9 aylık bebeğimle baba evindeyim =(

çocuk zamanla alışır canım hergün hır gür olan bir ortamda büyümesindense banın evinde anne şevkatiyle büyüsün yeter, sen kendini üzme güçlü ol çocuğun için

Zaten oğlum için bu kararı verdim. Kesinlikle dönmeyeceğim. Beni ve oğlumu haketmiyor, çocuğum onların içinde allah korusun onlara benzeyecek diye korkuyordum zaten =) Birbiriyle küfürlü konuşabilen,seviyesiz,temizlikten bi haber insanlar. Görümcelerin evlerine kokudan girilmiyor düşünün =/ Kaynana desen tuv. çıkıyor afdersiniz ne sifon çekmek ne el yıkamak. Bide bebeğime dokunmaya çalışıyordu terbiyesiz.. Eşime söylemiştim kızmıştı bana yok annem öyle bişey yapmaz hiç sordun mu niye yapıyor filan ! Ne sorayım, nasıl sorayım kaç yaşında insan. Toz kondurmayacak ya anasına.. Madem inanmıyorsun bana Tuv. girince takip et o zaman dedim bende =) Sonra uyardı annesini ! Ayy aklıma geldikçe tiksiniyorum.

canım geçmiş olsun....sen ister barış ister barışma ama vücudunda o morluklarla hemen bir devlet hastanesine gidip darp raporu al...kızı yakın zamanda boşanmış biri olarak söylüyorum ki çekişmeli boşanma çok uzun sürüyor ama elinde raporların olursa daha çabuk karar veriliyor...kızımın böylesi sorunları olmadığı halde 20 ayda boşanma kararı verildi...Allah yardımcınız olsun...

merhabalar okuyunca bende çok üzüldüm.Ama bunca şeye rağmen şanslı olduğun yönler var.Yani çalışıyosun ailen destek oluyo ve sen anladığım kadarıyla ne istediğini bilen birisin kararın net bence vazgeçmeden devam etmelisin oğlun çok şanslı güçlü bi annesi var babasını haftada bir görmesi hergün kavga gürültü halinde görmesinden daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.Herşey istediğin gibi olur umarım :)

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm,Allah merhamtesizlerle karşılaştırmasın o adam bile denilmeyecek varlığında şerrinden korusun seni bencede rapor alıp koruma talep et.

bu adam senin boğazına yapışmış. o yüzden söyleyecek fazla bir söz yok. böyle bir adamla ömür geçirirsen hem sana hem çocuğuna çok yazık olur. bir an evvel kurtulmaya bak. allah yardımcın olsun.

şiddet olan evliliklerin ha düzeldi düzelecek diye yürütmeye çalışılmasına kesinlikle karşıyım.hele böyle boğazını sıkıp öldürmeye çalışacak kadar düzelmiyorlar maalesef.belki binde bir.neyse bence en doğru kararı vermişsiniz.hakkınızda hayırlısı.

sen zaten onların çöplugunde yasıyorsun basından berı..
ee ozaman ya bu deveyı gudeceksın,ya bu dıyardan gıdeceksın..
tabıı bunların hıcbırı kocanın o davranısını kabul ettıremez..
ama sende guleryuzlu olmalıydın bence
kocanın aılesı sonucta,sevmesende saygı duyacaksın..evınde agırlıyacaksın
tabı bunları konusmak ıcın artık gec..

bu saatten sonra ondan sana hayırlı bı koca olmaz..
işin boyutu degısmıs,adamın gozu cocugunu bıle görmuyorsa,
sadece sana zarar vermeklede kalmaz bence..
bırak o anası ve kardeslerıyle mutlu mesut yasasın..

sen cocugunla huzurunu bul..
en kısa zamanda da kurtul ondan bence..

Son düzenleme:
konunu okuyunca ara ara kendi durumuma benzettigim seyler oldu .bende lohusayken esim ve ailesiyle tartısmalar yasadım ve bebegim 10 günlükken baba evine geldim suan nerdeyse 3 ay olacak geldim geleli ama ne arayan var ne soran .ne kadar daha böyle devam edicek bilmiyorum bildiğim tek sey cok zor bi durum Allah yardımcın olsun seni cok ama cok iyi anlıyorum Allah hayırlı bi kapı acsında esininn aklı basına gelsin .. inşaallah hatasının farkına vararda düzelir hersey

çok çok geçmiş olsun bence hemen boşanmalısınız kendiniz için değilse bile bebeğiniz için bitirin bu evliliği bence...

sinirli olunca hiç birşeyin farkında olmuyormuş ya adam sinirlenince çıksın dışarıya yoldan geçen adamın birini dövmeye başlasın bakalım neler oluyor kolay geliyor kadına el kalkmak değilmi kendilerinden güçsüz olduğumuz için ne yaptığını bilmiyormuş güyaa hadi ordan pis herif çok sinirlerim bozuldu sabah sabah...

gözlerim doldu okurken canımmm benimm allah sabır versin sanaa ne kadar kötü hissetmişsindir kendini ama bebeğin var onu düşünerek atlatırsın inş bu kötü günleri bi an önce kurtul o pislik heriften

Bu konuları okudukça sinir oluyorum,adam madem senin aile olma,eşinle çocuğunla bir hayat kurma olgunluğun yok.

Git annenle yaşa,annenin eteğinin altında barın.

Gidip mutlu bir hayat hayaliyle kandırma karşındakini.Ne hakkın var kendin gibi hastalıklı bir babaya sahip bir çocuk getirmeye dünyaya.

Ayrıca;anneler de kocalarından bulamadıkları yüzü artık oğullarında aramasalar her şey ne güzel olacak.

Son düzenleme:
yazdığınız o hırpalamalardan sonra ona dönmeyi düşünmemelisiniz. darp raporu almanız gerekir(di).
ortada büyük bir sorun da yokmuş, tavrınızı sevmediyse bu kadar şiddete gerek yoktu, konuşmalıydı sizinle.

Son düzenleme:
malesef var böyle anne baba dolduruşuna gelen erkekler,ben böyle anne babaları da anlamıyorum ne zevk alıyorlar çocuklarının yuvasını dağıtınca,o adamdan sana hayır gelmez canım belliki değerin yok adamın gözünde,önce adam evliliğin önemini,ailenin ve eşin önemini öğrensin burnu sürtülsün belki aklı başına gelir sanmıyorumya böyleleri nasıl geldiyse öyle giderler afedersin asalak gibi birilerine bağımlı olarak...sinir oldum valla..

yaşadıklarınız için cok uzuldüm helekı kucucuk cocugunuzun yanında cok uzuldm yasamadan bir yorum yapamayacagım bu duruma ama eger donmeyı dusunuyorsanız oradan tasının derm ve esınız tedavı olsun keısnlıkle

Allah sana sabır onlara da bela versin canım..anlaşılan kaynanan kızları gibi yapmak istiyor oğlunu da ..o görümcelerin üst katta ne işi var?yakın olmak her zaman kötü sonuclara yol açıyor ..

gece gece resmen sinir oldum konunu okurken.
aynı zamanda da senin için çok üzüldüm konu sahibi arkadaşım.
Allah yardımcın olsun, adam gerçekten piskopatmış

daha fazla ne denir inan hiç bilmiyorum, konunu takip edeceğim.
umarım hayırlısı olur.
bebeğin nasıl?
onunla güzel vakit geçir olur mu, en çok ona üzüldüm yavrum ya..

he babasından ayrı kaldı diye değil üzüldüğüm
tüm bunlara şahit oldu diye..
neyseki daha çok küçük.

insanlar manyakligin SINIRLARINI zorluyo zaman geçtikçe , seninkide onlardan biri herhalde
tehditlerini belgelemeye çali$ ,$ahit olur mesaj olur hersey olur herhalde
darp raporu aldinmi bilmiyorum 3 gunun var galiba bunun için ama çokda emin deilim
$en dullar oalrak ya$ayip gitsin bacilariyla o psikopatda ...

Boğazını sıktı,hakaret,saçlarını yoldu,evden s.tir etti... Böyle bir adama asla ikinci şans verilmez,ailen arkandaysa asla ve asla dönme derim.Çünkü dediğin gibi bunun ötesi korkarım ki ölümacı ama gerçek. Çünkü eşin hasta. Çocuğunuz için diyip sakın böyle bir yanılgıya düşme derim, onda o aile varken, karakteri öylesine bozukken sizin sonunuz hayır değil üzgünümki. İlahi adalet yanlarına bırakmaz zulüm edenlerin, sen tehditlere boyun eğme, hakkını ara ve yol yakınken çaresine bak. Allah yardımcın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…