• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebeğimle baba evindeyim =(

Evet malesef adam 40 yaşına gelmiş ama ana kuzusu. Şimdi anasının eteğinden tutup yaşasın ne diyeyim. Anası bi şey der saldırır,bacıları bişey der saldırır ne bu anlamadım ki. Dedim keşke evlenmeseydim, onllarla yaşasaydın..
5 kardeşler ve kendisi 3. boşanan olucak. Biri bekar zaten.

Ailede var bir problem. Eşinizde o ailede yetiştiği için sorunlu. Bence siz çocuğunuzu o ailede yetiştirip sorunlu neslin devamını sürdürmeyin.

Çocuğunuz için bunu yapın :19:

Kusura bakmayın ama ben anasının dedikleriyle karısını çocuğun annesini hırpalayan, adama "adam" demem. Çiftler aileleri ile eşleri arasında köprü vazifesi görüp aradaki dengeyi de sağlamalılar. Net!!

İnsanım diye ortalıkta dolanan bir hayvan o artık benim gözümde. Hayvan diyorum ama hayvana hakaret yapmış oluyorum!

Yok tatlım zaten sorsan siz mutlu olun başka şey istemem deyip durur. Ama oğlunun yanında başka (bana iltifatlar,beni beğenmeler) oğlu olmayıncı farklı... Ki kendi kızlarının dahi dedikodusunu yapabilen biri,gelip bana anlatıyordu ama asla yorum yapmadım.

Bunlar normal insan davranışları değil. Hastalıklı fikirler, hastalıklı insanlar! Eşinde kendini kurtarıp bir birey olamamış. Anne lafıyla karısına kötü muamele eden bir varlık olmuş o kadar. Size ne şimdi nede ileride bir faydası olmaz bu insaların. Duygusal davranmayın. Gördüğünüz muameleleri unutmayın. İki tatlı söze kanmayın...

Ailede var bir problem. Eşinizde o ailede yetiştiği için sorunlu. Bence siz çocuğunuzu o ailede yetiştirip sorunlu neslin devamını sürdürmeyin.

Çocuğunuz için bunu yapın :19:

Evet bende böyle düşünüyorum, ailecek bi garipler. Zaten eşim olacak hayvanın babasıda böyleymiş. Kaynanam ağlayarak anlatıp durur. Zavallı anneciğim çok çekti babamdan derdi eşimde.. Şimdi bana yapıyor, kendimi bilmiyorum o an diyor. Kendimde değildim diye diye öldürecek beni.. Bu kadar basitmi ya. Git tedavi ol ozaman.. O gece neler yaşadım bi ben biliyorum bide allah.. Bi allahın kuluda gelmedi yardıma =( Alt dairede eşimin amcası,üst katta görümceler.. Kimse cesaret edemedi biliyorum, çünkü hepsi biliyor ne mal olduğunu...

Evet bende böyle düşünüyorum, ailecek bi garipler. Zaten eşim olacak hayvanın babasıda böyleymiş. Kaynanam ağlayarak anlatıp durur. Zavallı anneciğim çok çekti babamdan derdi eşimde.. Şimdi bana yapıyor, kendimi bilmiyorum o an diyor. Kendimde değildim diye diye öldürecek beni.. Bu kadar basitmi ya. Git tedavi ol ozaman.. O gece neler yaşadım bi ben biliyorum bide allah.. Bi allahın kuluda gelmedi yardıma =( Alt dairede eşimin amcası,üst katta görümceler.. Kimse cesaret edemedi biliyorum, çünkü hepsi biliyor ne mal olduğunu...

sonra sen sabah cıkıp gıttınmı gızlıce?

Bunlar normal insan davranışları değil. Hastalıklı fikirler, hastalıklı insanlar! Eşinde kendini kurtarıp bir birey olamamış. Anne lafıyla karısına kötü muamele eden bir varlık olmuş o kadar. Size ne şimdi nede ileride bir faydası olmaz bu insaların. Duygusal davranmayın. Gördüğünüz muameleleri unutmayın. İki tatlı söze kanmayın...

Yok canım dediğim gibi barışmak gibi bir niyetim kesinlikle yok. Annesi bir şey dedimi inanın bilmiyorum,tamam sevmem herşeyede karışır oğluna çocuk muamelesi yapar, ikiyüzlüdür filan ama omu üstüme saldı bilmiyorum ki...

Bir de ben çalıştığım için eşimden yardım bekliyorum haklı olarak... Hamileyken her işe yardım ederdi,temizlik olsun yemek olsun.. Çocuktan sonra hiçbir şey yapmamaya başladı. Evle ilgili hiçbir sorumluluğu yok,alışveriş dışında. Tamir var yapmaz,faturalar hep cezalı ödedir,işten gelir gömlek çorap atılır orta yere.. İşim olur çocuğa bakmaz. Anca tv,anca bilgisayar. Sanki bekarsın diyorum yardım et yetişemiyorum yok. Çok söyleniyorum,hiç huzur vermiyorum,hiç ohh diyip yatamıyomuş.. ee benim canım yokmu. Temizlik bende,yemek bende,çocuk bakımı bende. İşe geliyorum ve ondan fazla kazanıyorum üstelik. pazar günü hadi dışarı çıkalım. Yok bi pazarım var,yatıcam ! Bu nasıl bi hayat. Ama ilk zamanlar böyle değildi,her dediğimi istediğimi yapardı.. Ne değişti diyorum,cevap yok.....

sonra sen sabah cıkıp gıttınmı gızlıce?

Ben o gün işe gelmeyecektim zaten,süt iznim vardı.. Sabaha doğru uyumuşum,onun kapı sesleriyle uyandım (işe gitmek için kaltığından) Ne biçim bi rüyaydı dedim,gerçek değildi dedim kendi kendime. Ama onun sesini duyunca vucudum otomatikmen tpki verdi =( kalbim acıdı,korkunç hızda atmaya başladı.Odaya girdi,bebekde uyuyo. Yüreğim ağzımda bekledim,sesimi çıkarmadan nefes bile almadım nerdeyse... Sarıldı bana... Özür dilerim,ne olur affet beni vs.. İğrendim,midem bulandı.. O çıktı gitti. Ağladım ağladım ağladım...bebeğim uyandı, napıcam dedim gerçekmiş.. Sonra annemlere gittim,beni görünce anladılar bişey olduğunu. Zaten hep korkuyorlardı bana bi şey yapıcak diye =( Kahvaltı filan yaptım,anlattım olayı. Sonra gidip eşyalarımı aldım, tabi insan herşeyi alamıyor.. Her şey senin düzenin,emeğin,hayalin hangi birini götürebilirsin ki yanında =(

seni tehdit ediyorsa hemen polise şikayet et. zaten karı kocanın arasına üçüncü kişiler dahil oldumu artık bu evlilikten hayır gelmez. arkadaşımında böyle bir problemi vardı. kocası 2 kere dayak attı arkadaşıma yalvardı tedavi olucam dedi söz verdi. o da affetti. üçüncü kere dayağını hemde yediği dayakların en şiddetlisini yedikten ve 1 aylık hamile olduktan sonra anne evine döndü. boşan demek herkes için kolay ama bazı insanlar neyse o olmaya devam ediyorlar maalesef :25:

ahh ahhh neden hemen çocuk yaparsınız ki.kendinize de yazık bebeğinize de yazık

Bebek benim isteğimle olmadı,korunma yöntemimi değiştiridiğim esnada yine eşimin oyununa geldim malesef.. Evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım,hiç istemedim çok erkendi benim için ama aldıramazdım...O yaşı itibariyle hemen istiyordu..

seni tehdit ediyorsa hemen polise şikayet et. zaten karı kocanın arasına üçüncü kişiler dahil oldumu artık bu evlilikten hayır gelmez. arkadaşımında böyle bir problemi vardı. kocası 2 kere dayak attı arkadaşıma yalvardı tedavi olucam dedi söz verdi. o da affetti. üçüncü kere dayağını hemde yediği dayakların en şiddetlisini yedikten ve 1 aylık hamile olduktan sonra anne evine döndü. boşan demek herkes için kolay ama bazı insanlar neyse o olmaya devam ediyorlar maalesef :25:

Çok üzüldüm arkadaşına.. Allah yardımcısı olsun onunda..
Bu evlilikten, bu adamdan bana hayır yok biliyorum..

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 senedir evliyim ve 9 aylık bir bebeğim var.. Eşimle iyi kötüde olsa giden arada tartışmalı,küsmeli her evde olan türden sorunlarımız vardı. Bi iyiysek bi kötüydük ama genel anlamda iyiydik..
Eşim ile aramda 10 yaş fark var ve aile yapılarımız çok çok farklı.

Biz aile apartmanında yaşıyoruz. Boşanmış 2 görümcem ve çocukları üst katımda oturuyordu. Anne-baba ise memlekette. Fakat kaynanam uzakta olmasına rağmen hep yakınımızda gibiydi,her an ! Balayımızda dahil olmak üzere sürekli, nerdeyse her gün oğlunu arıyordu o aramazsa eşim arıyordu. İlk zamanlar ee annesi arar diyordum ama sonra sonra rahatsız olmaya başladım. Çünkü ne olup bittiyse biribirlerine anlatıyorlardı. Birde eşim beni bile aramazken gün içerisinde annesini ve görümcelerimden birini hergün arıyordu..

Zoruma gidiyordu,anlayamıyordum. Zaten hiç aile olmuşuz gibi hissedemedim.. Hep geri planda kaldım. Bir de gece gündüz sabah akşam denmeden ilk aylarımızda bile sürekli gelip gitmeler,telefonlaşmalar..

Eşim hep onları yedirip içirmemi bekliyordu,ilk zamanlar yapıyordumda ama onlar bizi bir gün bile çağırmadılar..En küçük görümce desen c.tesiden gelir pazar gecesi vine dönerdi, çok sık yapıyordu bunu. Sanki hafta sonumuzu onunla geçirmek zorundaymışız gibi.
Bu ve benzer şeylerden inanılmaz bir antipatim oluştu onlara karşı. Benim ailemde çok yakınımdaydı ama asla böyle şeyler yapmadılar. neyse çok uzun olucak kısadan yazmak istiyorum.

Boşanmış görümcelerden biriyle bebeğimle ilgili bir şeyden dolayı tartıştık,daha doğrusu eşimi doldurup üstüme gönderdiler. Eşim en ufak şeyde sinirlenip,eşyaları kırıp döken biri çıktı (evlenince öğrendim bunu).. Lohusa halimle üstüme yürüdü,kapıları kırdı vb.şeyler yaptı. Bu arada hamileykende buna benzer şeyler yaşattı bana. Dayak olmadı. 2 defada evden s. git deyip kovdu.

Neyse hep kaldım,hep dayandım çocuğum var deyip, düzeliriz, bak pişman zaten.. özürler,yalvarmalar,bi daha olmayacaklar,tedavi olacağımlar. Ahh salak kafam boşunaymış.

Şimdi durum ne. 2 gündür baba evindeyim,oğlumla... Eşim bağırdı,çığırdı gecenin bir yarısı 4-5 defa boğazımı sıkıp nefessiz bıraktı beni kucağımda bebeğimle =( saçlarımı yoldu,elimi ısırdı,iteledi vs. küfürler,hakaretler. Nedenmi? annesine surat asamazmışım ! Surat asarsan bak böyle olur işte ! Annesi 1 aydır burda ve bizde kalıyor,çünkü biz onların evinde yaşıyoruz. Geldiğini bana söyleme gereği bile duymadılar,yola çıktığında öğrendim. Neyse çalıştığım için onu nerdeyse hiç görmüyordum zaten (yatana kadar kızlarında oturuyordu çünkü) ben onu sevmiyorum evet,politik bi insanda değilim. ama ne hakaret ettim,ne bi saygısızlık. Ki o benim aile ne terbiyesizlikler yaptı. Artık kaynanam mı bir şeyler söyledi bilmiyorum. Eşimde dahil hepsini allaha havale ediyorum, şimdi anası ve kardeşleriyle mutlu mesut yaşasın diyorum. Perişanım,yıkık durumdayım, allah kimseye yaşatmasın...

Ne yapacağımı,nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü beni tehdit ediyor pislik...
Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum.

hayatında verdiğin en doğru karar olmuş babanın evine gitmek. kaç kurtul o canavarlardan hayvan bile denmez hakikaten hayvanlar bunu yapmaz emin ol. boşan çocuğuna bak büyüt güzelce hzurlu ortam sağla ona hep..sana hamileyken bile öyle davranan birine bu kadar bile katlanman yanlış ama neyse zararın neresinden dönülürse kardır. o kaynanan ve görümceler var ya onlar iyi gün görmezler. çok benzer bi olaya şahit oldum başlarına gelmeyen kalmadı... şükret kurtuldun asla onunla görüşme aslaaaaaa

zor durum gerçekten....
dinleme tehdtlerini hatta şikayet et...
hiçbişey yapamaz korkma....
ne kıymetli anası varmış...
çıkmasın artık eteğinde otursunda anlasın....

Ben o gün işe gelmeyecektim zaten,süt iznim vardı.. Sabaha doğru uyumuşum,onun kapı sesleriyle uyandım (işe gitmek için kaltığından) Ne biçim bi rüyaydı dedim,gerçek değildi dedim kendi kendime. Ama onun sesini duyunca vucudum otomatikmen tpki verdi =( kalbim acıdı,korkunç hızda atmaya başladı.Odaya girdi,bebekde uyuyo. Yüreğim ağzımda bekledim,sesimi çıkarmadan nefes bile almadım nerdeyse... Sarıldı bana... Özür dilerim,ne olur affet beni vs.. İğrendim,midem bulandı.. O çıktı gitti. Ağladım ağladım ağladım...bebeğim uyandı, napıcam dedim gerçekmiş.. Sonra annemlere gittim,beni görünce anladılar bişey olduğunu. Zaten hep korkuyorlardı bana bi şey yapıcak diye =( Kahvaltı filan yaptım,anlattım olayı. Sonra gidip eşyalarımı aldım, tabi insan herşeyi alamıyor.. Her şey senin düzenin,emeğin,hayalin hangi birini götürebilirsin ki yanında =(

cok ıyı bılıyorum 3 sene evlı kaldıgım bır adam benı duygusuzca markete gıdıyorum dıyıp terk ettı onu aylar sonra mahkemede gordum..
üzülme bosver ıyı ınsanlar her daım kazanır sıkma canını basınıza bela olmasın yeterkı sonradanda
yolunuz acık olsun ınsallah
ben tekrar evlendım 5 ay oldu oglumda 3 yasında
dogumdan sonra yasadım o kotu gunlerı bende

ve tum bunlar olurken aıle nerede bu gorumceler kv neredeler?
gecenın o vaktındemı baba evınıze dondunuz_?

Kaynanam küçük görümcemde kalmaya gitti bi hafta oluyor. Diğerleri gelmediler, abilerinden korkarlar karışmazlar. Kavgali olduğum zaten sevinmiştir eminim =( Alk kattada amcası ve yengesi oturuyor ama yaşlı insanlar üstelik yengesi kanser.. Zaten benim öküz amcası ilede kavga etmiş.. Ben sabah gittim annemlere...

eşinin pisikolojisi bozuk, bir pisikologa görünmesini tavsiye ediyorum.
ama sen onun normal bir insan olmasını bekliyene kadar çok çekersin, bekara koca boşamak kolaymış ama sana yaptıklarından sonra senin için endişelenmemek içten bile değil. bu adam boşanmak istediğinde de şiddet gösterir sana çocuğunu almakla tehdit eder belki bilmiyorum, koruma iste gerekirse babana herşeyiyle birlikte anlat o seni korur. boşanmayı düşünüyorsan o insanla birdaha karşılaşmamaya dikkat etcnm.
çok geçmiş olsun.

eşinin pisikolojisi bozuk, bir pisikologa görünmesini tavsiye ediyorum.
ama sen onun normal bir insan olmasını bekliyene kadar çok çekersin, bekara koca boşamak kolaymış ama sana yaptıklarından sonra senin için endişelenmemek içten bile değil. bu adam boşanmak istediğinde de şiddet gösterir sana çocuğunu almakla tehdit eder belki bilmiyorum, koruma iste gerekirse babana herşeyiyle birlikte anlat o seni korur. boşanmayı düşünüyorsan o insanla birdaha karşılaşmamaya dikkat etcnm.
çok geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim. Tedavi olur olmaz artık umrumda değil. Ben bu adamla daha fazla ömrümü tüketemem. Evet tehdit etti o gece beni.. Döve döve öldürürüm seni,gazetelere çıkarsın hani hep okuyosun ya kadın cinayetlerini işte sende orda olucaksın =(
Dün sürekli aradı açmıyorum telefonlarını, çok üzgünüm diye mesaj atmış bide. Allah belanı versin ya üzgünmüş.
Dünya yıkılsa yine de çocuğumu vermem onlara.

boşan yada boşanma diyemem belki barışırsınız ama mutlaka gidip rapor al boşanacak olursan elinde bulunur barışırsan da bi daha böyle bişey yaşarsan kanıtın olur ama işin zor gibi görünüyor eninde sonunda kocan değerini anlar ama arada olan senin yıllarına olur Allah yardımcın olsun:34:

Back