Ne zaman susacagima siz mi karar veriyosunuz annenize ve bebeginize de boyle agresif misiniz hep yoksa donemsel bir sey miya bi susun allahaşkına.. size laf anlatmaaycagım burda.
Sanal ortamda böylesine pervasız yorumlar yapmak hoşunuza mı gidiyor yahu! Kadıncağız bi derdini paylaşmış fikir alıyor sadece yardımcı olmayacaksanız yazmazsınız olur biter.Annenin ne istedigi onemliyse parasini verir dadi tutar ya da oturur bakar uc paraya bes kofte yok
ben buraya destek aramak içn konu açtim köstek olunması için değil içinde bulnudugum durumu anlattm yardm istedim yanlış mı yaptım ?Siz burda annem şöyle annem böyle derken çok mu etik oluyor?
evet bırakıp geldim için böyleyim.. alışmtm aslnda ama yemiyor içmiyor ya ben kahroluyorum işteyken emzremyrmdaAslında bebeğinizin hali normal.
Ama sanırım siz bırakıp geldiğiniz için, aklınız onda olduğu için biraz panik halindesiniz.
Anne değilim ama yiğenlerimi ben büyüttüm.
İlla ki bebekler böyle bir dönemden bir kaç kez geçiyor.
İştahsız olması doğal yani.
Annenize gelince size göre biraz rahat biri.
O yüzden bu da sizi tedirgin ediyor.
Bakıcı ihtimaliniz yoksa, işten çıkma gibi bir durumunuzda yoksa annenizin dezavantajlarını değil avantajlarını görmeye çalışın.
Yoksa böyle aklınız sürekli evde ızdırap gelir size.
Yahu size ne??? Burda konu aciyosaniz sizi pispislamamizi beklemeyin her turlu yoruma acik olamiyosaniz yazmayin siz dediniz ya simdi cok pisman oldum tuh tuhh vah vhhSanal ortamda böylesine pervasız yorumlar yapmak hoşunuza mı gidiyor yahu! Kadıncağız bi derdini paylaşmış fikir alıyor sadece yardımcı olmayacaksanız yazmazsınız olur biter.
Ayrıca konu sahibi ilaçlar konusunda kamu spotları dahi var annenizi kesin bir dille uyarabilirsiniz. Bebeğinizin iştahı hastalıktan önce de böyleyse eğer doktorla görüşüp öneri alabilirsiniz. Kardeşim de iştahsızdı hatırlıyorum bir lokmayı saatlerce yutmazdı. Zorlayınca ağlardı. Sonradan bademciklerinde sorun oldugunu öğrendik yutmakta zorlanıyormuş çocuk meğer. Yemek konusunda seveceği farklı yiyecekleri de deneyebilirsiniz.
Sütünüzü sağıp eve bıraksanız olmaz mı?evet bırakıp geldim için böyleyim.. alışmtm aslnda ama yemiyor içmiyor ya ben kahroluyorum işteyken emzremyrmda
ben buraya destek aramak içn konu açtim köstek olunması için değil içinde bulnudugum durumu anlattm yardm istedim yanlış mı yaptım ?
ben belirliyorum herşeyini ben hazırlıyorum cıkmadan kahvaltısını öglen corbasını yogurdunu meyvesini ama yemiyor annemde cok ugraşmıyor..Bende yigenime bakiyorum gecici olarak. 11 aylik oda. Bir yemek programınız var mi uyulmasi gereken ? Aksam yengem sunu bunu verirsin diyor yahut yapılacak sebze yemeği var ise yapip gidiyor. Böyle program uygulayın saat 1 de corba 3 te yogurt vs diye. Uyulmasi icinde sıkı tembihleyin gerekirse sert dille. Ne verilmesi gerektiğini siz belirleyin annenize birakmayin.
süt sagmayı bir deneym enisi peki iştahı düzelir mi yoksa hep mi böyle kalır sizceSütünüzü sağıp eve bıraksanız olmaz mı?
Hasta olduğu için yiyip içmiyor.
Sizde evde olsanızda böyle olacak.
evet herkez aynı düşünmek zornda değil haklsnz ama insanları kırmadan yorum yapılmalı değil mi cirkin bir uslupla insann üzerine gidilmesinde anlamı yok ki burada. yada saldırrcasna snki düşmann varmş gibi karssnda eleştirininde bir seviyesi olmalıHerkes sizinle aynı düşünmek sizi tasdik etmek zorunda değil. Ben sizi de tanımam annenizi de tanımam. Benim annem de bu kadar rahattır. Bunu bile bile de anneme baktırmam. Çalışmam şart ise ya bakıcı tutarım yada annemi rahat bırakırım. Bunu kendim için söylüyorum.
gubalak iştah konusunda paniklemeyin lütfenhemde çok zor o kadar zor ki tamam bakıcı bakmıyor annem bakıyor ama dezavantajı o kadar çokki bu seferde aynen gücenir bakıcı olayına girersek..
anlatıyorum annecim bak doktor böle böle dedi antibiyotk kullanmayın anlamıyor
ateşi yoksa doktor ilaç vermeyn dior annem verelim.. hey allahm herşeyi iyi bilidğini sanıyor.
ben yokkn ac kalıyor ama emziremiyorumbu seferde iyice gücsüz düşmezmi hadi istahı hep böyle kalırsa o zaman ne yapacagım ben
sütüm öyle aman aman cok değil canm ya eve gidene kadar gögsm dolmuor bile olanıda stresten azaldı zatenSütü tekrar sorayım çok mu az
Ben sabah birini sağar birini emzirirdim
İşte de sağarsınız bir biberon öğlen arasına kadar öğlen sizi emer öğleden sonra sağdığınızı ertesi sabah o gün sağdığınızı da öğleden sonra içer
Hasta olmadan önce iştahsız mıydı bilmiyorum ama hastalığın vermiş olduğu bişeydir.süt sagmayı bir deneym enisi peki iştahı düzelir mi yoksa hep mi böyle kalır sizce
O zamanda zor yiyen bir bebekti yesin die videolar acıyordum sarkılar oynaştrmalar şaklabanlklar ama yiyordu öylede böylede şimdi agızın kitliyor ve asla açmıyorHasta olmadan önce iştahsız mıydı bilmiyorum ama hastalığın vermiş olduğu bişeydir.
Bir de çocuklar dönem dönem değişiyor.
İlla ki düzelecek aç kalmayacak merak etmeyin.
Bakın üzülüp stres yapmayın ki sütünüz de azalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?