Sağolasın kuzucummmSimdi gordum yaZini balimm isteydimkuzumm benim sarmaya baylrm afiyet olsun guzelimmm
Iste bu şekerparem supersin alkislar sana cok mutlu oldummm bitanem
INŞALLAH tatlimmm yaa bende 6lara bi gelseydimmm cok sagol yola devamsanada MASALLAH balim
Canlar yuruyuse gidiyorum spor zamanii
herkesi kutlarim prenseslerimmm sizleri tebrik ediyorum ve Cok öpüyorum sekerpareler
Bende tam bu ne dicektimmmmkızlar lahana çorbası yaptım kendime fotoyu da paylaştım sizinle gün içinde öğle yemeğim ve ara öğünüm lahana çorbası. küçük bir detoks yapayım dedim bugün kalanı bitirmeye çalışıcam.
Canlar yuruyuse gidiyorum spor zamanii
herkesi kutlarim prenseslerimmm sizleri tebrik ediyorum ve Cok öpüyorum sekerpareler
Tamam tamam pazartesi boya badana olucak temizlik falan girmeye calısırım :)Aferin kuzum 1 kilo gitmisssstebrikler ama bu haftadan sonra gel tmmi
Neden :s1,52 idi ama sanırım doğumdan sonra 1,50 olmuştur
gebelik 2 cm boyu kısaltıyormuş diye duydum, doğruluğunu tam araştırmadım ama baya bi mantıklı:)Neden :s
Kuzenimde öyle diyordu ama sanmam :)gebelik 2 cm boyu kısaltıyormuş diye duydum, doğruluğunu tam araştırmadım ama baya bi mantıklı:)
Hatta bunun aksini işitmişimdir :)gebelik 2 cm boyu kısaltıyormuş diye duydum, doğruluğunu tam araştırmadım ama baya bi mantıklı:)
ben şurdan mantık yürüttüm;Kuzenimde öyle diyordu ama sanmam :)
Bazısına göre değişebiliyor tabiki ben erken çocukluk eğitimi okuyorum bu tür şeyler kesin herkesde görülür diye bir kanı yok yani bence içinizi ferah tutun 27 yasında olup 2-3 cm uzayan bile varmış :)http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-245760.html bu linkide vereyim :)ben şurdan mantık yürüttüm;
gebelikte baya bi vitamin,kalsiyum, mineral bizden bebeğe geçiyor (ki benim gebeliğim ikizdi) kemiklerimiz kalınlaşıyor vücut enlemesine esniyor. Birde büyüklerimize bakınca gençliklerinden daha kısalar:) demekki doğruluk payı var diye düşünüyorum
hadi yaa ama benden geçti :)) yaş 35 oldu zaarBazısına göre değişebiliyor tabiki ben erken çocukluk eğitimi okuyorum bu tür şeyler kesin herkesde görülür diye bir kanı yok yani bence içinizi ferah tutun 27 yasında olup 2-3 cm uzayan bile varmış :)http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-245760.html bu linkide vereyim :)
Sağolkusum bu arada 1. Olduk tebriklerSporun fazlalasmis kuzum supersin menunde on numara bes yildiz
Kuzu netimde sorun var y a giremiyorumCanlar yuruyuse gidiyorum spor zamanii
Sağolasın kuzucummm
ay bende çok mutlu oluyorum hepimiz el birliği ile verdikçe tatlışkomm
şükürler olsun
Ne kaldı INŞALLAHh'ın izni ile bebişim
sağlıcakla sende görcen 6ları ballı lokma tatlımmm
bol bol kalori yakmalar gönül dostum
15 dk sonra bende yürüyüşe bol bol terleyelim bakalım
kızlar lahana çorbası yaptım kendime fotoyu da paylaştım sizinle gün içinde öğle yemeğim ve ara öğünüm lahana çorbası. küçük bir detoks yapayım dedim bugün kalanı bitirmeye çalışıcam.