• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylik bebegim var..cok mutsuzum.bosanmak istiyorum.ama....

hiç kimse için çok fedakar olmayacaksın eşine bile siz onun için neler yapmışsınız inşallah hatasını anlar
Herkese tavsiyem bu..bence bi erkege acinmamali..sonra cok bencil oluyorlar. .ben eşimi birakamamistim. .annesi hastaydi..annem icin benden ayrilcak misin demişti. .keske nisandan donseymisim..oysa esimle kv olmasa iyiyiz..yani kavglarimiz cok az oluyor..

Canim kayinvalidem kocasi uslu oldugu icin evin reisi..herkes ona sorar bisey yapılacağı zaman..kayinpederim ic guveysi gibi..damatlarida öyle..oğlunu da yanina aldi..bayramda kasim Kasım kasildi herkese cocuklarim hep yanimda diye..ben aglamistim o gun biraz erken gitseydik diye memlekete diye.bunu biliyor ama hadi kizm demiyor..sadece ona gidelm hep orda duraym istiyor..ben ev kizi degldim..ona ragmen evini temizlerim..giderim gelirim..ama yok..hep daha fazlasi..esimde bilir ama seslenmez..annesi ne desin..ama cok kavga ediyoruz..kavga ettigimizide biliyor..anlamiyor. .ilac saati varmis kocama beni sen arayip haber edeceksin diyor..esim iki gun aramisin bi telefon acil gel hastayim der.
Bayramlarda senin memlketine gitmiyormusunuz eşinle ?

Bayramlarda senin memlketine gitmiyormusunuz eşinle ?
GidIyoruz tabiki..ramazan Bayramı 3 gun 2. Gun aksami..ondada aksam yemegine bile gidemiyoruz..gece yatmya..kurban 4 gun..2. Gun gece yada 3. Gun sabah....kayinvalidemin tum sülalesi geziyoruz çünkü. .sirk Maymunu gibi dolaniyoruz. .esim götürüyor..

GidIyoruz tabiki..ramazan Bayramı 3 gun 2. Gun aksami..ondada aksam yemegine bile gidemiyoruz..gece yatmya..kurban 4 gun..2. Gun gece yada 3. Gun sabah....kayinvalidemin tum sülalesi geziyoruz çünkü. .sirk Maymunu gibi dolaniyoruz. .esim götürüyor..
Çok zor.. insan çok yıpranıyor. Neden eşiniz sizi dha önce yllamıyor ailenize.Eşinizde sonradan gelir annene bayramlaşır. Bir kaç gün kalır sonra döner gene kendi annesinin yanına,Sizde biraz daha kalıp,sonradan gidersiniz eşinizin yanına. Bence böyle daha güzel. Biz böyle yapıyoruz valla. Eşim kendisi diyor hatta.. istersen seni önce yolayım hem daha fazla kalmıs olursun diyor.

Gercekten buraya girip kv ile ilgili birşeyler yazcan deselerdi buna inanmazdm..nelerle ugrasiyorum. .ama sorun eşim. .esim taviz veriyor arkadsim..bu yuzden ofkeliyjm..
Evet anladım ben sorununu. Eşin annesinin ağzına çok bakıyor... :/ Kpederinizle konuşsanız. Hani sessiz sakin dediniz ya. Kpederler daha ılımlı ve ara bulucu oluyor. Ona anlattsanız derdinizi başbaşayken.. ?

Evet anladım ben sorununu. Eşin annesinin ağzına çok bakıyor... :/ Kpederinizle konuşsanız. Hani sessiz sakin dediniz ya. Kpederler daha ılımlı ve ara bulucu oluyor. Ona anlattsanız derdinizi başbaşayken.. ?
Bebek olmadan önce sanki esim öyle bisey dedi mi ..der mi asla...sonra karisi gitmis derler..damatlarar bizim evden cikmaz ama oglanlarina izin vermezler..esim asla yollamaz beni önden..asla..iste ben evlenirken böyle sorun yaşayacağını bilmiyordum. .ki bebekte zor olmaz..kizim eziyetli degil..bzmkiler taksiyle alir beni..ama esim katı. .

Her şey erkekte bitiyor. Siz istediğinz kadar kendinizi yıpratın :( O yüzden bıraz ipleri bırakın derim. Bir kuşu çok sıkarsan ölür,çok serbest bırakırsanda uçar gider. Ortasını bulun. Biraz eşinizle mesafenizi koruyun,onun ailesiyle aynu şekil. Nötr olmak en güzeli. Belki öyle bazı şeyler rayına oturur. Annenizlede paylaşabilirisniz,aynı şekil onun ailesinden kpederinizle. Belki bir çözüm getirir. Aklıma başka bir çzöüm gelmyor maalesf :/

Her şey erkekte bitiyor. Siz istediğinz kadar kendinizi yıpratın :KK43: O yüzden bıraz ipleri bırakın derim. Bir kuşu çok sıkarsan ölür,çok serbest bırakırsanda uçar gider. Ortasını bulun. Biraz eşinizle mesafenizi koruyun,onun ailesiyle aynu şekil. Nötr olmak en güzeli. Belki öyle bazı şeyler rayına oturur. Annenizlede paylaşabilirisniz,aynı şekil onun ailesinden kpederinizle. Belki bir çözüm getirir. Aklıma başka bir çzöüm gelmyor maalesf :/
Cok sağolun. .nasil duzelecek her sey bilmiyorum .benim icin dua edin..sizin de zamaninizi aldim.hayirli geceler. .

Evet..ama burasi turistik biyer..halkinin yobaz gerici oldugunu nerden bilrim..aslinda ben hataliyim..ben bilerek geldim ama yapamiyorum..esime dedimki sehire gidelm..anasi yerlere atti kendini hastalandi.ogluna para verdi..altin maltin derken burdan ev aldirdilar..dedimki ben esime senin icin 360 km geldim..sende35 km deki sehire git..asla dedi..o yuzden cok ofkeliyim..kaldiramiyorum bunu..
Ben eşim için 4000 km geldim..dilini hiç bilmediğim herkesin bana yabancı olduğu ailem ve tüm yakınlarımdan uzakta ağır depresyon hastası bir kv ile yıllarca mücadele ettim.eşim annesinin kuzusuydu tabiri caizse..
Çok ama çok güçlüklere yaşadım. .ama eşimin sevdiğim için vazgeçmedim.siz pes etmiş gibisiniz..belki biraz uzaklasirsaniz ailenizin yanında biraz kalırsanız size iyi gelir.sonra sakın kafayla eşinizle konuşursunuz yeniden..
Eminim çare bulursunuz bu probleme..
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..

Ben eşim için 4000 km geldim..dilini hiç bilmediğim herkesin bana yabancı olduğu ailem ve tüm yakınlarımdan uzakta ağır depresyon hastası bir kv ile yıllarca mücadele ettim.eşim annesinin kuzusuydu tabiri caizse..
Çok ama çok güçlüklere yaşadım. .ama eşimin sevdiğim için vazgeçmedim.siz pes etmiş gibisiniz..belki biraz uzaklasirsaniz ailenizin yanında biraz kalırsanız size iyi gelir.sonra sakın kafayla eşinizle konuşursunuz yeniden..
Eminim çare bulursunuz bu probleme..
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin..
Amin..inşallah hayırlısı olur. .ben yoruldum.

bende çok anlamadım neyi dert ettiniz benimde ailem uzakta hemde dahada uzakda yurtdışında ben ne yapayım?
sevdiğiniz adamla evlenmişsiniz onun peşinden gitmişsiniz ne güzel işte. . onun ailesi sizin aileniz olsun onlarla iyi geçinmeye çalışın yuvanızın huzurunu bozmayın. böyle üzülerek ağlayarak hayat geçmez şükredin Allah başka dert vermesin

bende çok anlamadım neyi dert ettiniz benimde ailem uzakta hemde dahada uzakda yurtdışında ben ne yapayım?
sevdiğiniz adamla evlenmişsiniz onun peşinden gitmişsiniz ne güzel işte. . onun ailesi sizin aileniz olsun onlarla iyi geçinmeye çalışın yuvanızın huzurunu bozmayın. böyle üzülerek ağlayarak hayat geçmez şükredin Allah başka dert vermesin
Ilahi sunrise, nasil anlamadin? Millet anladi yargiladi bosadi mallari ayirmaya calisiyor :KK14: bunlar adami susuz derede sele goturur. Ne kadar basit yuva yikmak bir cocugu babasiz birakmak! Her cani sikilana bosan diyorlar. Ya biraz caba, anlayis, degisiklik, iletisim vs vs bir suru sey denenmeden hemen neyin bosanmasi. Ben de ailemden uzaktayim. Kocam kaynanam yok ama patronum is arkadaslarim diger arkadaslarim bunalima sokuyorlar yeterince. Napayim isi mi birakayim? Hic cabalamadan! Issiz kalamam illa ki baska bir is bulacagim, ordaki insanlar beni nazlayacak mi? Insanin oldugu yerde problem de oluyor. Keske sorunlar dag gibi olmadan dogru iletisim metoduyla cozebilsek ama olmuyor bazen. Kocanizi sevip evlenmissiniz bir de cocugunuz var. biraz bakis acinizi tavirlarinizi ve iletisim metotlarinizi degistirip durumu kurtarmaya calisin. Is bulmaya calisin. Hayatiniz renklensin. Oyle zoru gordun mu kacarsan nereye kadar kacacaksin? Arkadaslarin dedigi gibi ailenizi ziyarete gidin bol bol moraliniz duzelir biraz. Yuvaniz huzur bulsun tez zamanda insallah!

Konunu ve devamında yazdıklarını okuyunca ben bile seni hatalı gördüm... Senin sorunun kendini net ifade edememek bana kalırsa... Neden ilçeye gidecekmişsiniz ki... Hazır kurulu düzen ev araba iş... Neden adam yerini değiştirsin bir inat uğruna dediğin şey o kadar mantıksız ki sen takıntı yaptığın için göremiyorsun... Olduğun yerde sorunlarını çözmen lazım... Öncelikle o tv yi kapat. Çocuğunla kaliteli vakit geçir.. Kayınvalidenle olanları unut.. Görmezden gel. Çarşısına çıkmıyorum kendimi memlekette hissetmek için gibi bir şey demiş sin resmek okb... Böyle bir şey olabilir mi ki eminim sahil kumsal ve sıcak şirin bir kasabadasınız.. Tüm bunları değerlendirmek senin elinde... Resmen bir kaşık suda boğulmuşsun... Kv sorununu ne gerekiyrsa yapıp çözeceksin ve huzurlu bir şekilde yaşayacaksın... Çok yetersiz sin . Kendini geliştir.

Bak bende 400 km uzağım ailemden yani emin ol hiç bir şekilde sorun olmuyor. Eşimle evlenmesem de uzakta yaşamaya devam edebilirdim... Hiç bir anlamı yok emin ol.

Ilahi sunrise, nasil anlamadin? Millet anladi yargiladi bosadi mallari ayirmaya calisiyor :KK14: bunlar adami susuz derede sele goturur. Ne kadar basit yuva yikmak bir cocugu babasiz birakmak! Her cani sikilana bosan diyorlar. Ya biraz caba, anlayis, degisiklik, iletisim vs vs bir suru sey denenmeden hemen neyin bosanmasi. Ben de ailemden uzaktayim. Kocam kaynanam yok ama patronum is arkadaslarim diger arkadaslarim bunalima sokuyorlar yeterince. Napayim isi mi birakayim? Hic cabalamadan! Issiz kalamam illa ki baska bir is bulacagim, ordaki insanlar beni nazlayacak mi? Insanin oldugu yerde problem de oluyor. Keske sorunlar dag gibi olmadan dogru iletisim metoduyla cozebilsek ama olmuyor bazen. Kocanizi sevip evlenmissiniz bir de cocugunuz var. biraz bakis acinizi tavirlarinizi ve iletisim metotlarinizi degistirip durumu kurtarmaya calisin. Is bulmaya calisin. Hayatiniz renklensin. Oyle zoru gordun mu kacarsan nereye kadar kacacaksin? Arkadaslarin dedigi gibi ailenizi ziyarete gidin bol bol moraliniz duzelir biraz. Yuvaniz huzur bulsun tez zamanda insallah!
Zaman ayırıp yazdiginiz icin sağolun. .ama evlilik is ortamina yada başka bişeye benzemiyor. .kizima ragmen boşanma istemem gerçekten dolduğumu gösteriyor. .tek tarafli fedakarlıkta bulunmak cok zor..dusunsenize bi kere dünyaya geliyorsunuz ondada stres ge mutsuzluk dolu bir hayatiniz var..gerçekten zor..

Konunu ve devamında yazdıklarını okuyunca ben bile seni hatalı gördüm... Senin sorunun kendini net ifade edememek bana kalırsa... Neden ilçeye gidecekmişsiniz ki... Hazır kurulu düzen ev araba iş... Neden adam yerini değiştirsin bir inat uğruna dediğin şey o kadar mantıksız ki sen takıntı yaptığın için göremiyorsun... Olduğun yerde sorunlarını çözmen lazım... Öncelikle o tv yi kapat. Çocuğunla kaliteli vakit geçir.. Kayınvalidenle olanları unut.. Görmezden gel. Çarşısına çıkmıyorum kendimi memlekette hissetmek için gibi bir şey demiş sin resmek okb... Böyle bir şey olabilir mi ki eminim sahil kumsal ve sıcak şirin bir kasabadasınız.. Tüm bunları değerlendirmek senin elinde... Resmen bir kaşık suda boğulmuşsun... Kv sorununu ne gerekiyrsa yapıp çözeceksin ve huzurlu bir şekilde yaşayacaksın... Çok yetersiz sin . Kendini geliştir.

Bak bende 400 km uzağım ailemden yani emin ol hiç bir şekilde sorun olmuyor. Eşimle evlenmesem de uzakta yaşamaya devam edebilirdim... Hiç bir anlamı yok emin ol.
Burada kendimi dogru ifade edemeyebilirm haklisin..ama ben hayal kırıklığına uğradım. .esim onun icin yaptigim fedakarlığı görmedi. .mutsuz olmak her seyi bitiriyor zaten..bazen polyanacilik oynuyorum. .ama bisey oluyor esim yada kv beni kiriyor incitiyor anlamsiz yere sonra geride biraktiklarima üzülüyorum. .ne aci mutlu olmayi denemek icin kv olmesini mi beklemek lazım. .hayatinizin iplerini baskasinin elinde olmasi cok aci..ozgur degilsiniz.

Arkadaşım eşinin işi nedeniyle oraya taşınmışsınız sen eşini gerçekten seviyor olsaydın oranın iklimini, ailenden uzaklığını falan dert etmezdin ortada eşinin aldatması yok, hakareti yok her kaynanada da kıskançlık olur yani. İyi günde kötü günde demiyor muyuz evlenirken peki boşanmış halin şu anki halinden iyi mi olacak gidersin memleketine ama yalnız bu daha mı iyi. Bende şehir dışına evlendim denizi yok karasal iklim bir iç Anadolu bölgesi İstanbul gibi şehirden geldim ben eşim için. Ailemin hepsi orada. Kaynanamla bende sorunlar yaşadım ama hiçbir zaman keşke gelmeseydim demedim çünkü sevdiğim insanın yanındayım. 8 seneyi geçti evliliğim. Ne mi yaptım gelir gelmez ehliyet kursuna yazıldım sonra muhasebe kursu sonra işe girdim arkadaşlar çevre edindim. İnsanın sevdiği insan yanında olsun nerede yaşadığı önemli mi. Polis eşlerine ordan oraya sürüklenenlere doğuya gidenlere bak herkes pes edip ayrılsın mı. Eşinizi artık sevmiyorsanız zaten ayrılın.

Back