9 aylık bebegim ben işteyken hiç birşey yemiyor.. annem bakıyor çok bunaldım.. :(

İşyerindeyken süt sağıp öğlen onu da bıraksanız onu içse.

Aslında bebeğinizin hali normal.
Ama sanırım siz bırakıp geldiğiniz için, aklınız onda olduğu için biraz panik halindesiniz.
Anne değilim ama yiğenlerimi ben büyüttüm.
İlla ki bebekler böyle bir dönemden bir kaç kez geçiyor.
İştahsız olması doğal yani.
Annenize gelince size göre biraz rahat biri.
O yüzden bu da sizi tedirgin ediyor.
Bakıcı ihtimaliniz yoksa, işten çıkma gibi bir durumunuzda yoksa annenizin dezavantajlarını değil avantajlarını görmeye çalışın.
Yoksa böyle aklınız sürekli evde ızdırap gelir size.

Annenin ne istedigi onemliyse parasini verir dadi tutar ya da oturur bakar uc paraya bes kofte yok
Sanal ortamda böylesine pervasız yorumlar yapmak hoşunuza mı gidiyor yahu! Kadıncağız bi derdini paylaşmış fikir alıyor sadece yardımcı olmayacaksanız yazmazsınız olur biter.
Ayrıca konu sahibi ilaçlar konusunda kamu spotları dahi var annenizi kesin bir dille uyarabilirsiniz. Bebeğinizin iştahı hastalıktan önce de böyleyse eğer doktorla görüşüp öneri alabilirsiniz. Kardeşim de iştahsızdı hatırlıyorum bir lokmayı saatlerce yutmazdı. Zorlayınca ağlardı. Sonradan bademciklerinde sorun oldugunu öğrendik yutmakta zorlanıyormuş çocuk meğer. Yemek konusunda seveceği farklı yiyecekleri de deneyebilirsiniz.

evet bırakıp geldim için böyleyim.. alışmtm aslnda ama yemiyor içmiyor ya ben kahroluyorum işteyken emzremyrmda

Yahu size ne??? Burda konu aciyosaniz sizi pispislamamizi beklemeyin her turlu yoruma acik olamiyosaniz yazmayin siz dediniz ya simdi cok pisman oldum tuh tuhh vah vhh

Bende yigenime bakiyorum gecici olarak. 11 aylik oda. Bir yemek programınız var mi uyulmasi gereken ? Aksam yengem sunu bunu verirsin diyor yahut yapılacak sebze yemeği var ise yapip gidiyor. Böyle program uygulayın saat 1 de corba 3 te yogurt vs diye. Uyulmasi icinde sıkı tembihleyin gerekirse sert dille. Ne verilmesi gerektiğini siz belirleyin annenize birakmayin.

Dadı tut dadı tut diyenler konu sahibi de biliyodur aklına gelmiştir dadı tutmak da bir dadı ne kadar istiyo biliyor musunuz?1600-1700+sigorta isteyen dadılar var.Yani kadın da meraklı değildir annesine baktırmaya sonuçta annelerimiz tam rahata erecekken bir de torun bakıyorlar çok zor bir durum onlar için de ancak hem güvenilir dadı bulmak zor hem dadı parası neredeyse kişinin maaşına denk.Ee hayat şartları böyle olunca anneanneler babaanneler bakıyo mecbur

ben buraya destek aramak içn konu açtim köstek olunması için değil içinde bulnudugum durumu anlattm yardm istedim yanlış mı yaptım ?

Herkes sizinle aynı düşünmek sizi tasdik etmek zorunda değil. Ben sizi de tanımam annenizi de tanımam. Benim annem de bu kadar rahattır. Bunu bile bile de anneme baktırmam. Çalışmam şart ise ya bakıcı tutarım yada annemi rahat bırakırım. Bunu kendim için söylüyorum.

ben belirliyorum herşeyini ben hazırlıyorum cıkmadan kahvaltısını öglen corbasını yogurdunu meyvesini ama yemiyor annemde cok ugraşmıyor..
bliyorm şimdi hasta iştahsz ama bende yannda değilm emzremyrm akşama kadar aç aç beni bkliyor

Sütü tekrar sorayım çok mu az

Ben sabah birini sağar birini emzirirdim

İşte de sağarsınız bir biberon öğlen arasına kadar öğlen sizi emer öğleden sonra sağdığınızı ertesi sabah o gün sağdığınızı da öğleden sonra içer

evet herkez aynı düşünmek zornda değil haklsnz ama insanları kırmadan yorum yapılmalı değil mi cirkin bir uslupla insann üzerine gidilmesinde anlamı yok ki burada. yada saldırrcasna snki düşmann varmş gibi karssnda eleştirininde bir seviyesi olmalı

gubalak iştah konusunda paniklemeyin lütfen
panikledikçe hiç yemez inanın
hasta olduğu için de yemiyordur
bu hatayı büyük kızım da çok yaptım ben

bu arada küçük kızıma bakıcı bakıyor büyük kızımı babaanne büyütmüştü
ikisinin de zorlukları inanın çok bence annenizi idare edin
ama ilaç v.s. konularında da kati olun

sütüm öyle aman aman cok değil canm ya eve gidene kadar gögsm dolmuor bile olanıda stresten azaldı zaten

süt sagmayı bir deneym enisi peki iştahı düzelir mi yoksa hep mi böyle kalır sizce
Hasta olmadan önce iştahsız mıydı bilmiyorum ama hastalığın vermiş olduğu bişeydir.
Bir de çocuklar dönem dönem değişiyor.
İlla ki düzelecek aç kalmayacak merak etmeyin.
Bakın üzülüp stres yapmayın ki sütünüz de azalmasın.

O zamanda zor yiyen bir bebekti yesin die videolar acıyordum sarkılar oynaştrmalar şaklabanlklar ama yiyordu öylede böylede şimdi agızın kitliyor ve asla açmıyor

2 yaşına kadar annenin bakmasi gerektiği gerçeği ortaya çıktı böylece. .iyi ki izin almış ve kendim bakmışım. .çocuk buyur buyur de hersekilde ,çalışan anne psikolojisi var :çocuğuma nasıl bakılıyor? Sorusu ve vicdan azabı : ( bence panik olmayın iyileşince yiyecek herşeyi ..bazı çocuklar az yiyor yine sağlıklı oluyor. ..her ay Dr a götürüp gelişim takibi yaptırıp içinizi rahatlatabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…