9 Bitkili Zayıflama Çayı - 5 ayda 36 kilo

Slm kızlar bende kilo vermek istiyorum 5 aylık bi kızım var ve aklaşık 10 kilo fazlam var emziriyorum bi sakıncası varmıdır bişey duydunuz mu

:))) Aktarınız süpermiş, koptum gülmekten :))

ben malzemelerımı aldım ve bu aksam ıs cıkısı ılk kez baslayacam bu caya.

Kızlar ben denedim 3-4 bardak içtim ama sonra yoğunluk sınav dersler derken yapmaya üşendim doğrusu :)
yapması çok eğlenceli ve yaptıktan sonrada insanı rahatlatıyor
Düzenli kullanmadığım için aşırı bi kilo kaybım olmadı tabi.

bu karışımın içindeki barut ağacı kabuğunun ishal yaptığını okudum fazlası zararlıymış
sizlerde ishal etkisi yaptımı

tadı kötüdür bence :)

slm kızlar bende bu çayı kullanıyorum ama daha bi etki görmedim ishal değilde kabızlık yaptı bende kilo veren varsa bu çaydan yazsın lütfen

kızlar bu çayın etkisi nasıl oluyor tuvaletemi çıkıyorsunuz, iştah mı kesiyor, yağ yakıcı falan bir özelliğimi var?

Slm kızlar bende size bilgilerimi aktarayım.
Listedeki otları temin etmek hiç zor olmadı barut agaci da gayet her yer de var.
Yalnız size öneriyorlar hazır var diye aman tercih etmeyin hazırların kutusu 15 tl.
Ben hepsinden ayrı ayrı 100 gr. Aldım 35 tl. Hazır neden bu kadar ucuz diye sordum toz olduğu icin diyorlar :)
Aman sakın kanmayın bu dolandırıcılara...

72 kilo 1.80 boy
Ayrıca 6 kilo gitti bile :) sadece çaylar değil tabikide
Formül ise ;
Her gun 30 dk tempolu yürüyüş
1 Saat plates (DVD ortamında Ebru hocama :)
Bol su
Yeşil yapraklı sebzeler
Et neredeyse yok (onun yerine yeşil mercimek gibi dengeleyiniz besinler )

Ayrıca Not kızlar ; ben de polikistik over den dertliyim, kilo vermem şart.

Bebek ve saglıgımız icin şart elveda kilolarımız.

Kadınların gücü kiloları bile alt eder....

Sevgiyle saglik günler kızlar...

Barut ağacının ölçüsünü biraz kaçırırsanız ishal durumu olabilir.
Ama şişkinlik ve ishal olmak istemiyorsanız bol su ve yeşillik tüketmelisiniz birde hareket.

Zamanı olmayıp içmeyenlerde bardak ölçüsü hesabiyla demledikten sonra termosa süzdükten sonra icebilirler.
Yanlış yönlendirmek istemem ama ben bu sekilde kullandım.
Tatilimde dahi yanimdalardi :)

Bende bir yıl önce doğumyaptım 10 kilo fazlam var . çayı 2 haftadır içiyorum ama hiç bir kilo kaybım olmadı fakat iştahımı ve özellikle çikolata arayışımı engelledi. Inşallah faydası olur olursa yazıcam

kızlar bende bugün başladım kilo verenler daha ayrıntılı anlatsa ne yapmamız gerektiğini birrbirimize yardımcı oluruz daha çok değil mi

ben aktardan tüm bitkilerden aldım söylendiği gibi demledim içtim 1 hafta boyunca hatta annemde içti (kendisi 100 kg kolestrolü var kilo vermeli) hiç fayda etmedi aksine iştahımız açıldı. ve günde 1 saat (3km) yürüyüş yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…