- 4 Ekim 2016
- 62
- 97
- 3
- Konu Sahibi Iruneachteam
-
Teşekkür ederimmmm5 günde bir kilo gitmiş, tebrikler :)
Harika canım! Ekmeği şöyle yapabilirsin bak, sabah kendine 2 dilim ver akşamı ise 1 dilim ver. Akşamları ne kadar az ekmek yersen o kadar az ödem olur. Sabahları kahvaltını istediğin kadar bol yap, akşama kadar eriyor o zaten. Başarıcaksın sen de inanıyorumbende başladım artık bugün ikinci günüm
dünkü yediklerimi yazmak istiyorum sizce nasıl fikrinizi almak isterim
11.00-2,5 dilim tam buğday ekmeği,bir dilim beyaz peynir,maydanoz,domates,salata,şekersiz çay
15.00-bir tane elma
17.30-bir tabak yeşil mercimek ve ıspanak bide çeyrek ekmek ,çok erken yediğim için karnım hemen acıkıyo ondan yemiştim
21.00- bir tane elma
bu sabahta kahvaltım aynı
2dilim ekmek t.b,maydanoz,peynir,domates,salatalık,şekersiz çay
nasıl sizce?
tamam canım öyle yapayım o zaman inşallah başarırım yürüyüşte yapmak istiyorum ama sınavlarım başlıcak 2 hafta sonra onlara çalışıyorum çıkamıyorum dışarı zaten okulda varHarika canım! Ekmeği şöyle yapabilirsin bak, sabah kendine 2 dilim ver akşamı ise 1 dilim ver. Akşamları ne kadar az ekmek yersen o kadar az ödem olur. Sabahları kahvaltını istediğin kadar bol yap, akşama kadar eriyor o zaten. Başarıcaksın sen de inanıyorum
Havalar soğuyor canım, dışarıda yürümek istemezsen eğer Leslie'nin videoları var youtube'da, onlar baya güzel terletiyor. Walk at home diye aratırsan 1-2-3 mil seçenekleri çıkıyor, istediğinden başlarsıntamam canım öyle yapayım o zaman inşallah başarırım yürüyüşte yapmak istiyorum ama sınavlarım başlıcak 2 hafta sonra onlara çalışıyorum çıkamıyorum dışarı zaten okulda varbende şuan 80 kiloyum aynıyız seninle
evet biliyorum canım onu ama unutmuştum iyiki hatırlattınHavalar soğuyor canım, dışarıda yürümek istemezsen eğer Leslie'nin videoları var youtube'da, onlar baya güzel terletiyor. Walk at home diye aratırsan 1-2-3 mil seçenekleri çıkıyor, istediğinden başlarsın
Güzel menün var canım, 20.00da acıkma hissedersen hemen bir kase yoğurt kap, ya da o anda sana hangisi uygun geliyorsa. Akşam son atıştırmalıklarını da erken saatte yapmaya çalış, işini kolaylaştırır. 2-3 gün dayanırsan miden alışacak ve ufak ufak küçülmeye başlayacak inan bana. seçtiğin besinler de çok faydalı aynen devam ediyoruzevet biliyorum canım onu ama unutmuştum iyiki hatırlattın
bugün yediklerimide söyliyim yorum yap
sabah kahvaltısını yazmıştım
13.00- 1tane kuru incir
14.00-yine 1 tane kuru incir
15.30-yeşil çay
16.00- elma ve tarçınlı süt
17.30- nohut,ıspanak ve 2 dilim tam buğday ekmeği
20.00de bi kase yoğurt düşünüyorum acıkmaya başladım çünkü
21.00-21.30 arası-meyve+ tarçınlı süt
tamam canım söylediklerin aklımda 2-3 gün kendimi sıkıcam inşallah benimkide küçülürGüzel menün var canım, 20.00da acıkma hissedersen hemen bir kase yoğurt kap, ya da o anda sana hangisi uygun geliyorsa. Akşam son atıştırmalıklarını da erken saatte yapmaya çalış, işini kolaylaştırır. 2-3 gün dayanırsan miden alışacak ve ufak ufak küçülmeye başlayacak inan bana. seçtiğin besinler de çok faydalı aynen devam ediyoruz
Başarılar diliyorum inşallah verirsin bende sana eşlik etmek isterim benimde 9 kilo fazlam var 54 olmak istiyorumGüncel kilo: 78.9
Hoşgeldin aramıza :) günlük menunu ve yaptığın sporları bekliyoruz vermesi zor bir rakam değilmiş inşallah kısa zamanda verirsin bende bugün 61.2 geldim hedefim 54 olmakMrb arkadaşlar bende 58 kilo hamile kalıp 88 ile doğuma girdim.doğumda 80 kiloya düştüm kendi çabalarımla 62 ye düşmüştüm ama şimdi 65 oldum 55 olmak istiyorum ama bi türlü tutamıyorum kendimi canım sıkılınca mutfaktan çıkamayanlardanım bende dün gece okudum yazınızı bugün sabh tam 65.0 geldim inşalh verebilirim bemde
Akşam 6 dan sonra meyve bile yeme bugünü süper tamamlanissin inşallah hep böyle devam eder bende kahvaltıda küçük bir kase yoğurt yedim öğlen canım istemedi akşamda maalesef 2 börek yedim ama yatmadan leslie yapicamBen bugün sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek bir dilim peynir domats salatalık yedim öğle bir kase corba bi kaç kaşıkta yoğurt akşamda sebze yemeği ve salata yedim bakalım inşalh veririz beraber
bence su sıra içme haftada bir defa iç :) onun yerine çok az şekerli Türk kahvesi içNescafe içsem bi sorun olurmu acaba 2si bir arada olanlardan çok seviyorumda☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?