- 25 Temmuz 2009
- 252
- 24
- 318
SONUNDA ÖĞRENDİM... AYHAN BEYİN KENDİ AKTARI OLAN BİOSTORE' DE ORJİNAL ÜRÜNÜ SATIYOR. BEN MAİL ATTIM.
Anasayfa : Biostore veya www.ay9lifetea.com sitelerinden güvenle alabilirsiniz,kullanırken de yemeklerinize ve kullanma talimatına uymanız gerekiyor diye cevap geldi.
şimdi ben aktardan açık alıp kullandım,4 haftada 1 kilo bile veremedim. belki800gr. ama yediklerime dikkat etmedim. spor yapmadım. yemeklerden 30 dk. önce 3 kere günde.
ama kendi sattığı hazır çayın kullanımı aynen şöyle yazıyordu:
Ürünümüz, üç işlevli bir yardımcıdır.
•Bağırsak fonksiyonlarının hızlandırılması
•Şeker emiliminin azaltılması
•Tokluk hissi
Kullanım Tavsiyesi:
KULLANIM TAVSİYESİ
1. Hafta : Her yemekten yarım saat önce 1 büyük fincan
2. Hafta : Ara öğünlerde birer fincan günde toplam 5 fincan olmalı. Ara öğünlerde 5-6 adet Altınçilek tüketmeniz ürünün aktiviesini artıracaktır.
Çayı, 6 ay ara vermeden kullanabilirsiniz.
ve 1 tatlı kaşığı diyor. tamamen farklı yani. acaba bunu alıp,bu şekilde mi kullanmalı ki işe yarasın? Siz ne dersiniz benim aklım karıştı?
Anasayfa : Biostore veya www.ay9lifetea.com sitelerinden güvenle alabilirsiniz,kullanırken de yemeklerinize ve kullanma talimatına uymanız gerekiyor diye cevap geldi.
şimdi ben aktardan açık alıp kullandım,4 haftada 1 kilo bile veremedim. belki800gr. ama yediklerime dikkat etmedim. spor yapmadım. yemeklerden 30 dk. önce 3 kere günde.
ama kendi sattığı hazır çayın kullanımı aynen şöyle yazıyordu:
Ürünümüz, üç işlevli bir yardımcıdır.
•Bağırsak fonksiyonlarının hızlandırılması
•Şeker emiliminin azaltılması
•Tokluk hissi
Kullanım Tavsiyesi:
KULLANIM TAVSİYESİ
1. Hafta : Her yemekten yarım saat önce 1 büyük fincan
2. Hafta : Ara öğünlerde birer fincan günde toplam 5 fincan olmalı. Ara öğünlerde 5-6 adet Altınçilek tüketmeniz ürünün aktiviesini artıracaktır.
Çayı, 6 ay ara vermeden kullanabilirsiniz.
ve 1 tatlı kaşığı diyor. tamamen farklı yani. acaba bunu alıp,bu şekilde mi kullanmalı ki işe yarasın? Siz ne dersiniz benim aklım karıştı?