8şubat ... beni unutma meleğim... seni seviyorum... çok özledim

Bütün yazılarınızı ağlayarak okurdum iş yerimde
Bunu da ağlayarak okudum
Ne yazılır ne söylenir bilemiyorum boğazım düğüm düğüm
Allah sabır versin demekten başka bir cümle kuramıyorum
Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Sabah sabah içimi parçaladın haksever.. hatırlıyorum konunu.. rabbim sabır evladınada uzun ömür versin.. çok zor,rabbim kimseye evlat acısı vermesin düşündükçe nefesim kesiliyor.

Diğer konularına bakamadım, elim ayağım buz kesti..Ama cesaretimi topladığım ilk fırsatta okuyacağım inşallah..

Yaşadıklarını bi kitap'ta birleştirsen keşke, o duygu birikimi, o güzel yürekli hissiyat,o insanı düşündüren ve kendine getiren anlatım şekli boşa gitmemeli..

Bundan herkes bi ders çıkarmalı..Senin gibiler olmasa, hayatın anlamı yok olurdu..

Benim kızım'da Zeynep..

Çok sarstın beni..

Günaydın.
Okuyamadım tamamını.
Seviyorum seni arkadaşım.
Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Bizler ahirette sonsuz evlat sevgisini tadacağız...

Mucize'me kavuştuğum zaman buna benzer bir yazı yazmıştım ..

Sen çok değerli bir annesin

Gözyaşlari bitmez ta ki onlara kavuşuna denk...

Zeynep ve İbrâhim Asaf orada kardeş
Cennet bahçelerinde bizleri bekliyorlar..

Dualarımla yanındayım kardeşim
Rabbim sana nasip ettı Zeynebin kardeşini.. bana da nasip etsin. .

Hani insanin boğazına bir şey düğümlenir,yutkunur ,yutkunur......gitmez yaaa ,o haldeyim;ALLAH sana ve yavruna uzun onur versin....

Oyle acilar varki daha bikac gun once ceren vefat etti ondan once baskasi bugun baska bi melek dogustan hasta olan bebekler dogumdan yanliz cikan anneler evladini bikez kucana alnak icin aylarca yogun bakim kapisinda bekleyen anneler... o kapida hergun olen anneler evladi gozunun onunde eriyen anneler... hic tedavisi olmayan hastaliklar caresiz anneler ... cirpinan anneler ... cok cok cok buyuk imyihanlar insana oyle bi guc veriyoki allah bakiyosun icin eziliyo bakiyosun yuregin sıkısiyo nasil dayaniyi diyosun. Allah buyuk butun dertlrimizden buyuk o tutuyo elinden yureginden... elemnesrahleke nin anlami gb. Oyle bi aci veriyoki sonrada gogus kafesini acip ferahlatiyo ki ... en cok caresiz kalinca rabbine kosuyo insan en cok o zaman gozyasiyla arinip kapisinda diz cokuyo. Cooook kisi ders aldi cok ... oyle silkelendik ... ogrendik ... tek gercegi... allah razi olsun o caresiz annelere evladi icin cirpinan annelerede dua edin nlur

Allah sabırlar versin kızınıza da uzun ömürler nasip etsin İnşaallah imtihanınız büyükmüş bu dünyada

Allah sabır versin.Ben de bir meleğimi doğduğu gün kaybettim.Yoğun bakımdaydım yüzünü göremedim bile.Hep dediler ki çok güzel bir bebekti.O doğduğunda diğer oğlum küçüktü.Zaman zaman aklıma gelir,yaşasaydı şu yaşta olacaktı,abisiyle yaşı birbirine yakın olacaktı,arkadaşça büyüyeceklerdi diye iç geçiririm.Ama veren de alan da Rabbim.İnşallah şefaatçi olacaklar bize.

Bi abla vardi cok sevdigim 9 aulik olu dpgurmustu zorla dogurtmuslardi ona gitmistik yillar once hrkrs bisiler demisti ben bisi diyememistim sarilmistim sımsiki sadece aglamistik sonra kendimdrn once hep ona dua ettim iki kizi oldu sonra ben hamile kalmistim benimle sevinmisti... sonra o gunlerde hastanede onu hatirliyorum cogu sey yok aklimda onu gordum biliyorum herkes bidiler derken o hic bisey demedi sarildi agladik kulagima cok mu uzuldun bana ablacim dedi ... gecmicek ama korkma hep boyle kalmicak aci dedi... oyle bi soz varya ya zaman gecmese ya o ilk andaki gb kalsa acilar .... yasiyoriz

Zeynep şimdi en güzel yerde pastasını yiyodur çok şükür ayşe sare geldi hep aklimdasin hep dua ediyorum inancına sabrina hayranım sen hayattan çok sey öğrendin ya bizde senden çok şey öğrendik.

Geçen yıldan biliyorum konunu ve senin nickini konunu her gördüğümden içim acıyor resmen.
Ne denir ki bilemiyorum ama Allah rahmet eylesin ,sana ve ailene bol sabırlar diliyorum
Yerini tutmuyor ama diğer evladına allah uzun ve sağlıklı bir ömür verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…