Ben nerde yanlış yapıyorum hatam nerde yol gösterin çıldırmak üzereyim..
Şartları cok iyi olan bir işte çalışıyorum eşimin aldığı maaş yetseydı zaten bebegimi bırakıp çalışmazdm hayat şartları.. Ben yavrum için onun gelecegi için çalışıyorum annem bakıyor bebegime.. Evet annem baktığı için coğu kişi diyecek , çok sanslısn evet öyleyim ama olumsuzluklar o kadar çokki ..!
Bebegim zaten öyle çok iştahlı bir bebek değildi ama yinede yiyordu oyunla kandırarak şaklabanlık yaparak..
5 gündür hasta viral enfeksiyon geçiyor yavrum çok kötü gücsüz düştü ağzına lokma almıyor sadece anne sütü..
Gecen gece ateşi 40 lara çıktı acile gittik acildeki doktor bebegime hemen iğne antibiyotk yazdı ateşini düşürdü gönderdi bizi..
BEn kullanmadm sabah doktorumza göründük antibiyotiğe gerek yok kulanmayın 1 hafta içinde toplar ateşi için fitil yazalim cok yükselirde dedi.. ateş düşürü verdi .. yavrum brazda iyi ama çok öksürüyor hiç iştahı neşesi yok süreki uyumak istiyor
Şimdi soruna gelecek olursam Anneme bir laf söylemek imkansız biliyormusunz herşeye alınıyor ter tepki veriyor..
Bende yavrumu düşünüyorumm onun için endişeleniyorumm size bir kaç örnek yazacagım daha iyi anlayabilmeniz için..
O gün acilden cıktık annem aradı.. Antibiyotk yazdıklarını söyledim.. direk kullan kullan yoksa geçmez içir hemen.. bilip bilmeden karışıyor neyse..
Bebegimin ateşi düştü çok şükür dün eve varıyorum ilaç verelim diyor.. Neden anne ateşi yook diyorum
Olsun halsiz ilaç dinlendirir diyor .
Hayır gerek yok diyorum illa verilecekmiş o ilaç ya sabır deyip sustum..
İlla onun dediği olacak bebegimi kendi istedi şekilde yönlendirmeye çalışıyor
Bebegim ben işteyken hiç birşey yemiyor dün ben gittikten sonra 1 tane zeytin 1 lokma peynir yemiş sadece
(sabah 9 akşan 5 çalışıyorum oglen 12 1 30 arası molam var eve gdiyorum ) öglen gittim emzirdm hemen ben gittikten sonra işten gelene kadar yediği tek şey 3 kaşık çorba..
çok üzülüyorum aç kalıyor biliyorum hasta iştahı yok ama en azndan azda olsa yemesini istiyorum iyice güçsüz kalacak yoksa
Anneme diyorum anne yedrmeye çalış oynaştıra oynaştıra.. ymeior napym zorlama bıraK DİYOR
inanınn hiç birşey demeye gelmiyor anneme.. herşeye alınıyor tersliyor.. benden daha mı iyi bileceksinz dior
Sabah çıkarken hep tembihliyorum evimizi havalandr die havalandrmıor mesela..
kendi bildiğini okuyor anlaşlması imkansız birisi bilyormusunuz..
Aman sizde neymissniz diyor..
Bebegimi hastaneye götürmek için izin alıyorum
;Sen gelme senn paniklisn benide strese sokuyorsn dior.
Bugün ben giderken uyandı bebegim az önce aradım anne naptnz die geri uyuttum uykusu geldi dedi..
Peki ya kahvaltı dedim.. Ne ara yaptırıyım kahvaltıyı fırsat mı oldu uyuyor işte dedi..
Hep böyle anlıcanız
Yavrumun iştahı düzelir mi
hep böyle olmaz demi:/ ac ac kalmaz demi
Annemde yedirmek için çok ugraşmıyor tiskinmesin zorlamym dior..
vicdan azabı cekiyorum o yemedikce birde hasta çok kötüyüm
kafamı toplayamıyorum.. cok gerginim stresliym bu durum eşimede yansıyor
annemi artık naptınız die arayamıyorum cekine cekine nie arıyorsun dercesine acıyor telefonu..