evet ya nerede kaçak canlar
canım bende seni çok tebrik ederim bu arada 10 kiloyu geçti verdiğin kilo yuppi yaKacaklar gittiler umarim gelirler
ay musmutlu oldum azcık teşekkürler canımTebrikler bitanem ben hep yanindayim sende cok guzel motive ediyosun balimmm eksik olmaaynen kuzum bende burasi olmasa senin gibiydim ama artik dogru yolu bulduk spor ve rejim on numara yubbi iyiki varsiniz
1.ciligin hayrli ugurlu olsun balimmmm
canım bende seni çok tebrik ederim bu arada 10 kiloyu geçti verdiğin kilo yuppi yabende olacak mıyım acaba
ay musmutlu oldum azcık teşekkürler canım
birlikte başarıcaz prenses o tartı 60 ı görecek o kadar
bir de canım lahana çorbasını yaparken lahananın tadını bastırmak için içine bulduğun sebzeyi ekle. mesela kerevizle pırasa çok iyi oluyordu ama mevsimi geçti. ben bugün soğan, 1 diş sarımsak, domates ve maydanozda koydum. sen de evdeki malzemelerle çeşitlendirebilirsin. yoksa lahana tek başına tam bir facia
peki canım sen lapanın faydasını gördün mü ve genelde yemeklerine tuz kullanıyormusun ben az bile tuz kullanıyorum daDimi kuzuuuu soylmesi ayip cok zor ictim tek kelime ekleme olmazsa feciiiekleme iyiki yapmissin kuzummm
az bile olsa da tuz kullanıyorum demek istedim canımpeki canım sen lapanın faydasını gördün mü ve genelde yemeklerine tuz kullanıyormusun ben az bile tuz kullanıyorum da
peki canım sen lapanın faydasını gördün mü ve genelde yemeklerine tuz kullanıyormusun ben az bile tuz kullanıyorum da
himlaya tuzu daha mı iyi canım. hiç bilmiyorum da. ben de ondan alayım o zamanKuzum onuda her öğün yemek lazimmis ben sadece 2 yemek kasigi yedim az faydasi oldu ama kuzum sklikta yapamam sanrm.lapayi onun yerine corba icerim
Tuz himlaya tuzu kullaniyorum ama oda cok az bazen hic balim
hayır canım hiç yemedim deneyim diyorum ama lahana çorbası bile yanında daha güzel kalıyor sankiSen lapa hic yedin mi kuzum
himlaya tuzu daha mı iyi canım. hiç bilmiyorum da. ben de ondan alayım o zaman
hayır canım hiç yemedim deneyim diyorum ama lahana çorbası bile yanında daha güzel kalıyor sanki
bayılırım canım pirince ben lapayı yemedim ama yüzüme maske olarak kullanıyorum. deneyim ben de lapayı. psikolojik midir anlamadım canım ama bende kabız oldumKuzum soyle bi durum var ben normalde princ pilavinida sevmem.belkide o yuzden lapayi sevmemis olblrm belki sen seversin ama cok faydasi var diyolar yagisz tuzsuz bisilahana mi pirnc lapasimi dersen lapa kotunun iyisi
bayılırım canım pirince ben lapayı yemedim ama yüzüme maske olarak kullanıyorum. deneyim ben de lapayı. psikolojik midir anlamadım canım ama bende kabız oldum
2 gün her öğün 2 kaşık mı canım2.gun yapılıyormuş kuzumseviosan belki lapayida seversn o normla balim ya kabzlik diyette ne yazikki görülüyor cozucez bi sekilde
ben şurdan mantık yürüttüm;
gebelikte baya bi vitamin,kalsiyum, mineral bizden bebeğe geçiyor (ki benim gebeliğim ikizdi) kemiklerimiz kalınlaşıyor vücut enlemesine esniyor. Birde büyüklerimize bakınca gençliklerinden daha kısalar:) demekki doğruluk payı var diye düşünüyorum [/QUOT
Bende kısayım napalım barısık olmak şart ablacım beterin beteri vardır şükürler olsun rabbime :)hadi yaa ama benden geçti :)) yaş 35 oldu zaar
ben boy ölçümle barışığım sorun etmiyorum, amma velakin boy ve kilo orantısıyla barışık değilim:)) şu 8 kg yi verebileydim iyiydi:))) eşim dalga geçecekkende sanki selvi boyluyum gibi üste çıkarım bide