82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Günaydın güzel günden kocaman günaydınnnnnnnnnn prensesler:KK15:
Bugün iki güzel gün 23 nisan çocuk bayramınız kutlu mutlu şen olsun :KK55:
Ve ve ve mübarek gün Regaib kandilimiz dua dua dolsun, kabul olsun inşaAllah
Rabbim tüm hayırlı dularınızı kabul eylesin kuzularım :KK54:

Ve grubumuzu tacı, baş prensesimiz gönlü ve yüreği güzellikle dolu olan kardeşimin gönül dostumun doğum gününü en içten sevgilerimle kutluyorum. Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu aşk ve hidayet dolu bir yaş olsun inşaAllah
seni çok seviyorum canım benim, ballı lokmam tatlım :KK36::KK37::KK39: @zayiflicammm

Günaydin canım. Cümlemizin kandili mübarek olsun inş.
Yanlış hatırlamıyorsam bu gün senin dogum günündü. Allahım hayırlı,saglıklı,mutlu,nice nice seneler nasip etsin sana inş. canım. :KK36::KK15:

Ayyy bitanem hatrlamissin cok mutlu oldummmm:KK19: cok tesekkur ederim bitanemmm hersey seninde gonlunce olsunnn:KK15: hayirli kandiller bitanemmm seni seviyorummmmm:KK19:

Günaydın güzel günden kocaman günaydınnnnnnnnnn prensesler:KK15:
Bugün iki güzel gün 23 nisan çocuk bayramınız kutlu mutlu şen olsun :KK55:
Ve ve ve mübarek gün Regaib kandilimiz dua dua dolsun, kabul olsun inşaAllah
Rabbim tüm hayırlı dularınızı kabul eylesin kuzularım :KK54:

Ve grubumuzu tacı, baş prensesimiz gönlü ve yüreği güzellikle dolu olan kardeşimin gönül dostumun doğum gününü en içten sevgilerimle kutluyorum. Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu aşk ve hidayet dolu bir yaş olsun inşaAllah
seni çok seviyorum canım benim, ballı lokmam tatlım :KK36::KK37::KK39: @zayiflicammm

Mutluluktan agladim ya ne kadar guzel yazmissin canim kardesim cok mutlu ettin beni prensesim INSALLAH bitanem seninde hersey gonlunce olsunnn iyi yurekli melegimmm canimin iciiiiii seni cok seviyorum gonul dostum kardesim :KK19::KK15:

Sabah
  • 1 kase Ayran asi corbasi
Öğlen
  • 2 adet yaprak sarma
Aksam
  • 1 kase marol salatasi
Spor
  • Bugun alisveristeydim yuruyus 7000 adim atmisim :KK66:
  • yarim saat mekik basen hareketleri
  • Squat yaptim :KK66:
Su 2litre :KK66:

Detoksumu tamamlamis bulunmaktayim canlar :KK66:

Rejimde bugun 2.ayim doldu canlar 82.100den 70.700 düştüm hamd olsun ALLAHIMA :KK36:cok mutluyum başardım:nazar: yola devam İNŞALLAH devami gelir :KK36:

Hep Beraber basaririz Hedefimize ulasiriz iNSALLAH prensesler gurubu:KK19:

Tarti herzaman yuzunuze gülsün seviyorum sizleri iyiki varsiniz bana bu yolda eslik ettiginiz için hepinize cok tesekkur ediyorum ve cok öpüyorum:KK15:

Canlar bekledim sanirim musait değilsiniz bende malum ise gidicemmm guzeller aksam listeyi yaparim öpüyorum INSALLAH guzel kilolar vermissinizdir Prensesler:KK15:

Mutluluktan agladim ya ne kadar guzel yazmissin canim kardesim cok mutlu ettin beni prensesim INSALLAH bitanem seninde hersey gonlunce olsunnn iyi yurekli melegimmm canimin iciiiiii seni cok seviyorum gonul dostum kardesim :KK19::KK15:

Oyyy kıyamam bebeğim benim :KK19:
Gözyaşların hep mutluluktan olsun inşaAllah:KK15:
Aminnnnnnn ballım tatlım canımmmmmmmmmmmmmm yerim seniiiiiiiiii:oops:

Rejimde bugun 2.ayim doldu canlar 82.100den 70.700 düştüm hamd olsun ALLAHIMA :KK36:cok mutluyum başardım:nazar: yola devam İNŞALLAH devami gelir :KK36:

Hep Beraber basaririz Hedefimize ulasiriz iNSALLAH prensesler gurubu:KK19:

Tarti herzaman yuzunuze gülsün seviyorum sizleri iyiki varsiniz bana bu yolda eslik ettiginiz için hepinize cok tesekkur ediyorum ve cok öpüyorum:KK15:

Oyyyyy MaşaAllah sana azmine
Azminin kat kat artması duası ile gönül dostum :nazar:
Masal prensesleri gibi olcaksın düğününde bebeğim :KK39::KK37:

Gecen hafta 89
Bu hafta 87.8
Vay vay vay MaşaAllah can canıma yavvv süpersin, aynı azimle devam tatlişkommm benim :KK15::KK37::KK36:

Günaydın prensesler:KK15:

Günaydın güzelliklerrrrr, Cuma'mız mübarek olsun :KK15::KK68:

Oyyyyy MaşaAllah sana azmine
Azminin kat kat artması duası ile INŞALLAH BİTANEM prensesleri gibi olcaksın düğününde bebeğim :KK39::KK37:

Vbitanem :KK66:ay MaşaAllah can canıma yavvv süpersin, aynı azimle devam tatlişkommm benim :KK15::KK37::KK36:

Günaydın güzelliklerrrrr, Cuma'mız mübarek olsun :KK15::KK68:

Kuzum ise gitmeden bi bakym dedim seni gördüğüme cok mutli oldummmm iyi dilekern icn ALLAH RAZI OLSUN ya melegim INSALLAH bitanem gelinlikli resmimi atarim sana :KK66: hayrli cumalar bitanemmmm:KK66:

X