9. Dk sonra çıkan silik çizgi

Öyle ama yumurtlamanın çatlamasından sonra 13. Gün bugün hala umut var mıdır
Geç döllenmiş olabilir. Benim hiçbir gecikmemde beta hcg 2 küsürlerde çıkmamıştı o yüzden olabilir diye düşünüyorum.
Farklı markanın erken gebelik testini de aldım yarın sabah deniycem koyulaşma var mı diye
Testlerle kafanızı karıştırmayın yalancı pozitif çıkarıyor daha çok stres oluyor insan bence pazartesiyi bekleyip kan verin

Geç döllenmiş olabilir. Benim hiçbir gecikmemde beta hcg 2 küsürlerde çıkmamıştı o yüzden olabilir diye düşünüyorum.

Testlerle kafanızı karıştırmayın yalancı pozitif çıkarıyor daha çok stres oluyor insan bence pazartesiyi bekleyip kan verin
Benimde hep 2 çıkardı ilk kez 2,18 çıktı benim şaşırdğım böyle bi değeri test nasıl gördü de çizgi çıkardı

Geç yumurtladım ben 21.Gün ovü ile baktım şuan adetim 4 gündür gecikti yani

Kızlar merhaba umarım güzel sonuçlar alırsınız🤲🏻 Bende adet olmadan birkaç gün önce ilişki oldu ve birkaç günü hafif kanama,lekelenme ve akıntılı geçirdim. Adet olcakmışım gibi sancılar giriyor göğüslerim normalde hiç şişmez ağrımaz bu ay onlar da eklendi. sizce adetten önce yumurtlamış olabilir miyim bu arada hala adet olmadım 40.günüm normalde 27.-35.günler arası olurum

Day's comport gibi bişeydi
Araştırmalarıma göre en doğru sonuç veren testler kaset testler erken testler zaten çok fazla yanlış çıkarıyor ve kaset testlerden de labouquick. Erken gebelik testi alacaksanız da predictoe early alın. Kızımı 9 kala cıkarmıstı. 4kala da cok nettı. Bide miratech güvenilir kasette.

Araştırmalarıma göre en doğru sonuç veren testler kaset testler erken testler zaten çok fazla yanlış çıkarıyor ve kaset testlerden de labouquick. Erken gebelik testi alacaksanız da predictoe early alın. Kızımı 9 kala cıkarmıstı. 4kala da cok nettı. Bide miratech güvenilir kasette.
Bu zamana kadar 4-5 kere kan testi verdim hep <2.00 çıktı ama bugün ilk kez 2.18 çıktı o şüphelendirdi beni

Gecikmelerde bile öyle çıkıyordu

X