ilaçlar dışında takviyeler alıyorsananız onlar da erken çatlamasına neden oluyor arı sütü bal polen gibi çok hızlı büyütüyor yumurtayı bunları tedavi süresinde kullanmayın . kalite için ben size çörek otu kapsülü ,selenyum, balık yağı kapsülü öneriyorum ayrıyetten d vitamini normal seviyede mi onlar da önemli belki işinize yarar diye yazmak istedimDesteğiniz için çok teşekkür ederim, bu transferinizde sağlıklı bir pozitif görüp, devamını sağlıkla tamamlayıp, bebişinizi de kucağınıza almanız dileğiyle.. eşimle ben 34 yaşındayız. Amh ım yaşıma göre normal 2,48 ama dr lar ultrasonda bu değere göre de fazla yumurta görüyorlar. Şans olarak görüyorum elbette ama inanın 3. Günden sonra bir şeyler oluyor ve yavaşlıyorlar. Kimyasal gebelik bile yaşamadım çocuk istediğimizden beri. Diğer hormon değerlerim de normal. Genetiğe de kendi isteğimle gönderdim, çünkü dediğim gibi sağlıksız gelirse bir sonraki süreç için kendi adıma iyi olur diye düşündüm.. döngüye girmekten korkuyorum, aslında bu da dediğiniz gibi stres. Ocak 2024 , martta negatif transfer, mayıs 2024 tekrar tedavi. Acaba ara mı vermeliyim bi süre eğer bu da sağlıksız ya da sağlıklı olup negatif gelirse? Böyle de düşündüğüm için kızıyorum çünkü şu an da sanki sağlıksız gelecekmiş gibi hareket ediyorum. Panik durumu söz konusu..
Merhaba, kısace süreçten bahsetmek istiyorum. İkimizde 34 yaşındayız. 1 aşılama, 6 kere femara tedavisi. Şu an için sebepsiz, hgs dahiş tüm testler normal, şöyle ki 2 denemeden sonra yapılan genetik testleri henüz yaptırmadık ama bu sefer de olumsuz olursa yaptıracağız.
İlk denemem medicana da oldu, 14 yumurta toplandı 7 tane döllendi, 3. Güne 6 embriyo kaldı. 4 iyi kalite, 2 si düşük kalite. 4. Gün sabahı arandım ve sadece 1 tane kaldığı, 3ünün gelişimini durdurduğu, 2 sinin de yavaşladı ama 5.güne takip edeceklerini söylediler. 1 tane kalanında 4.gün olarak iyi olduğu için dondurulduğu söylendi. 300 mg gonal f kullanmıştım. Dondurulmuş transfer oldum, negatif oldu. Böyle olunca merkez değiştirdim.
Memorial da 2. Denemem başladı, boy kilo ya göre ilaç dozu fazla gelmiş olabileceğinden bu sefer 225mg la başladık ve opuya kadar öyle gitti. Opu da 12 yumurta toplandı. 8 yumurta döllendi, 7 si gelişimini devam ettirdi 3. Güne kadar. 4 gün yine aynı şey kiminin kalitesi güzel kiminin görece düşük. Embriyolog dr la görüşeceğim, duruma göre belki iyi olanlardan 1 tanesini dondururuz, dondurursak haber veririz dedi. 5.gün arandım, 1 tane 5BB donduracağız, bir tane en düşük kalite vardı sanırım 2BC ydi onu kendim dondurmaya gerek görmedim. Her ihtimale karşı 5BB yi genetiğe gönderdim. Şimdi haber bekliyorum. Umarım sağlıklı olduğu haberi gelir. Merkezden memnunum, lab ına da güveniyorum. Eğer ki sağlıksız gelir ya da sağlıklı gelir ve sonuç negatif olursa genetik test yaptıracağız eşimle kendimize.
Sperm sayısı, hareketi ve morfoloji de sorun yok. Dna fish yaptırmadık. Hocamız yaptırsakta sonuç olumsuz da olsa ımsı tekniğinden dolayı hasarlıların zaten eleneceğini söyledi. Araştırdığım kadarıyla zaten ımsının morfoloji ve hasarda kullanılan bir teknik olduğunu okumuştum. Yani bu tedavide de ımsı kullanıldı. Vitamin, takviye, arı sütü polen bunları da kullanıyoruz. Kilo olarak olmamız gereken kilolardayız. Embriyonun genetik sonucunu bekliyorum, olumsuz olursa diye yazıyorum bunları. Sorum şu genetik testtede sorun çıkmadı diyelim, daha ne yapılabilinir? 5. Güne gitmeme nedenleri sperm, yumurta, embriyonun kendi kalitesi, genetik tamam ama döngüye girmekten korkuyorum. 5. Güne gitmeyen embriyosu olanlar nasıl bir yol izlediniz, beslenme hariç neler yaptınız ya da dr larınız size nasıl bir yol izledi? Şimdiden teşekkür ederim.
MerhabaBir tane gitti Maslak'ta onada genetik yaptırdık anomalili geldi diğerleri malesef gelemedi zaten transferim olmadı. Ben Maraş'ta oturuyorum zaten şehir dışına çıkıyorum şuan iki tane dondurulmuş 3.gün var onlarıda denedikten sonra degerlendirebilrsem bilemiyorum aklımda kalsın tesekkür ederim. Maddi olarak çok yıprandık. Bayramdan sonra sperm DNA hasarına baktırcaz ros baktırcaz sonuç ne çıkar bilmiyorum ona göre de bi yol alırız artık