- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
zararından neresinden dönsek kar canım. ben de senin günlüğünle tanışmasaydım hala aynı kafadaydım kesin 78 olmuştum şu anAh kuzum ben 82den basladim ya keske 72de baslasaydim simdi 60tim kuzum yaa ah ah olsun napalim en azndan cok sukur dogru yolu buldum
çok iyi fikir canım yoğurt müthiş bir yağ yakıcı canım. nasıl yapmayı düşünüyorsun canım paylaşırmısın bizde yapalım
zararından neresinden dönsek kar canım. ben de senin günlüğünle tanışmasaydım hala aynı kafadaydım kesin 78 olmuştum şu an
tamam canım bende yapıcamBalim ben yogurt pul biber limon karistrmayi dusunuyorum
aynen canım bende çok teşekkür ederim. 60 olunca hep birlikte koruma programı bile görecek bu günlükCok şükür ki doğru yolu bulduk cok tatlsn iyiki geldin ya gunluge gelip cok giden oldu ama kalici kaldgn icn ben cok.tesekur ederim seni tanidgma cok memnunum tatlim iyiki geldin aramiza
tamam canım bende yapıcam
ilk ay tam kaç kilo gitmişti balımIlk ay cok.gitti ama bu ay ne olck 2.ayim bu persmbe kac kilo verdgmi bu cuma yazcm ve toplamda ne oldugnu bakalim.heeyecan yaptim
yapalım canım ben varımCok yifurt kuru varda kuzum da zerdacal fln diyo ben pek blmiyorum oyzuden bu kolayamo heldi bir ay yapalim beraberce
aynen canım bende çok teşekkür ederim. 60 olunca hep birlikte koruma programı bile görecek bu günlük
yapalım canım ben varım
tabi ki canım çok memnun olurum diyetcanım. zafere birlikte ulaşıcaz. eğer ben bu kadar motive olmuşken kilo veremezsem zaten bir daha da veremem. kopmak yok.Tabiii yaaa bitanem ayrilma yok 60 olalim koruyalım gerekrse telleride verrz kopmayiz hic
canım bende kaybettim ama günlüğe yazmıştım ordan bulayım biBen bugun kendimi olccem kuzum onceden olctgm kagidi bulamadim baslangic bu olcutgumu yapicam bakalim.bir ay sonra ne olcak
canım bende kaybettim ama günlüğe yazmıştım ordan bulayım bi
Ya yaa :)Sagol bitanem eksik olmapastada harikayniss yaaa
tabi ki canım çok memnun olurum diyetcanım. zafere birlikte ulaşıcaz. eğer ben bu kadar motive olmuşken kilo veremezsem zaten bir daha da veremem. kopmak yok.
birbirimize anlatacaklarımızı bile hayal edebiliyorum.
pantolonum bol geliyor dur biraz daha daraltayım.
çok güzel bir etek gördüm Small beden kalmamıştı kahretsin alamadım
Ya yaa :)
sanal da olsa iyi geldiHadi herkese 1 dilim verelim prensesler grubuuu afiyet olsunnn
teşekkür ederim canımYaaa iste bu ya iste azim iste basari iste dostuk tek kelime harikaaa dusunceler candost