selam millet bende bütün bitkileri aldım ....kabuğu yokmuş yarın gelicekmiş,şimdilik kabuksuz deniycem,,8lira tuttu paket paket ayrı ayrı aldım hepsini,evde yeşil çay ve biberiyem vardı almadım,hadi herkeze bol zayıflamalar
birde arkadaşlar bişey sorucam bilye kekik yerine normal kekik verdiler bende top kekik olucaktı ama diyince bu öğütülmüş ezilmiş hali bu yani dedi,,bunu katsam aynı etki yapar dimii
çok güzel bir sonuç canım maşallah başarının devamını diliyorum ben 15 günde senn kadar veremedim bu haftada yine az vercem gibi gelyo ama bırakmıycam yinede içiçem :))
yazıyı okudugum gunden berı yalvarıyorum eşime ama bulamıyorum burda yok mus dedi ama inanmıyorum yaa arastırmak ıstemıyorr
kızlar guvenebılecegım bır ınternet sıtesı varmı bu malzemelerısipariş versem olurmuu ...
ufak bır ılcede yasıyorum olmayabılır gercekten ama ben işimi garantıye alayım içmek ıstıyorum kesınlıkle
umarım zayıflarım yaa 65 kg boyum 1.60
boyum kısa oldugu ıcınn kilom aşırı gozukuyorr..
inşallah cvp veren olurr
yazıyı okudugum gunden berı yalvarıyorum eşime ama bulamıyorum burda yok mus dedi ama inanmıyorum yaa arastırmak ıstemıyorr
kızlar guvenebılecegım bır ınternet sıtesı varmı bu malzemelerısipariş versem olurmuu ...
ufak bır ılcede yasıyorum olmayabılır gercekten ama ben işimi garantıye alayım içmek ıstıyorum kesınlıkle
umarım zayıflarım yaa 65 kg boyum 1.60
boyum kısa oldugu ıcınn kilom aşırı gozukuyorr..
inşallah cvp veren olurr
slm kızlar ben bu topikte yeniyim yazdıklarınızı okudum ve dün gidip çayı aldım şuan içiyorum ama tadı berbat siz bunun içine şeker falan attınız mı:):)
hayır canım tabiki şeker yok :)) şeker hiç bir şeye yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?