9. Dk sonra çıkan silik çizgi

Tugba23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
52
3
21
Yumurtlamadan sonra 12. Günüm geç yumurtlama oldu adetim 3 gün gecikti bazı belirtiler vardı sabah yapmadım gündüz yaptım testi ve böyle çıktı 8 yada 9. Dakika çıktı aşırı silik çizgi testin kağıdında ilk 5 dk ya bakın diyor sizce var mı

Var gibi gördüm , benim de aynı bu şekil çıktı yarın test yapıcam gündüzden

Ay ben dayanamadım bugün yine test yaptım daha 7 gün var bide , yine çok hafif golge gibi hafif bi çizgi çıktı o kadar hafif bi cizgi ki 3 dakka da çıktı hemen

İnan bende zor gördüm ama çıkar mı böyle anlayamadım ikisi de farklı testler ikisi de böyle çok hafif çıkması filen umutlanmıyorum tabi ama bilmiyorum ki
Öyle şeyler gördüm ki yalancı pozitif sorma 13 gün varken bundan daha belirgindi 5 gün kala daha belirgin soncu negatif bekle birazda 5 gün kala tekrarla

Öyle şeyler gördüm ki yalancı pozitif sorma 13 gün varken bundan daha belirgindi 5 gün kala daha belirgin soncu negatif bekle birazda 5 gün kala tekrarla
Yalancı pozitifi bende gördüm ve bundan çok çok belirgindi O yüzden güvenemiyorum zaten açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…