Kuzum sadece greyfurt var ama dimi içeriğini anlatsana banaKuzum ben cumartesi pazarda yapicam hafta sonu yapalimmi pazartesi hulya ablanin diyetine baslicazsende katilsana bizi kuzum 3 hafta 7kilo sokta degil
Günaydin canım. Cümlemizin kandili mübarek olsun inş.
Yanlış hatırlamıyorsam bu gün senin dogum günündü. Allahım hayırlı,saglıklı,mutlu,nice nice seneler nasip etsin sana inş. canım.
Günaydın güzel günden kocaman günaydınnnnnnnnnn prensesler
Bugün iki güzel gün 23 nisan çocuk bayramınız kutlu mutlu şen olsun
Ve ve ve mübarek gün Regaib kandilimiz dua dua dolsun, kabul olsun inşaAllah
Rabbim tüm hayırlı dularınızı kabul eylesin kuzularım
Ve grubumuzu tacı, baş prensesimiz gönlü ve yüreği güzellikle dolu olan kardeşimin gönül dostumun doğum gününü en içten sevgilerimle kutluyorum. Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu aşk ve hidayet dolu bir yaş olsun inşaAllah
seni çok seviyorum canım benim, ballı lokmam tatlım@zayiflicammm
Mutluluktan agladim ya ne kadar guzel yazmissin canim kardesim cok mutlu ettin beni prensesim INSALLAH bitanem seninde hersey gonlunce olsunnn iyi yurekli melegimmm canimin iciiiiii seni cok seviyorum gonul dostum kardesim
Rejimde bugun 2.ayim doldu canlar 82.100den 70.700 düştüm hamd olsun ALLAHIMAcok mutluyum başardım yola devam İNŞALLAH devami gelir
Hep Beraber basaririz Hedefimize ulasiriz iNSALLAH prensesler gurubu
Tarti herzaman yuzunuze gülsün seviyorum sizleri iyiki varsiniz bana bu yolda eslik ettiginiz için hepinize cok tesekkur ediyorum ve cok öpüyorum
Vay vay vay MaşaAllah can canıma yavvv süpersin, aynı azimle devam tatlişkommm benimGecen hafta 89
Bu hafta 87.8
Günaydın prensesler
Prensesler tartildim
Gecen hafta 71.700
Bu hafta 70.700
Fark 1
Cok sukur mutluyum canlar
Oyyyyy MaşaAllah sana azmine
Azminin kat kat artması duası ile INŞALLAH BİTANEM prensesleri gibi olcaksın düğününde bebeğim
Vbitanemay MaşaAllah can canıma yavvv süpersin, aynı azimle devam tatlişkommm benim
Günaydın güzelliklerrrrr, Cuma'mız mübarek olsun
geçen hafta 68.6
bu hafta 68.0
Bu hafta pek spor yapamadım kuzularsadece yürümeye çalıştım
ve regl oldum olucam o yüzden çok şükür bin şükür 600 gr gitti