- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 36
Geçmişte noldu onu sordumKonu sahibinin bebeğine bişey olmamış yauw geçmişi yaad etmiş bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişte noldu onu sordumKonu sahibinin bebeğine bişey olmamış yauw geçmişi yaad etmiş bence.
Bende ama kimse de yazmıyor Allah sabır versinBende anlamadım .kızını mi kaybettin
iyi cok sukur 14 ay dolucak bi haftaya dis cikariyoruz hepberaber. Kehribar kolye aldim ona biraz daha rahatlar insallah. Cok dolu dolu geciyo gunler bicir bicir cok hareketli cok sicak kanli herkese boncuk dagitan bi kiz oldu . Butun gun onla dolup tasiyo rabbim oyle vi evlat verdiki huyu suyuyla sesi kokusuyla mimikleriyle aynisi hareketliligi ele avuca sigmamasi fazlasi var eksigi yok. Elimiz yuregimizde korkudan her an bizi kalp krizi yasatiyo. Bazi geceler gecenin bir bucugu evin seklini degistiriyorum daha az esya ona oyun alani yapiyorum o yine buluyi yaramazlik... rabbim korusun bizi bizle yanliz birakmasin . Elimizden geleni yapiyiruz yine varligina bin sukurNe denir bilmiyorum,Allah size sabir vrsin
Ayse nasil iyimi
Neden nasil diye sormayin cennette yavrum bir bucuk yil oluyo o giderken ben 5 aylik hamileydim simdi bi kizim daha var amin sagolunBende ama kimse de yazmıyor Allah sabır versin
Geçmişte noldu onu sordum
Konu sahibinin önceki konularını okuyabilirsiniz Zeynep ile ilgili. Kızını kaybetti.Bende anlamadım .kızını mi kaybettin
Teşekkür ederim ,öğrendim ben de bir Zeynep annesiydim @hakseverKonu sahibinin önceki konularını okuyabilirsiniz Zeynep ile ilgili. Kızını kaybetti.
Arkadaslar eski konularina baktim ama bulamadim.acaba zeynep bebege noldu.konu sahibinin acisini tekrar yasatmak istemiyorum ama bilen birisi ozet yapabilirmi.
Haksever kardesımızın ilk kızı vefat ettı,kaybettı demeyecegım,ahırette annesını beklıyor,haksever kardesımız ıkıncı kızını buyutuyor,dunyadakı belkıde anne dogan tek ınsan,Rabbım sabrını artırsın,yavrusuna uzun omurler versın,murvetını gostersın ınsallah...Zeyneb'e ne oldu üzüldüm