9 döllenen yumurtadan 5.güne giden embriyo sayısının 1 olması

Ohss olma sebebiniz fazla yumurtadandır kaç tane toplandı pcos mu var

Ben 54 kg dım 300 gonal 300 meriofert verdi embriyolarım kalitesiz oldu. Başka hastanede ki doktor bu kiloya bu doz fazla ondan embriyoların kalitesiz olmuş dedi. 300 gonal ile denedik sonra embriyolarım kaliteli oldu.
Tesekkür ederim cevabınız için

Ohss olma sebebiniz fazla yumurtadandır kaç tane toplandı pcos mu var
11 taneden 9u döllendi 4 tane 3.günde donduruldu beşi içindi beşinci güne gidildi ama gidemedi embriyolarımız 3den ileri gidemiyor bizim beşi daha göremedim yani 3.gündekilerde 6 hücreli oluyor

11 taneden 9u döllendi 4 tane 3.günde donduruldu beşi içindi beşinci güne gidildi ama gidemedi embriyolarımız 3den ileri gidemiyor bizim beşi daha göremedim yani 3.gündekilerde 6 hücreli oluyor
Yaşınız kaç hangi hastane ve kaçıncı deneme. 11 yumurtadan 5. Güne hiç kalmadıysa ya iğne dozları iyi ayarlanmadı ya da laborant iyi değil

Yaşınız kaç hangi hastane ve kaçıncı deneme. 11 yumurtadan 5. Güne hiç kalmadıysa ya iğne dozları iyi ayarlanmadı ya da laborant iyi değil
33 oldum şuan 2021den beri ugrasıyoruz 6 deneme yaptık 3 devlette üç özelde devlet ankara üni. Tıp fakültesi özel de diyarbakır memorial iki deneme bir tane de acıbadem maslak

33 oldum şuan 2021den beri ugrasıyoruz 6 deneme yaptık 3 devlette üç özelde devlet ankara üni. Tıp fakültesi özel de diyarbakır memorial iki deneme bir tane de acıbadem maslak
Maslakta 5. Güne kaç adet geldi ben maslakta 3 opu oldum hiç 5. Güne gelmedi. Şişli memorial başka memorialler değil özellikle Şişli eğer imkanınız varsa son denemenizi yapın farkı görün

Maslakta 5. Güne kaç adet geldi ben maslakta 3 opu oldum hiç 5. Güne gelmedi. Şişli memorial başka memorialler değil özellikle Şişli eğer imkanınız varsa son denemenizi yapın farkı görün
Bir tane gitti Maslak'ta onada genetik yaptırdık anomalili geldi diğerleri malesef gelemedi zaten transferim olmadı. Ben Maraş'ta oturuyorum zaten şehir dışına çıkıyorum şuan iki tane dondurulmuş 3.gün var onlarıda denedikten sonra degerlendirebilrsem bilemiyorum aklımda kalsın tesekkür ederim. Maddi olarak çok yıprandık. Bayramdan sonra sperm DNA hasarına baktırcaz ros baktırcaz sonuç ne çıkar bilmiyorum ona göre de bi yol alırız artık

Merhabalar bizde de aynı durum mevcut 28 yumurtadan 2 gitmişti 5. Gğne sonra 6 denedim bazen iki bazen 1 gitti ve sonunda genetik yaptırdık transfer edilemez çıktı. Ne olacak bilmiyorum inşallah sağlıklı gelirler ve kucağınıza alırsınız

ben bunun doktor ve tedavi şeklinden de kaynaklandığını düşünüyorum. geçen sene jinemedde denedim şansımı, 14 yumurtadan 12si döllendi 3. güne 3 tane kaldı. transfer sırasında da sadece biri kaliteli gözüküyor ama ne olur ne olmaz dediler ve üçünü de transfer ettiler yasal olmamasına rağmen ve negatif oldu. bu sene osman develioğluyla başladım, kendisi ezbere tedavi yapmayan biri. dhea hormonuma baktı ve yumurtalarım kalitesiz çıktı bu yüzden şu an yapamam dedi 3-4 ay dhea hormonu kullandım. daha sonra opuya girdiğimde 12 yumurtadan 4 tanesi 5. güne kaldı ve geçen seneye göre çok iyi. zaten kendisi 3. günde dondurmaya karşı. 4ü donduruldu, rahim kalınlığım ilaçsız kontrol edildi ve kalınlaşmıyordu. son günlerde kalınlaşınca ve tekrar hormon testi yapınca transfere karar verdi. çarşamba günü de transferim var. bu yüzden doktor yaklaşımı da bana çok önemli geliyor, pcosum, 5 yıldır doktor doktor gezdim ve en çok bu tedavimden memnun kaldım.

İnş

Merhaba siz ilaçlar dışında takviyeler alıyorsananız onlar da erken çatlamasına neden oluyor arı sütü bal polen gibi çok hızlı büyütüyor yumurtayı bunları tedavi süresinde kullanmayın . kalite için ben size çörek otu kapsülü ,selenyum, balık yağı kapsülü öneriyorum ayrıyetten d vitamini normal seviyede mi onlar da önemli belki işinize yarar diye yazmak istedim

Merhaba benim eşim de azospermi teşhisi konuldu varikosel oldu 6 ay sonra tese oldu sperm çıkışı gördüler 5 embriyodan 4 tanesi 5.güne ulaştı 4AA 3AA 2BB EB kalite şeklinde şuan donduruldu transfer için adeti bekliyorum inş olur deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba
Sperm hasar testi ve ros testi nerede yaptırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…