2,18 çıktıAşkım benimde böyle banada haber edermisin
2,18 çıktı maalesef 3 test yaptım hepsi silik çizgi hala belirtilerim de devam ediyor bakalımAy evet hadi ver haber de ver mutlaka iyisallah vardır canım , senden haber bekliyorum
2.18 se yükselebilir gibi. Benmde 2.4 çıkmıştı iki gün sonra 14.5 olmuştu. Ümit vermek istemiyorum ama2,18 çıktı maalesef 3 test yaptım hepsi silik çizgi hala belirtilerim de devam ediyor bakalım
Ya bu 2,18 den 2 gün önce yaptırdığımda 2 idi bilmiyorum2.18 se yükselebilir gibi. Benmde 2.4 çıkmıştı iki gün sonra 14.5 olmuştu. Ümit vermek istemiyorum ama
Her türlü pazartesi yada salı tekrar baktırıcam zaten2.18 se yükselebilir gibi. Benmde 2.4 çıkmıştı iki gün sonra 14.5 olmuştu. Ümit vermek istemiyorum ama
Aynen baktırın umarım vardır sağlıklı bir bebişHer türlü pazartesi yada salı tekrar baktırıcam zaten
Belirtilerim çok ama umudum pek kalmadı mesela şuan kaset test yaptım onda gözükmüyorAynen baktırın umarım vardır sağlıklı bir bebiş
Kaset testler daha yüksek hcg değerini algılıyor o yüzden gözükmemesi çok normal moral bozmayınBelirtilerim çok ama umudum pek kalmadı mesela şuan kaset test yaptım onda gözükmüyor
Öyle ama yumurtlamanın çatlamasından sonra 13. Gün bugün hala umut var mıdırKaset testler daha yüksek hcg değerini algılıyor o yüzden gözükmemesi çok normal moral bozmayın
Farklı markanın erken gebelik testini de aldım yarın sabah deniycem koyulaşma var mı diyeKaset testler daha yüksek hcg değerini algılıyor o yüzden gözükmemesi çok normal moral bozmayın
Geç döllenmiş olabilir. Benim hiçbir gecikmemde beta hcg 2 küsürlerde çıkmamıştı o yüzden olabilir diye düşünüyorum.Öyle ama yumurtlamanın çatlamasından sonra 13. Gün bugün hala umut var mıdır
Testlerle kafanızı karıştırmayın yalancı pozitif çıkarıyor daha çok stres oluyor insan bence pazartesiyi bekleyip kan verinFarklı markanın erken gebelik testini de aldım yarın sabah deniycem koyulaşma var mı diye
Benimde hep 2 çıkardı ilk kez 2,18 çıktı benim şaşırdğım böyle bi değeri test nasıl gördü de çizgi çıkardıGeç döllenmiş olabilir. Benim hiçbir gecikmemde beta hcg 2 küsürlerde çıkmamıştı o yüzden olabilir diye düşünüyorum.
Testlerle kafanızı karıştırmayın yalancı pozitif çıkarıyor daha çok stres oluyor insan bence pazartesiyi bekleyip kan verin
Geç yumurtladım ben 21.Gün ovü ile baktım şuan adetim 4 gündür gecikti yaniGeç döllenmiş olabilir. Benim hiçbir gecikmemde beta hcg 2 küsürlerde çıkmamıştı o yüzden olabilir diye düşünüyorum.
Testlerle kafanızı karıştırmayın yalancı pozitif çıkarıyor daha çok stres oluyor insan bence pazartesiyi bekleyip kan verin
Yaptığınız testin markası nedirÖyle ama yumurtlamanın çatlamasından sonra 13. Gün bugün hala umut var mıdır
Day's comport gibi bişeydiYaptığınız testin markası nedir
Araştırmalarıma göre en doğru sonuç veren testler kaset testler erken testler zaten çok fazla yanlış çıkarıyor ve kaset testlerden de labouquick. Erken gebelik testi alacaksanız da predictoe early alın. Kızımı 9 kala cıkarmıstı. 4kala da cok nettı. Bide miratech güvenilir kasette.Day's comport gibi bişeydi
Bu zamana kadar 4-5 kere kan testi verdim hep <2.00 çıktı ama bugün ilk kez 2.18 çıktı o şüphelendirdi beniAraştırmalarıma göre en doğru sonuç veren testler kaset testler erken testler zaten çok fazla yanlış çıkarıyor ve kaset testlerden de labouquick. Erken gebelik testi alacaksanız da predictoe early alın. Kızımı 9 kala cıkarmıstı. 4kala da cok nettı. Bide miratech güvenilir kasette.
Gecikmelerde bile öyle çıkıyorduAraştırmalarıma göre en doğru sonuç veren testler kaset testler erken testler zaten çok fazla yanlış çıkarıyor ve kaset testlerden de labouquick. Erken gebelik testi alacaksanız da predictoe early alın. Kızımı 9 kala cıkarmıstı. 4kala da cok nettı. Bide miratech güvenilir kasette.