85 kiloyum yoldaş arıyorum

Neşecim Halk ekmek merkezlerinde altın çörekler satılıyor belki bilirsin unsuz tamamen doğal maddelerden oluşuyor onlardan tüketebilirsin ama ben hiç ekmek tüketmiyorum açıkçası ve kaç kiloya inersem ineyim artık yeminliyim kesinlikle ekmek yok Sende bırakmaya çalış ekmek yiyeceğine kaç kaşık daha fazla yemek yersin onu düşün. Tabi ara öğünlerde arada bir bir tane (kesinlikle paket olmaz ) form bisküvi yada bir kraker falan atıyorum ağzıma yada altın çöreğin yarısını yiyorum .

canim oncelikle sanada gecmis olsun. Canim iki haftada 6 kiloyu nasil verdin

Benim yıldızım şu yulafla bir barışmadı Geçen yulaf ezmesi aldım tok tutuyomuş diye bir hevesle yaptım ama hüsrana uğradım 3 tatlı kaşığından öteye gidemedim,tadından hiç hoşlanmadım :2: Ama dukan diyeti yapan insanların yulaftan kendi ekmeklerini yaptıklarını görmüştüm,hatırlattığın için teşekkürler bir denicem o tarifi

Çok haklısın sana katılıyorum o konu da ekmeğin yerini sevdiğim bir yemekle doldurabilirim.Alışkanlıklardan kopmak biraz zor geliyor işte,ben bir de çok severim ekmek yemeyi.Gerçi 4 gündür ağzıma sürmedim Alışmak zaman alacak ama ne demiş ünlü düşünür OSHO Güzel olmak kolay değil

Son düzenleme:

ama yiyecegin kesinlikle yulaf kepegi; sakın ezmesi alma. ben de dukancıyım ekmek kesinlikle yemiyorum. inan bana aramıyosan ilk gunden sonra midenkuculsun biraz zaman tanı kendine. ve o giymek istedigin beyaz pntolonu dusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İçimi okudun sanki içine giremediğim beyaz pantolonum dolapta beni bekliyor vallahi Ben dukan yapmıyorum ama ekmek alışkanlığım çok fazla yada pisboğazlıkta diyebiliriz zaten kesmiştim ekmeği artık yerini doldurabileceğim başka ekmekler olduğunu öğrendim :) teşekkürleerrr

canim oncelikle sanada gecmis olsun. Canim iki haftada 6 kiloyu nasil verdin

Sağol tatlım Yeme alışkanlıklarımı değiştirdim sanırım, eskiden colasıymış cipsiymiş ağzım durmazdı . O iki hafta boyunca mesela sabahları bir haşlanmış yumurta , çok az beyaz peynir birazcık maydonozu kendimce salata haline getirip yedim . Ara öğünde ya bir tane minik meyve suyu içtim ya da bir kâse yoğurt yedim ana öğün desen ara öğünden farkı yok ince bir dilim karpuz ya da 3 4 tane kayısı yedim .Akşam yemeğinde de standart bir çorbam var benim Bir küçük çorba kaşığı buğdayı haşlıyorum ,sulandırdığım bir kase yoğurtla karıştırıyorum üzerine de bir çay kaşığı yağ ile sotelediğim soğan ve naneyi döküyorum . Çok basit ama çok ferah ve benim çok hoşuma gidiyor onu içiyorum Bir de Ender saraçla on hareket diye bir şey buldum linki bu :http://www.youtube.com/watch?v=XTPvFTF3Hik Sabah ve akşam bunu yaptım ama hiç yürüyüş yapmadım şu anda menümü çok değiştirmedim açıkçası sadece salata ekledim bazen içine ton balığı ya da tavuk koyuyorum o vitaminlerden mahrum kalmayayım diye ,dönüşümlü olarak yararlı şeyleri ekliyorum menüme .Ama bir kaç gündür yarım saatlik yürüyüşler yapmaya da başladım canım .
Nacizane yaptıklarım bunlar Tabi önceleri çok zorlandım ama gerçekten midemin küçüldüğünü hissediyorum azıcık çok yesem hemen midem şişiyor. Canım diğer şeylerden de çekiyor hele ramazan ramazan ama kendime sakın yapma diyorum mesela çok sevdiğim bir kıyafetim var bana çok dar geliyor o zamanlar hemen giyiyorum üstüme bak diyorum yersen bu hiçbir zaman üzerinde düzgün durmayacak Şimdilik bunlarla motive oluyorum işte

O hatalara bende düştüm biliyor musun? Yağlı yağlı cipsler bisküviler colaydı bilmem neydi her zaman dolapta olurdu.Bir anda kestim baktım göbek falan aldı başını gidiyor.Şimdi canım çok çektiğinde evde yapılmış vişne suyundan içiyorum yarım bardak kadar bastırıyor beni.Onu da çok abartmamak lazım nihayetinde içinde şeker var Umarım alışkanlık haline gelir bu yeme düzeni.Kilomu bir oturtsam ondan sonra 1 gün izin veririm kendime abartmadan sevdiğim şeyleride yiyebilirim.

Aynen canım ya zamanında yaptığımız hataların bedelini ödüyoruz işte .... Bir daha asla düşmemeliyiz bu hatalara , yavaş yavaş da olsa tartıda hep kilomuzun düştüğünü görelim çıktığını değil ... :79:

Ya ben tatlı krizine karşı koyamıyorum sorun orda başlıyor.İnan cola cips o bu aklıma bile gelmiyor eskiden çok tükettiğim halde ama o çikolata yok mu duramıyorum gördüğümde aklıma geldiğimde.İnternetten baktım 1 tatlı kaşığı nutella 30 kalori çok birşey değil ama çok kilo yapar mı acep :44:

Bugün ki iftar menüm;

Yarım kase mercimek çorbası
Izgara Şiş Tavuk 1 Adet
Yarım Domates ( közlenmiş )
Kahvaltılıklardan bir iki lokma atıştırdım

ve malesef nutelladan 2 3 çatal aldım ( umarım çok etkilemez ya

Kıyamam kuzum ya çok seviyormuşsun ama sen. İki üç çataldan bir şey olmaz ama azıcık azıcık azalt gerçi kalorisi azmış gerçekten o yüzden sorun olacağını sanmıyorum ben tatlı isteyince şimdilik karpuz yiyorum ,sen de sevdiğin şekerli meyvelerden dene istersen. Bunlarda da kalori var ama hepsi karbonhidrat yakman kolay olur, ne yazık ki çikolata da bol miktarda yağ var ki o bizde yeterince var zaten

Off evet yaa( ama bu son olsun artık canım tekrar isterse bitter çikolata yiyim onun da tadı güzel değil ama neysee karpuzda çok kalori var ama biliyon dimi limonata :))

Off evet yaa( ama bu son olsun artık canım tekrar isterse bitter çikolata yiyim onun da tadı güzel değil ama neysee karpuzda çok kalori var ama biliyon dimi limonata :))

Ama onu çok seviyorummmm Hem azıcık benimkisi ince çeyrek dilim bazen bilemedin ince yarım dilim , onu da yemezsem şekersiz kalırım ki

kızlaaaaar tatlı yemek yok... bakın ben aclıktan oluyorum. icerde bizimkiler pide yedi ben kafamı cevirip kactım. lutfeeeen kendinize yapmayın beyaz pantolonları dusunun.. ve egzersizi bırakmayın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaaaaar tatlı yemek yok... bakın ben aclıktan oluyorum. icerde bizimkiler pide yedi ben kafamı cevirip kactım. lutfeeeen kendinize yapmayın beyaz pantolonları dusunun.. ve egzersizi bırakmayın.

ay napim düştüm tuzağına bir kere hoş böyle tuzağa can kurban ama napacan söz verdik bir kere :) artık daha dirayetli olmam lazım tutucam kendimiiiiiii

Kizceler nasilsiniz bakiim, kusura bakmayin dun giremedim. Sadece dun aksam yemeyini fazla kacirdim
Bugunkilerde:
12.20: 1 kase konserve bezelye, yaninda light yogurt, birazda baharat attim kara biber ve kirmizi toz biber, ve yarim elma yedim
17.40: 1 kase yogurt, ve 2 dilim elma yedim okadar.

Yarim sabah tartilicam, bakalim nolucak:18:

kizlaaaaaarrrr bugun tartildim, 63,5 dan 60 olmusumama nasil olur ya, yarin birdaha mi tartilsam acaba

canim cok dogru soyluyorsun, ama iste...... ne yasiki arada tuzaga dusuyoruz
Canim senin yaptigin ozel bir egzersiz varmi, birara jilian yapiyordum onuda level 3un 1 gununde birakmistimfazla agir geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…