82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

amin canım, sağ olasın. Allah eşinin teyzesine de şifa versin.
Olsun canım, arada bir kilo korumaya da girmek faydalı olur.

Sahur
İki yumurta
Azcik ekmek
Cay
Bir bardak su

İftar
Bir tabak kabak yemeği
Bir tabakyogurt
İki dilim ekmek
Olacak

Su
İftardan sonra içip yazarim
Spor
50 mekik
Squat
Allah kabul etsin kuzum ben regl oldum tutamadım ama beyim için gece sahura kalkıcam
Ben her kandil böyle yakalanıyorum hiç nasip olmuyor bana yarın gece sitenin mescidinde sabahlıcaz nasip olursa
hatime de katılamıcam biraz üzgünüm ama ne yapalım Takdiri ilahi

Sağol kuzum ,vardır bundada bir hayir ablam niyetin önemli ben herşeye imtihan gözüyle bakiyorum,regl oluyorsunuz ama birakmiyorsun bir şeyleri buda Allah un izni ile senin kazanacagin bir sinav,Rabbim gonlundeki tüm dualari kabul buyursun yarin,üzme tatli canini ben senin içinde dua ederim

Canım benim Rabbim hayırlı her ne dileklerimiz varsa kabul etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize kızlar

Geçmiş olsun kuzum Rabbim şifalar versin teyzenize

Sabah
Peynir
Biraz lavaş
1 çay kaşığı reçel

Öğle
1 tabak makarna
Üzerine 2 kaşık kavrulmuş mantar
Semizotu salata

Ara
1Elma

Akşam
Kalan semizotu salatam
çok az peynir
1 Dilim ekmek

Az önce 3 tane kaymaklı büskivi
regl olduğum için canım cok tatlı çekiyor
Bahaneye bak

Su
2Lt
Spor
20 Dk trambolin
3500 Adım
500 Bacak mekik
200 Mekik
Twister
Basen eritme hareketleri

Ablam aksam yememissinki toparlamissin makarna zararlı degil yalniz cok yagli soslar ona kalori katar mantarda kalorisi az bence ciss yok menun guzel sporunda harika kaymakli biskuvide yag olmasin afyet olsun

Ablam aksam yememissinki toparlamissin makarna zararlı degil yalniz cok yagli soslar ona kalori katar mantarda kalorisi az bence ciss yok menun guzel sporunda harika kaymakli biskuvide yag olmasin afyet olsun
Cnım benim ne güzel motive ediyorsun
Makarna yağsızdı mantara da çok az yağ koymuştum ama bugün çok fazla karbonhidrat yedim yarın daha dikkatli olucam

Sofraniz afiyetli paranız bereketli kararlariniz isabetli yuvaniz muhabbetli kalbiniz merhametli bedeniniz sihhatli olsun kandiliniz mubarek olsun canlar
Günaydin canım. Cümlemizin kandili mübarek olsun inş.
Yanlış hatırlamıyorsam bu gün senin dogum günündü. Allahım hayırlı,saglıklı,mutlu,nice nice seneler nasip etsin sana inş. canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…