- 4 Ekim 2016
- 62
- 97
- 3
- Konu Sahibi Iruneachteam
-
TeşekkürlerrTopiginiz hayırlı olsun insallah basarirsiniz
Merhaba iradene hayran kaldim masallah diyelim bende bi ara azm etttim 10 kgya yakin vermistim simdi tekrar alir gibiyim ve sizinle ayni kilodayim sanirim kg vermek istiyorum o azmi goremiyorum kendimde hayirlisi ile bi baslayabilsem devami gelicek de 18 aylik bebegim var emziriyorum bi yandan siz evlimisiniz varmi bebek falan ?Merhabalar, birkaç gün önce başarı öyküleri bölümüne 1.5 ayda 10 kiloyu nasıl verdiğimle ilgili bir başlık açmıştım, bugün de günlük tutma kararı aldım. Her gün düzenli şekilde girip güncel tutmaya çalışacağım, zaten bütün gün evdeyim sınavlara çalışıyorum, buraları bol bol meşgul ederim herhalde.
Bana katılmak isteseniz seve seve kabul ederim, ne kadar çok insan o kadar çok motivasyon.
Bu da ufak başarı hikayem: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-5-ayda-10-kilo-devami-gelecek.959563/
Selamlar, bekarımMerhaba iradene hayran kaldim masallah diyelim bende bi ara azm etttim 10 kgya yakin vermistim simdi tekrar alir gibiyim ve sizinle ayni kilodayim sanirim kg vermek istiyorum o azmi goremiyorum kendimde hayirlisi ile bi baslayabilsem devami gelicek de 18 aylik bebegim var emziriyorum bi yandan siz evlimisiniz varmi bebek falan ?
Teşekkür ederimmTebrikler,
Umarım hedef kilona istediğin şekilde ulaşırsın.
Gece giriş yapmayı unuttuğum için alta not düşeyim.
Dün akşam 17:30'da
1 kase tutmaç çorbası ve yanında tuzsuz-yağsız naneli pul biberli salata yedim(domastes,salatalık ve marul) 40gr kadar.
20:30'da da 30dk'lık yürüyüş ve 2lt su bitince günü kapattım.
Bu sabah ise,
10:00
1 adet haşlanmış yumurta, orta boy salatalık, 3 yeşil zeytin, ufak ince bir dilim peynir ve yanında 2 dilim etimek.
Söylemeden edemeyeceğim, etimekler normal ekmeklere kıyasla çok daha az kalorili ve ekmek yediğinizi bile hissetmiyorsunuz. Ben kızarmış ekmek hastası bir insan olduğum için böyle hazır bulunca hemen stokluyorum
Ve 1 dilimi 33kcal olması lazım.
Tuzsuz olanları da var, tadı pek olmadığı için insan yemek de istemiyor çok. İstersen bi onu dene canımEtimeklere bende bayılıyorum.
Bana çok lezzetli geliyırlar, başlayınca 1 dlm de kalamıyorum, paketi yarılıyorum.
Bu nedenle hiç almıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?