9 aylık bebeğimle baba evindeyim =(

konu sahibi arkadaşım iyisindir umarım?
ne zamandır hiç sesin çıkmıyor da..
bebeğin nasıl?

konu sahibi arkadaşım iyisindir umarım?
ne zamandır hiç sesin çıkmıyor da..
bebeğin nasıl?

Teşekkür ederim iyiyim. Bebeğimde iyi çok şükür... Yarın 1 hafta olacak evimden ayrılalı =(
Eşim pazar günü geldi konuşmak için. Sakin sakin konuştum,dinledi. Yalvardı,ayaklarıma kapandı evimize gidelim dedi...
Çok pişmanım,hayatımın en büyük dersini aldım,siz olmadan yapamam yaşayamam vs. dedi.
Bana yaptıklarından sonra dönemeyeceğimi,şu anda bi işlem yapmadığımı ama boşanmayı düşündüğümü söyledim.
Uzun bir süre burda kalıp kendim, en önemlisi oğlum için en iyi kararı vereceğimi söyledim.
Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim... Bu arada benimle gelirsen terapiye,psikoloğa nereye istersen giderim diyo yeter ki beni bırakma...
Ailem kesinlikle boşanmamı istiyor,barışma diyolar. Benimse duygularım sürekli değişiyor.. Bi üzülüyorum,bi kurtuldum ondan diyorum.. İnanın başınıza gelmedikce bilemezsiniz..

Oğlum babasını gördüğünde deliye döndü sevincinden =( o kadar çok üzüldüm ki =(

Konunuzu okudum acayip sinirlendim. O adam karşımda olsa yüzüne tükürmek isterdim.. Allah böyle insanlar belasını versin. Size yaşatıklarının 100 mislisini yaşasın. Öyle dertler versin ki derman bulamasınlar.
Sinirdem elim ayağım titriyor. Böylelerine insan bile denilmez. Allah kahretsin onları..

Konunuzun basligini her gördügümde icim aciyor, üzülüyorum. :=(
InsAllah hakkinizda hayirlisi ne ise o olur. Güclü durusunuzu kaybetmeyin.

Son düzenleme:

iyi olmana sevindim :)
şu durumda kim ne derse yalan olur sanırım. en doğru kararı sen vereceksin. hakkında hayırlısını diliyorum.
bir çocuğun olmasaydı daha kolaydı da çocuk başka oluyor tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…