• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylik bebegim var..cok mutsuzum.bosanmak istiyorum.ama....

Humeyracim tabi haklisin.sukur edecek cok seyimiz var diye yazinin basinda yazdim..ev araba duzenli bi maasimiz var..esimin sigarasi bile yok.bunlari belirttim..ama ilceden ile tasinmamasi bende kaos olusturdu..ben bi sehir terkettim ama o ilcesinden cikamadi..bunu hazmedemedim..kendimi aptal ibinhissediyorum..hirsima yenilyorum..annesi yuzunden kavga ettigimizi oda kabulnediyor..ama ne yapayim tek erkegim anneme yakin olcam diyor..bunarada kayin pederimde yasiyor..ya ben annesini biraksin demiyorum..yarin bende yaslancam..tabiki gidelim gelelim hurmet edelim..ama yok..sen bile bile geldin diyor..tamam geldim ama annen huzur vermiyor gel bide 35 km otede deneyelim..yok..iste bu incir cekirdegini doldurmayan seyler beni bunaltti..esime yaklasmaknistemiyorum uzun zamandir..sureklii agliyorum..bilmiyorum kizlar..gercekten evlilikten asla boyle bisey ummamistim..
anlıyorum seni canım. ben daha evlenmeden bile birçok görüştüğüm insanın annesine sinir olduğumu bilirim. yani kolay şeyler değil tabiiki. hele ki içinde bulunan insan için. ama belki en baştan eşin için oraya gitme nedenlerin seni ayakta tutup moral verebilir diye düşündüm. aslında ne hissettiğini az çok anlıyorum

Yani bumudur sorun sen bunu bilerek evlenmedin mi? Herkes ailesinden uzağa gidiyor. Bir takım şeylere katlanıyor. İnsanın mutlu olması kendi elindedir arkadaşlar.Önemli olan mekan yer değil sevdiklerimizle bir arada olmaktır. Sen şuan bir aile kurmuşsun zaten.Kocan yanında bebeğin yanında neden mutsuzsun anlayamadım elbette ilişkilerde kavga da olur yani tuzu biberi.[/Q
Tabi..im_kan_siz dedigim seyi yaptim ve evlendim..cunku esimi sevdim..ama sonrasinda yasadigim yalnizlik ve aldatilmislik hissi beni boylesi mutsuz yapti..yani evlenirken esimle bi sozlesme yapmam gerektigini bilmiyordum..cunku spontene yasanir hayat..bi bayram orda bi burda diye kagit mi imzalmaliydim..ne olur bi bayram da beni ailme goturse..ne olur kayinvalidem kendini yollara atmasa..biz gidince sorun yaratmasa..bunlari bilmiyordum mesela..keisnlikleya iki aileye yakjin yada iki aileye uzak olunmali..

Esim beni bayramlarda memlekete tabi goturuyorda..bayramin 3.gunu sabah..yada 2.gun gece..hani bu bi ornekti..yani birisi demisya sirun uzakkik degikl diye..sorun esimin gelenekci tutumu..

Buraya siginmak,sizlerden destek almak icin yaziyorum..biliyorum sukur edecek cok seyimiz var bu hayatta..hergun sehit ve egede bogulan bebek haberlerine ragmen halimize sukretmiyoruz..ama yinede herkesin derdi kendine buyuk.evleneli 2'5 yil oldu. Bebegim var..9 aylik..o beni hayata baglayan tek sey.bebegim herseyim.anne olmayan evlat ne bilemez..bizim en huyuk sorunumuz ayri memleketlerde olmak.ic anadolunun buyuk sehrinden sahilde kucuk gelismemis bi ilceye geldim..iklimi bile beni delirtiyor..kocaman bi ailem vardi ve kimsesiz kaldim burda..bakmayin unv mezunuyum.ama is yok.zaten atamamda olmadi bi turu.derken kayinvalide kiskancligi..soyle bi bakiyorum hayata kocam icin ne cok sey yapmisim..o okuluna gidiyor..isinde gayet rahat..hergun ailesinde..arkadaslari burda.ben ise aldatilmis kandirilmis hissediyorum kendimi..onun icin ne cok seyimi terkmetmisim..surekli kayinvalidem ve memleketim yuzumden kavga ediyoruz..her tatil her bayram zehir bana..icime kapandim.surekli agliyorum..ben babasiz buyudum vefat etmis ben kucukken..ama beni seven cok buyuk bi ailem vardi..simdi ise yalnizim..soruyorum size kizim icin devam mimutsuz bir hayata..yasamayan beni anlayamaz..cok caresizm..psikoljim bozuldu..

Bence canım bunlar boşanmak için sebep değil
Sen issizlikten ve ailenin uzak şehirde olmasından bunalmissin kafanda ufacık şeyleri kurar hale gelmişsin. Yani eşinle konuş bu durumu bi bebeğin var yazık etme

anlıyorum seni canım. ben daha evlenmeden bile birçok görüştüğüm insanın annesine sinir olduğumu bilirim. yani kolay şeyler değil tabiiki. hele ki içinde bulunan insan için. ama belki en baştan eşin için oraya gitme nedenlerin seni ayakta tutup moral verebilir diye düşündüm. aslında ne hissettiğini az çok anlıyorum
Insallah..allaha dua ediyorum.. Ya benim kalbime ya esimin kalbine ilham versin..

Buraya siginmak,sizlerden destek almak icin yaziyorum..biliyorum sukur edecek cok seyimiz var bu hayatta..hergun sehit ve egede bogulan bebek haberlerine ragmen halimize sukretmiyoruz..ama yinede herkesin derdi kendine buyuk.evleneli 2'5 yil oldu. Bebegim var..9 aylik..o beni hayata baglayan tek sey.bebegim herseyim.anne olmayan evlat ne bilemez..bizim en huyuk sorunumuz ayri memleketlerde olmak.ic anadolunun buyuk sehrinden sahilde kucuk gelismemis bi ilceye geldim..iklimi bile beni delirtiyor..kocaman bi ailem vardi ve kimsesiz kaldim burda..bakmayin unv mezunuyum.ama is yok.zaten atamamda olmadi bi turu.derken kayinvalide kiskancligi..soyle bi bakiyorum hayata kocam icin ne cok sey yapmisim..o okuluna gidiyor..isinde gayet rahat..hergun ailesinde..arkadaslari burda.ben ise aldatilmis kandirilmis hissediyorum kendimi..onun icin ne cok seyimi terkmetmisim..surekli kayinvalidem ve memleketim yuzumden kavga ediyoruz..her tatil her bayram zehir bana..icime kapandim.surekli agliyorum..ben babasiz buyudum vefat etmis ben kucukken..ama beni seven cok buyuk bi ailem vardi..simdi ise yalnizim..soruyorum size kizim icin devam mimutsuz bir hayata..yasamayan beni anlayamaz..cok caresizm..psikoljim bozuldu..
zoraki gitmek zorumda kaldığım ,bir türlü sevemediğim , herşeyinin bana battığı, psikoljinin nasıl alt üst olduğu ..........vsssss bir şehirde yaşamanın acını çok çok iyi bilirim ..
elbette bir kurtuluş yolu var
ama bu kurtuş yolu senin çabanla emeğinle olmalı ...
kimseye minnet etmeden (iş bulma ,sınav kazanma . gibilerden )

Bence canım bunlar boşanmak için sebep değil
Sen issizlikten ve ailenin uzak şehirde olmasından bunalmissin kafanda ufacık şeyleri kurar hale gelmişsin. Yani eşinle konuş bu durumu bi bebeğin var yazık etme
Evet..burada baska bosanma sebeplerine bakiyorum farkli uzucu hikayeler var..ben yaptigim fedakarligin karsiligini gorsem...dayancam aliscam..sadece anlayis istiyorum.. Ve ayni anda gidilecek bi terapist..

zoraki gitmek zorumda kaldığım ,bir türlü sevemediğim , herşeyinin bana battığı, psikoljinin nasıl alt üst olduğu ..........vsssss bir şehirde yaşamanın acını çok çok iyi bilirim ..
elbette bir kurtuluş yolu var
ama bu kurtuş yolu senin çabanla emeğinle olmalı ...
kimseye minnet etmeden (iş bulma ,sınav kazanma . gibilerden )
Gurbet zor olmasa bu kadar turkuye konu olur muydu..cok zor..bu hayata bidaha gelsem asla ama asla yapmayacağım tek şey uzağa evlenmek.

Selincim haklisin..ben restlesmesini beceremiyorum..hemen kaniyorum..giderim gitmesinede ah cevre baskisi..sabrediyorum..ama birgun bir gitcem kalacak ortada..kizim icin sabrediyorum iste..

Kendini kandirma canim. Kizin mutsuz bir anne ile cokmu mutlu oluyor sanki? Senin korktugun "el ne der"? Ki ne önemi var bunun? Sen bu adami yirmi yil cekersen el sana madalya takip "aferin"mi diyecek? Önemli olan senin mutlulugun, evin icindeki huzur. Bunlar olmayinca cocukta mutsuz oluyor.

"Cocugum iyi" felan deme. Cocuklar herseyi seziyor. Görünüste mutlu olan cocuklarin icinde ne firtinalar kopabiliyor. Sonucta onlarda ebeveynlerinden ögreniyorlar duygularini saklamayi.

Yapabilcegin en iyi sey atanmana odaklan. Gerekirse sik sik annenlere git, hem hava almak icin, hem onlarda ders calismak icin. Atandiginda bosan bu adamdan. Cocugun ile daha mutlu bir hayat kurursun kendine.

Canım bu sorunlar bir tek sende yok.Malesef ilişkiler birinin fedakarlığıyla susmasıyla yürüyor. Bu kişilik meselesi kimi insan benci dir hep benim tarafıma ister kimi de empati yapar karşıdakini düşünür. Ama senin mutsuzluğun bence yalnız olup çok düşünmekten kaynaklanıyor.Kendini birşeylerle meşgul et . Hiç mi arkadaşın komşun yok?

Canım bu sorunlar bir tek sende yok.Malesef ilişkiler birinin fedakarlığıyla susmasıyla yürüyor. Bu kişilik meselesi kimi insan benci dir hep benim tarafıma ister kimi de empati yapar karşıdakini düşünür. Ama senin mutsuzluğun bence yalnız olup çok düşünmekten kaynaklanıyor.Kendini birşeylerle meşgul et . Hiç mi arkadaşın komşun yok?
Ya var tabi..simdi büyük bi siteye tasindik..komşularla tanıştım..daha iyi. Bi kac öğretmen arkadaşım var.ama ben cok kalabalık bi aileden ve çevreden geldim.. Ünv. Memlekette okudum..dershanede çalıştım..öğrencilerim bile kapımı çalardı..kuzenler..yıllanmış komsular..burada sudan çıkmış balık gibiyim..annenlerine yakin olan kızları kiskaniyom desem yeridir..valla cok imreniyorum.

Hii bide bu görevi hep kadin üstlensin dimi? :KK14:

Konu sahibine morel vermeyi calismani anliyorum fakat bunu kendini ezdirmeyi mesrulastirarak yapmani dogru bulmuyorum. Iliskiler karsilikli sevgi ve saygi ile yürür, birbirinin mutlulugunu düsünerek, acisi ve tatlisini paylasarak yürür. Ve böyle bircok iliski var.

Senin dedigin iliskilerde ne oluyor biliyormusun? Kadin sonunda kafayi yiyor, fiziksel hastaliklari oluyor. Cocuklar mutsuz, özgüvensiz, huzurlu aile nedir bilmeden büyüyorlar. Ya erkek? Ona hic birsey olmuyor. Hic olmadik bosanip tekrar evleniyor. Hatta cogu zaman kadin resmen mutsuzluk ve stressten vefat ediyor ve erkek ikinci esi ile hayatini yasiyor.

Kadinlar cok güclüdür ama kendi gücününün farkinda olsalardi keske..

Ya var tabi..simdi büyük bi siteye tasindik..komşularla tanıştım..daha iyi. Bi kac öğretmen arkadaşım var.ama ben cok kalabalık bi aileden ve çevreden geldim.. Ünv. Memlekette okudum..dershanede çalıştım..öğrencilerim bile kapımı çalardı..kuzenler..yıllanmış komsular..burada sudan çıkmış balık gibiyim..annenlerine yakin olan kızları kiskaniyom desem yeridir..valla cok imreniyorum.
Hı memleketinden ayrılmadın yani bu zamana kadar ondan zorluk çekiyorsun sen. Ama evlenirken keşke konuşsaydın bunu eşinle. Eşinin işi yüzünden mi başka bir şehirde oturuyorsunuz? Eğer eşini seviyorsan sabret üstelik bebeğin de var ufak tefek şeyler için kendini üzme.

benimde 9 aylık oğlum var bende ailemden uzaktayım benzer taraflarımız var. ilk başlarda çok sıkılıyordum bende ama daha sonra alıştım.

Hı memleketinden ayrılmadın yani bu zamana kadar ondan zorluk çekiyorsun sen. Ama evlenirken keşke konuşsaydın bunu eşinle. Eşinin işi yüzünden mi başka bir şehirde oturuyorsunuz? Eğer eşini seviyorsan sabret üstelik bebeğin de var ufak tefek şeyler için kendini üzme.
Ah canım eşim kendi memleketinde..ben bu kadar zor olacağını bilemedim sadece..detay çok..simdi küçük kızım uyandı..yazan ve beni anlayan herkesten Allah razi olsun..

Hii bide bu görevi hep kadin üstlensin dimi? :KK14:

Konu sahibine morel vermeyi calismani anliyorum fakat bunu kendini ezdirmeyi mesrulastirarak yapmani dogru bulmuyorum. Iliskiler karsilikli sevgi ve saygi ile yürür, birbirinin mutlulugunu düsünerek, acisi ve tatlisini paylasarak yürür. Ve böyle bircok iliski var.

Senin dedigin iliskilerde ne oluyor biliyormusun? Kadin sonunda kafayi yiyor, fiziksel hastaliklari oluyor. Cocuklar mutsuz, özgüvensiz, huzurlu aile nedir bilmeden büyüyorlar. Ya erkek? Ona hic birsey olmuyor. Hic olmadik bosanip tekrar evleniyor. Hatta cogu zaman kadin resmen mutsuzluk ve stressten vefat ediyor ve erkek ikinci esi ile hayatini yasiyor.

Kadinlar cok güclüdür ama kendi gücününün farkinda olsalardi keske..
Farkındaysan kadın susacak fedakarlık yapacak demedim erkek veya kadın bazen belli olmuyor bir tarafın fedakârlık yapmasıyla susmasıyla yürüyor evlilik Ben bunu diyorum.

Evet..burada baska bosanma sebeplerine bakiyorum farkli uzucu hikayeler var..ben yaptigim fedakarligin karsiligini gorsem...dayancam aliscam..sadece anlayis istiyorum.. Ve ayni anda gidilecek bi terapist..

İnşallah hersey dilediğin gibi olur. Nasıl mutlu olacaksan sonradan keşke demeyeceğin bi karar alırsın.

Ya ondada kaderim yok..son 4 senedir atamayi kil payi kaciriyorum..bu yaz bile atamayi onumde 23 kisi ile kacirdim..bransim cok az kisi aliyor..cok calistim..aslinda puanim da cok iyidi.ama kader..nasip olmayinca olmuyor..suan sinavi bebekle dusunebilkir miyim bilemiyorum..ben memlektimde olsa kolejde felanda calisirim..ama korkuyorum..bosanirsam devlet kzimi benden alip babaya verirse..sonucta evi arabasi isi meslegi var..benim ise sadce canimi verecek bi sevgim var evladima suan icin..
Boşanınca ev araba ikinize bölünecek ki

Back