9 aylik bebegim var..cok mutsuzum.bosanmak istiyorum.ama....

anlıyorum seni canım. ben daha evlenmeden bile birçok görüştüğüm insanın annesine sinir olduğumu bilirim. yani kolay şeyler değil tabiiki. hele ki içinde bulunan insan için. ama belki en baştan eşin için oraya gitme nedenlerin seni ayakta tutup moral verebilir diye düşündüm. aslında ne hissettiğini az çok anlıyorum

Esim beni bayramlarda memlekete tabi goturuyorda..bayramin 3.gunu sabah..yada 2.gun gece..hani bu bi ornekti..yani birisi demisya sirun uzakkik degikl diye..sorun esimin gelenekci tutumu..

Bence canım bunlar boşanmak için sebep değil
Sen issizlikten ve ailenin uzak şehirde olmasından bunalmissin kafanda ufacık şeyleri kurar hale gelmişsin. Yani eşinle konuş bu durumu bi bebeğin var yazık etme

Insallah..allaha dua ediyorum.. Ya benim kalbime ya esimin kalbine ilham versin..

zoraki gitmek zorumda kaldığım ,bir türlü sevemediğim , herşeyinin bana battığı, psikoljinin nasıl alt üst olduğu ..........vsssss bir şehirde yaşamanın acını çok çok iyi bilirim ..
elbette bir kurtuluş yolu var
ama bu kurtuş yolu senin çabanla emeğinle olmalı ...
kimseye minnet etmeden (iş bulma ,sınav kazanma . gibilerden )

Bence canım bunlar boşanmak için sebep değil
Sen issizlikten ve ailenin uzak şehirde olmasından bunalmissin kafanda ufacık şeyleri kurar hale gelmişsin. Yani eşinle konuş bu durumu bi bebeğin var yazık etme
Evet..burada baska bosanma sebeplerine bakiyorum farkli uzucu hikayeler var..ben yaptigim fedakarligin karsiligini gorsem...dayancam aliscam..sadece anlayis istiyorum.. Ve ayni anda gidilecek bi terapist..

Gurbet zor olmasa bu kadar turkuye konu olur muydu..cok zor..bu hayata bidaha gelsem asla ama asla yapmayacağım tek şey uzağa evlenmek.

Selincim haklisin..ben restlesmesini beceremiyorum..hemen kaniyorum..giderim gitmesinede ah cevre baskisi..sabrediyorum..ama birgun bir gitcem kalacak ortada..kizim icin sabrediyorum iste..

Kendini kandirma canim. Kizin mutsuz bir anne ile cokmu mutlu oluyor sanki? Senin korktugun "el ne der"? Ki ne önemi var bunun? Sen bu adami yirmi yil cekersen el sana madalya takip "aferin"mi diyecek? Önemli olan senin mutlulugun, evin icindeki huzur. Bunlar olmayinca cocukta mutsuz oluyor.

"Cocugum iyi" felan deme. Cocuklar herseyi seziyor. Görünüste mutlu olan cocuklarin icinde ne firtinalar kopabiliyor. Sonucta onlarda ebeveynlerinden ögreniyorlar duygularini saklamayi.

Yapabilcegin en iyi sey atanmana odaklan. Gerekirse sik sik annenlere git, hem hava almak icin, hem onlarda ders calismak icin. Atandiginda bosan bu adamdan. Cocugun ile daha mutlu bir hayat kurursun kendine.

Canım bu sorunlar bir tek sende yok.Malesef ilişkiler birinin fedakarlığıyla susmasıyla yürüyor. Bu kişilik meselesi kimi insan benci dir hep benim tarafıma ister kimi de empati yapar karşıdakini düşünür. Ama senin mutsuzluğun bence yalnız olup çok düşünmekten kaynaklanıyor.Kendini birşeylerle meşgul et . Hiç mi arkadaşın komşun yok?

Ya var tabi..simdi büyük bi siteye tasindik..komşularla tanıştım..daha iyi. Bi kac öğretmen arkadaşım var.ama ben cok kalabalık bi aileden ve çevreden geldim.. Ünv. Memlekette okudum..dershanede çalıştım..öğrencilerim bile kapımı çalardı..kuzenler..yıllanmış komsular..burada sudan çıkmış balık gibiyim..annenlerine yakin olan kızları kiskaniyom desem yeridir..valla cok imreniyorum.

Hii bide bu görevi hep kadin üstlensin dimi?

Konu sahibine morel vermeyi calismani anliyorum fakat bunu kendini ezdirmeyi mesrulastirarak yapmani dogru bulmuyorum. Iliskiler karsilikli sevgi ve saygi ile yürür, birbirinin mutlulugunu düsünerek, acisi ve tatlisini paylasarak yürür. Ve böyle bircok iliski var.

Senin dedigin iliskilerde ne oluyor biliyormusun? Kadin sonunda kafayi yiyor, fiziksel hastaliklari oluyor. Cocuklar mutsuz, özgüvensiz, huzurlu aile nedir bilmeden büyüyorlar. Ya erkek? Ona hic birsey olmuyor. Hic olmadik bosanip tekrar evleniyor. Hatta cogu zaman kadin resmen mutsuzluk ve stressten vefat ediyor ve erkek ikinci esi ile hayatini yasiyor.

Kadinlar cok güclüdür ama kendi gücününün farkinda olsalardi keske..

Hı memleketinden ayrılmadın yani bu zamana kadar ondan zorluk çekiyorsun sen. Ama evlenirken keşke konuşsaydın bunu eşinle. Eşinin işi yüzünden mi başka bir şehirde oturuyorsunuz? Eğer eşini seviyorsan sabret üstelik bebeğin de var ufak tefek şeyler için kendini üzme.

benimde 9 aylık oğlum var bende ailemden uzaktayım benzer taraflarımız var. ilk başlarda çok sıkılıyordum bende ama daha sonra alıştım.

Ah canım eşim kendi memleketinde..ben bu kadar zor olacağını bilemedim sadece..detay çok..simdi küçük kızım uyandı..yazan ve beni anlayan herkesten Allah razi olsun..

Farkındaysan kadın susacak fedakarlık yapacak demedim erkek veya kadın bazen belli olmuyor bir tarafın fedakârlık yapmasıyla susmasıyla yürüyor evlilik Ben bunu diyorum.

Evet..burada baska bosanma sebeplerine bakiyorum farkli uzucu hikayeler var..ben yaptigim fedakarligin karsiligini gorsem...dayancam aliscam..sadece anlayis istiyorum.. Ve ayni anda gidilecek bi terapist..

İnşallah hersey dilediğin gibi olur. Nasıl mutlu olacaksan sonradan keşke demeyeceğin bi karar alırsın.

Boşanınca ev araba ikinize bölünecek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…