- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizle muhabbet daha güsel geldi canım. yatmadan önce mekik çekeyim bari sonra.Ben bütün sporumu evde yapıyorum dışarı çıkma imkanım fazla olmuyor evde devam edebirsin kuzum
kıslar cumaya da az kaldı. çalışırken bu kadar hızlı gelmez cumalar diyetteyken pat diye geliveriyor yahu
sizle muhabbet daha güsel geldi canım. yatmadan önce mekik çekeyim bari sonra.
bir de evde spor yaparken annem ve babama güzel makara konusu oluyorum gizli gizli rejim yapıyorum evde. hemen başlıyorlar sen gece ye ye diye konuya giriyorlar.
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllar dilerim. tartı öncesi detoks çok güzel bir fikir canım.Yarinla persembe ayran asi corbasi detoksu yapiyorum kuzum persembe dogunum ama cuma kutlicaz ailecek cumaki tarti gunumude etkilemz hem heyecanla bekliyorum cumayi tartyi
teşekkür ederim canım sayenizde bana kalsa oooo 75 in üstüne 2 kilo daha koymuştum bile şimdi desteğiniz için çok teşekkürlerBence harika gidiyosunnn motivesinde ve tarflerin cok guzel balim
şimdiden doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllar dilerim. tartı öncesi detoks çok güzel bir fikir canım.
teşekkür ederim canım sayenizde bana kalsa oooo 75 in üstüne 2 kilo daha koymuştum bile şimdi desteğiniz için çok teşekkürler
bende yapıcam canım gaza geldim bende. şu tartıda 60 rakamları bir an önce görmek istiyorum artık. o kadar güzel bir motivasyon olur ki banaSagol bitanem
Dogum gununden hem once hemde sonradan 2 gun yapicam balim
bende yapıcam canım gaza geldim bende. şu tartıda 60 rakamları bir an önce görmek istiyorum artık. o kadar güzel bir motivasyon olur ki bana
evet canım ya 60 son 9- 8- 7 -6-5-4-3-2-1 kaldı diye sayarız daAyyy kuzum 6lari gorsek harika olur gaza gelrz valla
evet canım ya 60 son 9- 8- 7 -6-5-4-3-2-1 kaldı diye sayarız da
göbek birascık gitse süper olucak oturunca nefes aldırmıyor sanki ya offf
hepsi gidecek canım istemiyoruz onları fıstık olucaz fıstıkBenimde ah su basenler gitseee
hepsi gidecek canım istemiyoruz onları fıstık olucaz fıstık
sen ne güsel 10 kilo verdin ya ben şimdi 10 kilo vermiş olsaydım 60 a 3 kaldı diye bağıracaktımBende prensesler grubuna cani gonulden guveniyorum balim yaglar gitcekk basaricaz
bu arada sizle konuşurken bir tabak cacık içtim 2 tane form bisküvi yedim. kalsiyumdan göründüler bugün bana
sen ne güsel 10 kilo verdin ya ben şimdi 10 kilo vermiş olsaydım 60 a 3 kaldı diye bağıracaktım
çok iyi fikir canım yoğurt müthiş bir yağ yakıcı canım. nasıl yapmayı düşünüyorsun canım paylaşırmısın bizde yapalımCacik cok guzel oluyor ya afiyet olsun balim ben yagurt kuru yapicam kuzum artik pazarteisden sonra devamli