- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
- Konu Sahibi turuncu balik
çok haklısın.aynı şeyler aynı sözler.yazıştığımız günden beri yaşadıklarımı yazsam roman olur benim herşeye rağmen kötü insanlar değil dediğim kaynanamdan yediğim küfürleri eşimin uyguladığı şiddeti.bütün bunlar son 5 günde oldu.neyse biz eşimle ne ölüme ne ölüne dedik bitirdik.sadece kağıt üzerinde evliyiz artık çocuklar için boşanmıyoruz.ben boşancam snden dedim çocukları ver s....tir git dedi bana.hakimemi güveniyorsun herkesin vardır kendince bir adaleti nah alırsın çocukları dedi bana.herşeyi yapar bu.artık iğne deliği de kalmadı.annemin bana bir lafı vardı daha önce bıktım artık dediğimde kızım boşver sen artık çocuklarından yeni bir aşk yaratacaksın onlar için yaşayacaksın demişti.ve evet ben artık çocuklarımdan yeni bir aşk yarattım kendime.sadece onlar için varım onlar için yaşıyorum onlarla yaşıyorum.mesela yarın bebeğimi de alıp gezip tozacağım.yürümeye başladıklarında işle biraz daha kolaylaşıyor dışarı çıkmak falan.ben de çocuklardan önce birgün eşime ben tayin isteyip gidiyorum haberin olsun demiştim.o zaman bana gidene dur demem hadi güle güle boşanırız olur biter demişti.yani bemimkide beni boşar ve çocuklarımı alı ve asla ayrılmaz anasından danasındanBenim eşime ve ailesine duyduğum oifkeyi cok iyi anlatmisin ..hissettiğim şey bu..aptal yerine konulmaz..evet..sende iğne deliği kadarda olsa bi ışık var..ama bende yok..eşim beni bosar kizimida alır..ama asla gelmez benle..ya bırak memleket değiştirmeyi bu köy kılıklı nyerden gitmeye razi olmadi..hadi evlendin..olmadı..bozan..aptalim ben..bak simdi elimde çocukla dertlere gark oldum..eşime karşı çok ofkeliyim..onunla hiçbirşey yasamak istemiyorum..hamilik sonrası iyice uzaklaştı..sadece ailesi ve onun memleketi...ben secmisim..razi olmak zorundaymisim..ve illet bi gaynana..ve aileden kimse bilmiyor..herkese mutluluk rolü yapıyorum..Bern burada yaşlanmak istemiyorum.yazik bana..günah..kul hakki bu..