9 aylık bebeğimle baba evindeyim =(

Gerçekten çok üzüldüm durumuna Allah böyle insanları nasıl biliyorsa öyle yapsın..Yapman gereken şey belli gidip polise şikayette bulunmalısın elinde kanıtın yada şahidin varsa onlarla, keşke darp raporu alsaydın yanına kalmayacağını, korkmadığını anlasın sen korktukça üstüne gelicek budurumda geri dönmezsin sanırım bu insan diyemiceğim m....kat değişmez evladın yanında çalışıyormuşsunda yarın bir gün evladınada yapar dönersen gidemezsin diye tekrar şiddette bulunur.

Çok teşekkürler. Senin adına çok sevindim,inşallah bu defa çok mutlu olursun.

Şu an polise gitmeyi düşünmüyorum. Sakinleşsin,ailesi gelsin konuşulsun.. Eğer problem çıkarır yada çıkarırlarsa polise gitmeyi o zaman düşünüyorum..
Bide eşimin babası malesef polis =( emekli ama yinede avantaj hali..........

cnm yaşadıkların çok zor, ağır.. Allah yardımcın olsun...
ama öyle bi zamanda yaşıyoruz ki, tehditlerine kulak asma diyemiyorum malesef
Bu tür insanlardan herşey beklenir...
Ailenin sana sahip çıkması koruyup kollaması,arkanda durması çok güzel, senin için çok büyük bi avantaj..
Allah o kayınvalideni de bildiği gibi yapsın, alsın koynuna yatsın şimdi, sütü falan da gelmiştir şimdi onun töbe yarabbim yaa!!!!

Annesine surat asıyorsun diye ne bu hırçınlık, bu ne sinir, İnsanlar birbirini sevmek zorunda mı anlamıyorum gerçekten.

Hayır yani karşıda ki tanrı mı ne yani??? Kimden bahsediyorz??? Sinirlenmeye bozulmaya hakkın yok mu senin. Annesi ve sen saygını hiç bozmamışssın.

Böyle nasıl anlatsam sana eşinden ben bile nefret ettim gözümde canlandı resmen.
Sevgi falan düşünmeyin ne olur yaaa... Bütün boşanmış, geçimsiz aile fertleri birlikte yaşasınlar.

Ben olsam 'gözü kör olsun, cehennemin dibine kadar yolu var' der çeklirdim

kıyamam çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun
kolay sararsın inşallah yaralarını
tedavi falanda işe yaramaz biliyorum
bir arkadaşımda eşinden şiddet görüyordu
ve 7 yıl çıktıktan sonra severek evlendiler
çocuk saygın bir işe sahip kızda, ama gelgörki şiddet
o anda gözü görmüyor beni ilksev diyordu karnıma tekmeler yumruklar, saçlarımı yolmalar
ölsemde kurtulsam diye dua ediyorum diyorki
ailesinede anlatamıyordu
taki bir gün kızın ailesi onlardayken ufak tartışma olmuş
ve o adam sen git yine kitle odanın kapısını uyu demiş
kızın annesi çakmış deşmiş ve ortaya çıktı herşey

Bu rapor nasıl alınıyor,nerden alınıyor ? Polis mi,hastane mi? Bide benim boynumda ufak bi morluk var başka bir şey yok. İnanırlar mı?

Sefil yaratık.!

Şiddeti güçsüz kaldıklarında uygulamayı erkeklik belliyorlar...Yetiştiriliş tarzı sorunlu belliki..Anasından almış o üstün edebini (!)

Sen bilirsin ama böyle iş düzelsin diye beklersen onlar dahada alttan alır polis olsun babası ne farkeder yıkar insan ortalığı annen baban onlar hırpalasın diyemi büyüttüler seni avantajl falan değil böyle düşünme hiç birşey yapamaz yapsada nereye kadar kapatıcak

=( Kendi gücünde olmayanlara eziyet eden pislikler, allah bin türlü belanızı versin topunuzun..

Bilmiyorum ki canım,aklım karışık... Bi kaç gün bekliyeyim dedim.Sanırım o ailesine henüz söylemedi.
Bide döneceğim sanıyordur allah bilir !

sizin olayınız artık kangren olmuş canım tutulacak bir yanı yok .insanlar evlenince neden aileler iki kişininde aile olduklarını benimsemezler anlamıyorum.madem oğlun çok kıymetli evlendirmeseydin.Senin yapacağın en güzel şey tatlılıkla ayrılmak canım bu evliliğin düzeleceğini hiç zannetmiyorum.birde çocuğunu sakın piyon olarak kullanma yani babası görmek istiyorsa sakın sana vermeyeceğim falan deyip adamı tahrik etme eşini en iyi sen tanırsın neler yapabileceğinide kendin söylüyorsun.görmek istiyorsa bırak görsün ne kadar inatlaşırsan zararı sende görürsün çocuğunda.hergün izliyoruz tv lerde lütfen dikkatli ol

Yok hayır tabi ki babası, görmek hakkı var bi şey diyemem.. Ama sinirlendiğinde bebeğini bile görmeyen adama nasıl çocuk emanet edilir onuda bilmiyorum ki... Henüz daha oğlumu özledim,görmek istiyorum diye bi şey söylemedi. Yüzü yok ki.

Oğlum baba dedikce içim parçalanıyor =(

çocuk zamanla alışır canım hergün hır gür olan bir ortamda büyümesindense banın evinde anne şevkatiyle büyüsün yeter, sen kendini üzme güçlü ol çocuğun için

sakın seni kandırmasına izin verme. Allah seni korusun, böyle manyaklar hergün çıkıyor. gerçekten birdaha yüzyüze gelme bebeğinle ilgilen ona en güzel bir şekilde gelecek hazırla, hazırla ki büyüdüğünde eşine sevgisi saygısı olsun senin yaşadıklarını başkası yaşamasın.
Çok geçmiş olsun tekrar.

Çok teşekkürler.

ne kadar yara aldıgını kırıldıgını tahmin edebiliyorm
cook zor gercekten
ne denir ki hersey ortada iyi yetiştirilmemiş bi erkek, gelinlerin de ana kuzusu oldugundan habersiz bı kaynana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…