9 aylık bebegim ben işteyken hiç birşey yemiyor.. annem bakıyor çok bunaldım.. :(

Seni tebrik ediyorum zekice davranışlar. .çocuğunun yiyeceğini sabah kalkıp yapıyorsun böylece ne yiyeceğine sen karar veriyorsun ..neticede anne ya da kv bakmak zorunda değil. .bizim gelin ise gidiyor annem düşünüyor ne yiyeceğini sonra da laf yiyor annem ,neymiş efendim bebek neden az yiyormuş da hiç birşey yememiş de nankör bizim gelin ve gelinin annesi..bravo keşke bizim gelin de sizin gibi akıllı olsa idi

hiç birşey diyemiyorum ya o cok bunaltıo beni işin içinden cıkamıyorum
evde olsam sorun değil ama çalışıyorum yemiyorda ben yokken ac kalıyor iştahı düzelmesse naparz blmyrm hiç

Annenin ne istedigi onemliyse parasini verir dadi tutar ya da oturur bakar uc paraya bes kofte yok
ne kadar çirkin sözler bunlar üç paraya beş köfte yok bilmem ne..
bende bilirim paraısnı verip bakıcı tutmasını ama annem varken olmuyor işte gücenir alınır hayat şartları
oturur bakar diyor hala
sen kaç yaşındasn allahaşkına ya ?

A
Anneniz kafasina gore mi ilac vermiss??? Siz dediniz doktor verdi diye simdi sacmaliyosunuz. O zaman goturmeyin doktora. Napcakti doktor dusunce gucuyle mi iyilestirecekti. Lafimin arkasindayim annenizin basini yiyeceginize oturun bakin

Gucenir alninir mi isi bedavaya getirmek mi?

A

Anneniz kafasina gore mi ilac vermiss??? Siz dediniz doktor verdi diye simdi sacmaliyosunuz. O zaman goturmeyin doktora. Napcakti doktor dusunce gucuyle mi iyilestirecekti. Lafimin arkasindayim annenizin basini yiyeceginize oturun bakin
size cevap vererek polemiğe girmyecegm anne olmadığınız ve yaşınızın çok kücük oldu belli daha fazla konuma yorum ypamayın
sizin giblerin yorumuna ihytycm yok.

Dadı tut filan diyosunuz da güvenilir insan bulmak çok zor herkese çocuk emanet edilmez.Ne kadar kolay hemen dadı tut diye laf saydırmak.

size cevap vererek polemiğe girmyecegm anne olmadığınız ve yaşınızın çok kücük oldu belli daha fazla konuma yorum ypamayın
sizin giblerin yorumuna ihytycm yok.
Nereye yorum yapacagima ben karar veririm sozlerimin de arkasndayim. 40 50 yasindan sonra kadinlara zorla bebek baktiriyosunuz bi de bidi bidi ediyosunuz herkes baksin cocuguna

Süt sağıp vermiyor musunuz arada

İştahsızlığı hastalıktan geçer

Araya bu sıralar en azından süt koyun meyve koyun

Yemesi içmesi saatli olsun

Az yese de önüne o öğün gelsin

Kahvaltı ara meyve süt saati öğlen yemek arada yoğurt meyve akşam yemek süt vs

Bakıcım vardı çocuğum 9 aylık iken ben emzirir çıkardım teyzesi kahvaltı ettirir meyve yedirir 11 gibi süt içirir uyutur kalkınca öğlen yemek yedirir arada bir süt bir yoğurt öğünü koyup akşam 7 de akşam yemeğini yedirip giderdi

Her şeyi saatli düzenli olursa çocuğun bakımı da kolay olur kafa da karışmaz

Hasta olunca bizim de Can'ımız istemez o geçer bu ara meyve falan yesin bol bol elma armut

Abartmayın. Çocuk hasta,tabi yemeyecek. Siz bakıyor olsanızda yemeyecekti. Kadın zorla yediremez,zaten çocuk zorla yemez. İştahlı çocuk havada karada yer. Kimseye suç yüklemeyin. Bakıcı deneyin annenizi mumla arayın.
Çözüm net,beğenmiyorsan kendin bak.

evet kesinlikle bir anne olamaz asla..

Yok ben o yorumu sizin için yapmıştım. Bir anne olsaniz öyle bir yorum yapmazdınızdiye. İnanın çocuğunuz olunca bir anne hassasiyeti ile yaklaşıyorsunuz. Söz konusu para değil. Bakıcıya vermeye kıyamıyorsunuz. O sizin en kıymetliniz oluyor. Size yanlış gelen onlara doğru gelebiliyor. Bunu annesine söylemiş çok mu. Ben konu sahibini cok iyi anlıyorum. Burada begenmezsen baktırma parasını ver bakıcı tut bilmem ne şeklinde yapılan yorumları da empatiden uzak ve acımasızca buluyorum. Sonuçta insanlar destek için konu açıyorlar buraya destek olmayacak iseler kimsenin köstek olmaya hakkı yok

Valla okuduklarimdan sonra kısmet olursa torun asla bakmam.
Bir anne olarak tedirginseniz çocuğu krese verecek yada bakıcı tutucaksiniz. Hem sizin içiniz rahat olur hem de canınız sıkılmaz.
Ha bu arada anneyim.

Arkadaşların dediği gibi bir liste hazırlayın her şeyi saatli olsun kahvaltısı ara öğünü yemek saatleri hepsini düzene koyun.Ve yiyeceği şeyleri de önceden hazır edin annenize kolaylık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…