- 11 Mayıs 2024
- 198
- 81
- 28
Adetiniz normalde düzenli mi günü gününe olur musunuz? Çatlamadan sonra 13 gün geçti dediniz normalde bugün yarın olmanız gerekiyor. Ya yukarıdaki arkadaşın dediği testlerden deneyin yanılma payı çok çok az ya da adet olmazsanız pazartesi kan verinGeç yumurtladım ben 21.Gün ovü ile baktım şuan adetim 4 gündür gecikti yani
Tabii ki inşallah hamilesinizdir ama: 2.18'lik bir hcg'yi testler algılar mı bilmiyorum ikisi birbirine çok yakın laboratuvar ölçümlerinde de azıcık hata olabilir geç yumurtladım diyorsunuz yumurtlamaya göre adete henüz varsa bekleyinBu zamana kadar 4-5 kere kan testi verdim hep <2.00 çıktı ama bugün ilk kez 2.18 çıktı o şüphelendirdi beni
4 gündür geçti adetimTabii ki inşallah hamilesinizdir ama: 2.18'lik bir hcg'yi testler algılar mı bilmiyorum ikisi birbirine çok yakın laboratuvar ölçümlerinde de azıcık hata olabilir geç yumurtladım diyorsunuz yumurtlamaya göre adete henüz varsa bekleyin
Düzenlidir erken bile olur 1-2 gün pazartesi tekrar veririmAdetiniz normalde düzenli mi günü gününe olur musunuz? Çatlamadan sonra 13 gün geçti dediniz normalde bugün yarın olmanız gerekiyor. Ya yukarıdaki arkadaşın dediği testlerden deneyin yanılma payı çok çok az ya da adet olmazsanız pazartesi kan verin
Siz gecikmeye bakmayın yumurtlamaya bakın önemli olan yumurtlamadır gecikme değil yumurtlama gününü biliyorsunuz artı 14 ile adet olursunuz Yani geç yumurtlama gördüyseniz adetiniz geçmiş olmuyor4 gündür geçti adetim
Aaaaaaaa2,18 çıktı maalesef 3 test yaptım hepsi silik çizgi hala belirtilerim de devam ediyor bakalım
Bencede şüphelen bi yükselme var gibi benceBu zamana kadar 4-5 kere kan testi verdim hep <2.00 çıktı ama bugün ilk kez 2.18 çıktı o şüphelendirdi beni
Yumurtlamanın üstünden 13-14 gün geçince olursunuz zaten o yüzden gecikme gibi düşünmeyin. Ben de hep aynı hatayı yapardım, her gecikmede gider kan verirdim ama sonra fark ettim yumurtlama gününden 12-13 gün sonra adet oluyormuşum aslında siz yarında olmazsanız kan verinDüzenlidir erken bile olur 1-2 gün pazartesi tekrar veririm
Normalde yarın 14. GünAaaaaaaaadet gününüze kaç gün var peki
Bilmiyorum bakıcam pazartesi inşallahBencede şüphelen bi yükselme var gibi bence