Seni tebrik ediyorum zekice davranışlar. .çocuğunun yiyeceğini sabah kalkıp yapıyorsun böylece ne yiyeceğine sen karar veriyorsun ..neticede anne ya da kv bakmak zorunda değil. .bizim gelin ise gidiyor annem düşünüyor ne yiyeceğini sonra da laf yiyor annem ,neymiş efendim bebek neden az yiyormuş da hiç birşey yememiş de nankör bizim gelin ve gelinin annesi..bravo keşke bizim gelin de sizin gibi akıllı olsa iditatlım benimde annem ve kayınvalidem bakıyor
bazen eşim 3750 tl alsa kesinlikle bebeğimi bırakmam .. ama hayat şartları malesef.. ev kredimiz var.
ben mesala şuan oğlum 10 aylık ve beni emmiyor...
ben hergün kayınvalidem laf söylemisn diye 5,30 da kalkıp oğluma yemek yapıyorum.. ekmeğine varasıya kadar günlük ne yicekse hazırlıyorum...
eylülde inş yürümeye başladığında
hemen kraşa vericem
rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin ama onlarda bazen sıkıntı oluyor..
kayınvalidem eltimin kızına eline bir çikolata verir. bir ekmek parçası gün boyu çocuk bişi yermi
sıkı sıkı tembih ediyorum...
tvye baktırmayın.. abur cubur yemesin diye
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
9 aylık bebegim ben işteyken hiç birşey yemiyor.. annem bakıyor çok bunaldım.. :(
- Konu Sahibi _MAJESTE_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
hiç birşey diyemiyorum ya o cok bunaltıo beni işin içinden cıkamıyorumTatlim bebek hasta olmus zaten normal yememesi.. kizimda da oyle olmustu bide sen emzirdigin icin yemek yemiyor ben iki ay falan oldu birakali. Arkadasim da emziriyor kizi bir yasinda ve oda istahsiz. Tabii annene gelince hic birsey diyemem. Sonucta senin cocugun onun degil ki.. kimse senin gibi bakamaz
evde olsam sorun değil ama çalışıyorum yemiyorda ben yokken ac kalıyor iştahı düzelmesse naparz blmyrm hiç
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
ne kadar çirkin sözler bunlar üç paraya beş köfte yok bilmem ne..Annenin ne istedigi onemliyse parasini verir dadi tutar ya da oturur bakar uc paraya bes kofte yok
bende bilirim paraısnı verip bakıcı tutmasını ama annem varken olmuyor işte gücenir alınır hayat şartları
oturur bakar diyor hala
sen kaç yaşındasn allahaşkına ya ?
- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
A
Anneniz kafasina gore mi ilac vermiss??? Siz dediniz doktor verdi diye simdi sacmaliyosunuz. O zaman goturmeyin doktora. Napcakti doktor dusunce gucuyle mi iyilestirecekti. Lafimin arkasindayim annenizin basini yiyeceginize oturun bakinne kadar yanlış bir uslup sizin ki.. evet bnm bebegim kıymetli ki herkezin bebegi kymetli ben bir anneyim.. bebegiim düşünmek zorundaym yedimi içtimi aç mı tok mu iyi mi kötü napıyor die merak etmekte mi suçç .! annemi bebegimn iyiliği için yönlendirmek mi suç.. kendi kafasına göre ilaç veren anneme engel olmak mı suç ???
çocuklarınızı bırkaıp nasıl .çalışıyorsunuz..!!
emin olun hiç bir anne cocugunu bile bile zevkine bırakıp çalışmaz..
hayat şartları maddi imkansızlık olmasadı oturup evde kendim bakardm zaten.
annem benm cenemi cekmiyor sadece yanlışlarını düzeltrmeye çaışıyorum o benm bebegim
sizin evli olmadınız ve anne olmadınız cok belli. !!
lafa bak
bebeginizi bırakıp nasıl çalışıyormusumm. yazık ya.
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
evet kesinlikle bir anne olamaz asla..Sanırım bir anne değilsiniz. Çünkü bir anne asla bu yorumu yapmazdı
- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Gucenir alninir mi isi bedavaya getirmek mi?ne kadar çirkin sözler bunlar üç paraya beş köfte yok bilmem ne..
bende bilirim paraısnı verip bakıcı tutmasını ama annem varken olmuyor işte gücenir alınır hayat şartları
oturur bakar diyor hala
sen kaç yaşındasn allahaşkına ya ?
- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
size cevap vererek polemiğe girmyecegm anne olmadığınız ve yaşınızın çok kücük oldu belli daha fazla konuma yorum ypamayınA
Anneniz kafasina gore mi ilac vermiss??? Siz dediniz doktor verdi diye simdi sacmaliyosunuz. O zaman goturmeyin doktora. Napcakti doktor dusunce gucuyle mi iyilestirecekti. Lafimin arkasindayim annenizin basini yiyeceginize oturun bakin
sizin giblerin yorumuna ihytycm yok.
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
ne kadar çirkin sözleriniz var bir bayana asla yakışmıyor dedim gibi size cevap vererek polemğe girmeyecemGucenir alninir mi isi bedavaya getirmek mi?
hee işi bedavaya getiryorum ben niyetm oo hı hı..
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
ben işi bedavaya getiriyormuşm şu lafa bi bakın.. nasıl insanlar var.Dadı tut filan diyosunuz da güvenilir insan bulmak çok zor herkese çocuk emanet edilmez.Ne kadar kolay hemen dadı tut diye laf saydırmak.
- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
Nereye yorum yapacagima ben karar veririm sozlerimin de arkasndayim. 40 50 yasindan sonra kadinlara zorla bebek baktiriyosunuz bi de bidi bidi ediyosunuz herkes baksin cocugunasize cevap vererek polemiğe girmyecegm anne olmadığınız ve yaşınızın çok kücük oldu belli daha fazla konuma yorum ypamayın
sizin giblerin yorumuna ihytycm yok.
Süt sağıp vermiyor musunuz arada
İştahsızlığı hastalıktan geçer
Araya bu sıralar en azından süt koyun meyve koyun
Yemesi içmesi saatli olsun
Az yese de önüne o öğün gelsin
Kahvaltı ara meyve süt saati öğlen yemek arada yoğurt meyve akşam yemek süt vs
Bakıcım vardı çocuğum 9 aylık iken ben emzirir çıkardım teyzesi kahvaltı ettirir meyve yedirir 11 gibi süt içirir uyutur kalkınca öğlen yemek yedirir arada bir süt bir yoğurt öğünü koyup akşam 7 de akşam yemeğini yedirip giderdi
Her şeyi saatli düzenli olursa çocuğun bakımı da kolay olur kafa da karışmaz
Hasta olunca bizim de Can'ımız istemez o geçer bu ara meyve falan yesin bol bol elma armut
İştahsızlığı hastalıktan geçer
Araya bu sıralar en azından süt koyun meyve koyun
Yemesi içmesi saatli olsun
Az yese de önüne o öğün gelsin
Kahvaltı ara meyve süt saati öğlen yemek arada yoğurt meyve akşam yemek süt vs
Bakıcım vardı çocuğum 9 aylık iken ben emzirir çıkardım teyzesi kahvaltı ettirir meyve yedirir 11 gibi süt içirir uyutur kalkınca öğlen yemek yedirir arada bir süt bir yoğurt öğünü koyup akşam 7 de akşam yemeğini yedirip giderdi
Her şeyi saatli düzenli olursa çocuğun bakımı da kolay olur kafa da karışmaz
Hasta olunca bizim de Can'ımız istemez o geçer bu ara meyve falan yesin bol bol elma armut
- 9 Mart 2015
- 7.403
- 10.650
- 248
- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 478
- 31
ya bi susun allahaşkına.. size laf anlatmaaycagım burda.Nereye yorum yapacagima ben karar veririm sozlerimin de arkasndayim. 40 50 yasindan sonra kadinlara zorla bebek baktiriyosunuz bi de bidi bidi ediyosunuz herkes baksin cocuguna
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
- 20 Ocak 2017
- 213
- 450
- 18
- 37
evet kesinlikle bir anne olamaz asla..
Yok ben o yorumu sizin için yapmıştım. Bir anne olsaniz öyle bir yorum yapmazdınızdiye. İnanın çocuğunuz olunca bir anne hassasiyeti ile yaklaşıyorsunuz. Söz konusu para değil. Bakıcıya vermeye kıyamıyorsunuz. O sizin en kıymetliniz oluyor. Size yanlış gelen onlara doğru gelebiliyor. Bunu annesine söylemiş çok mu. Ben konu sahibini cok iyi anlıyorum. Burada begenmezsen baktırma parasını ver bakıcı tut bilmem ne şeklinde yapılan yorumları da empatiden uzak ve acımasızca buluyorum. Sonuçta insanlar destek için konu açıyorlar buraya destek olmayacak iseler kimsenin köstek olmaya hakkı yok
- 28 Aralık 2016
- 1.840
- 4.600
- 133
- 40
- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
ne kadar çirkin sözleriniz var bir bayana asla yakışmıyor dedim gibi size cevap vererek polemğe girmeyecem
hee işi bedavaya getiryorum ben niyetm oo hı hı..
Siz burda annem şöyle annem böyle derken çok mu etik oluyor?