- 8 Nisan 2008
- 1.108
- 415
- 648
sirkenin gerçekten faydası oluyomu siz denediniz mi
papatya ben sirkeyi denedim çayıda ama malesef etkisi olmadı . ama şuda var ben günde 3 saat spor yapan biriydim ama 2 aydır dizimde kopan liften dolayı spora ara verdim tam gaz da yedim spora ve diyete alışkın birisi bunları bitirince naparsan yap olmuyor diyet konusunda ben de artık doktorlarla hemfikirim yani şok dyetler metabolizmayı kesinlikle bozuyor diyet yerine "yediklerine dikkat etme " politikasını benimseme kararı almış bulunuyorum ben atkins isveç dukan karatay ne duydumsa yaptım kiloda verdim ama kesinlikle verilen kilolar geri alınıyor bunun mantığı ise çok kolay vücudun diyet esnasında kurulan düzene alışması ...metabolizma malesef diyet bittiğinde ters tepki veriyor . yani hayat boyu yapamayacağın bir diyeti uygulamayacaksın da ister diyetisyenden alınan destekle olsun ister kulaktan duyma sıkı diyetle kilo yapmak malesef o çekilen işkencelere dökülen paraya harcanan zamana rağmen geri alıyorsun . kilo vermenin mantığı sadece ve sadece yediklerine dikkat etmek ve spordan geçiyor artık bundan kesinlikle eminim kendi metabolizmanı tanımanı ona uygun hareket etmeli insan eğerki kilo vermeyi hedeflemişse. mesela ben tatlı ve unlu gıdayı azalttığımda (dikkat edin kesmekten bahsetmiyorum) ozaman kilo veriyorum çünkü beni kilo aldıran birinci etken tatlı ben yağlı yemeği çok sevmiyorum ama yağıda tamamen kesmek yanlış vücudun herşeye ihtiyacı var . ama bunun miktarını bilmekte önemli mesela günlük alınması gereken kalorinin yüzde kaçını yağ karbonhidrat ve proteinden almak gerek bu kişiye , yaşa,boya ,metabolik düzeye göre değişir ben kendi vücudumu tanımadığım için kilo al ver lerim çok oldu ama artık hepsini bir kenara bırakacak ve önce kendimi tanıyacağım bu vücut benimse yönetmeyi de BAŞARACAĞIM olay budur değerli arkadaşım.
Son düzenleme: