82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Bende ni tarif veriyim canlar harika oldu tadi belki biliyorsunuzdur ama yazym yinede
Yalancı patates böreği
Malzemeler
  • 4 adet Patates
  • 1 kabak
  • 1 tane kirmizi biber
  • 1 yemek kasigi et
  • Baharat

Tavaya kabakla biberi koydum 1 tatli kasik zeytin yagla kavurdum

patatesleri hasladim

Sonra borcama koydum

Patatesi alta koydum uste yaptgmz harci koydum

Ustunu patatesle kapadim azcik cok az kasar rendeledim ustunede azcik kepekli galate unu serptim firina attim canlar cok enfes oldu oglen yenebilir super bi bardak ayranla begendiniz mi canlar

Çok lezzetli görünüyor ellerine sağlık

Kahvaltn fazla olmamis kuzum bence peynir iyidir hem yunurtayidanyarim yemissin menun gayet guzel ama aksam çorbani ic hic bisi yememissin bak ayran asinida dene bi gun kuzum bagrsaklari calstryor hemde kalorisi aaz tokta tutyor tamam balim iyi sporlar

Sabah
1Kase domates çorba
1Küp peynir
1Dilim lavaş
1Hurma

1Kase çorba
1Tabak ıspanak

Ara
1/4Muz
1Çay br.süt

Akşam
1Kase ezogelin
Semizotu salata

Su
2,5Lt
Spor
20 Dk trambolin
2500 Adım
150Mekik
800 Bacak mekik
Twister
Basen hareketleri 15 dk

Sağol kuzum ben çiğ rendelemiştim hoşuma gitmemişti birde haşlayıp denicem bakalım yiyebilecekmiyim

Sahur
Bir dilim tam tahlli ekmek
İki brdk c ay
Uç kask cacik
İki kask patlıcan yemeği
İki bardak su

İftar
Cacik
Çorba
İki köfte
Salata
Spor yok
Su
Sayamadim

teşşekür ederiz canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor

çok teşekkür ederim canım. ayran aşını mutlaka denicem. spora çıktım ama yalan oldu çok acayip esiyor burası. 3000 adım attım döndüm eve
ay ağzından bal damlıyor kız ne güzel motive ediyorsun öyle canım

Ayyy cok tatlisin balimmm cok tesekur ederim 3000 3000dir kuzummm kar iyi yapmissin iyiki devam etmemissin cunku hasta olablrdin ben ruzgarda yurudum hastalanmstm.balim
Dene balim.eminim.begenirsn

Ben bütün sporumu evde yapıyorum dışarı çıkma imkanım fazla olmuyor evde devam edebirsin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…