- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dukan birasını duydun mu bilmiyorum ama tanıdığım tanımadığım bi çok kişiden güzel şeyler duydum yanımda yapanlar çok diyet dahilinde yasamadıkları halde güzel sonuçlar aldılar dikkat edemediğin günlerde onu hazırlayıp içebilirsn benceBu gün dünü toparlamaya çalışıyorum. Sabah iri salatalikli cacık yaptım onu yedim. Öğlen kahve ve çiğ kuruyemiş yedim.
Herhalde doğuya taşınma vaktim gelene kadar bir gün dolu dolu bir detoks şeklinde geçecek arkadaşlarla akrabalarla buluşunca çok tutamıyorum ucunu
O nasıl yapılıyormuş canım azcik ucundan duymuştum da ilgilenmemistimDukan birasını duydun mu bilmiyorum ama tanıdığım tanımadığım bi çok kişiden güzel şeyler duydum yanımda yapanlar çok diyet dahilinde yasamadıkları halde güzel sonuçlar aldılar dikkat edemediğin günlerde onu hazırlayıp içebilirsn bence
Sabahtan 2tatlı kaşığı yeşil çayı demliyosun 750 ml suya o soguyunca içine yarım limon bide maden suyu ekliyosn bütün gün ara ara bu karısımı içiyosun hadi bugün sende yap Bugün aile günü bende de smdiden kara kara düşünüyorm ne yicem diye çünkü eminim ki herşey çok kalorili ve çok lezzetli olacakO nasıl yapılıyormuş canım azcik ucundan duymuştum da ilgilenmemistim
Bunu yarın yaparım artık bugün çok geç uyandim sen de az az her şeyden ye ama az azSabahtan 2tatlı kaşığı yeşil çayı demliyosun 750 ml suya o soguyunca içine yarım limon bide maden suyu ekliyosn bütün gün ara ara bu karısımı içiyosun hadi bugün sende yap ☺ Bugün aile günü bende de smdiden kara kara düşünüyorm ne yicem diye çünkü eminim ki herşey çok kalorili ve çok lezzetli olacak
Menülerin biraz az gibi mi sankii toparlama menüsü muydu canimBu arada dünkü listemi iliştiriyim hemen
Sabah
Bi kupa sade kahve
İki prça gong
Öğlen
1domates 1salatalık
Akşam
Ton balıklı salata
1-2kaşık pişmiz havuç
Aralarda
1porsiyon kiraz
2top dondurma
+DUKAN BİRASI
Yok aslında değil ama hem düşük kalori gitmem lazm hemde bugünü biraz kurtarmak adına olabildiğince minimumda tuttumBunu yarın yaparım artık bugün çok geç uyandim sen de az az her şeyden ye ama az az
Menülerin biraz az gibi mi sankii toparlama menüsü muydu canim
Son durum nedir kilodaBu gun kahvaltım süperdi biberli omlet, peynir, domates salatalık
Arada meyve yedim.
Akşam ne yerim bilmiyorum henüz. Günü bu şekilde bitircem. Akşam yemeğinden sonra belki sütlü kahve içerim o kadar
Tartılmadım henüz 1-2 gündür yine öğünlerime ekmek girdiSon durum nedir kiloda
Yok aslında değil ama hem düşük kalori gitmem lazm hemde bugünü biraz kurtarmak adına olabildiğince minimumda tuttum
Sabah
Karışık tost yedim yarım ekmeğe yakın bi küçük prçada beyaz peynir
Öğlen
Bi kaşık irmik helvası
Akşam
Menüde etli pilav var koklasam herhlde anca dengeler
Güzel gidiyorum da unuttum bırayı dün 450 kalıriyle günü tamamladım ve birbucuk saat kadar spor yaptım ara vermiştim dün bismillah diyip başladm genel ısınma şeklinde ilerledim bi liste olusturmaya çalısıyorum spora daHeyy naptin
Yaa evet haftalık tartılıyorum ama bu ara düzenli değilim misafirlerim var sürekli buraya da girmeyi unutuyorum Tartilmayi da. Hatta düzenli beslenemiyorum da. 2 haftaya kadar da bir taşınma süreci başlayacak. Yine de çok salmamaya çalışıyorum vakit buldukça buraya girip motivasyon topluyorum.Sende durumlar nedir bide bişey sorcam haftalık mı tartılıyosunn?
Taşınma varsa hareketin çoğalacaktır bu dönem ama o arada düzensiz beslenme artıyo şimdiden kendine bi iki seçenek belirleyebilirsnYaa evet haftalık tartılıyorum ama bu ara düzenli değilim misafirlerim var sürekli buraya da girmeyi unutuyorum Tartilmayi da. Hatta düzenli beslenemiyorum da. 2 haftaya kadar da bir taşınma süreci başlayacak. Yine de çok salmamaya çalışıyorum vakit buldukça buraya girip motivasyon topluyorum.
Suyu hiç aksatmıyorum mesela günde 2 buçuk 3 litreyi tamamlıyorum
Tatlı da yemiyorum
Ama ara ara öğünlerime ekmek giriyor
Ekmeği pilavı makarnayı tamamen çıkarsam sıvı tuketsem bol bol, taşınmanın verdigi hareketle beraber gider sanırım bilmiyorum kiiTaşınma varsa hareketin çoğalacaktır bu dönem ama o arada düzensiz beslenme artıyo şimdiden kendine bi iki seçenek belirleyebilirsn
İşte zaman sıkısık oluyo bide mutfak toplanıyo yerleşiyo filan derken daha ekmek arası veya çabuk yemek cazip olabiliyoEkmeği pilavı makarnayı tamamen çıkarsam sıvı tuketsem bol bol, taşınmanın verdigi hareketle beraber gider sanırım bilmiyorum kii
Oyy ben hiç orasını düşünmemiştim. Napacaukkİşte zaman sıkısık oluyo bide mutfak toplanıyo yerleşiyo filan derken daha ekmek arası veya çabuk yemek cazip olabiliyo
Kimleri görüyorum buralardaMerhaba kızlar.
Buraya 20 yaşındayken bir konu açmıştım, 90'dan 67'ye diye. Sonraki kiloları da buradaki günlüklerle verip toplamda 37 kiloya tamamlayarak 53 kiloya inmiştim
Aradan 5 yıl geçti:) bu süreçte üniversite, iş hayatı, evlilik hazırlıkları vs derken hiç girmedim Kadınlar Kulübü' ne.
Şimdi 26 yaşına yeni girmiş, evlenmiş ve 70 kilolara tekrar çıkmış biri olarak yazıyorum buraya. Buraya sürekli bildirim girmek beni o zamanlarda çok motive etmişti. Şimdi tekrar bu motivasyona ihtiyacım var. Burayı günlük gibi kullanacağım.
Ama bana katılmak isteyen olursa hiç hayır demem:)
Daha önce 'yıllardır aldıklarımızı geri veriyoruz' konu başlığında yaklaşık 20 kişiyle çok güzel kilolar vermiştik.
Neden tekrar olmasın?
Öncelikle ramazan ayı boyunca klasik besleneceğim. Ekmek, hamurişi, tatlı gibi şeylerden uzak durmaya çalışacağım. Ramazan bittiği zaman da karatay beslenme düzenine geçeceğim. O yüzden kalan 10 gün benim için bir alışma süreci olacak
Kilo Takip Tablosu
23 Mayıs: 74.9