82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sabah
peynirli kepekli tost
2 yeşil 2 siyah zeytin
yesil çay

Öğle
küçük bir tabak kapuska
2 kasik acılı yoğurt

Ara
1 isirik çikolata
1 tane cips nefsimi koreltmek icin:oops:

Aksam
1 kase yogurtlu corba
2 kasik makarna
3 dilim turp
1 ceri Domates

2.5 lt su
Bugun kendimi iyi hissettim sporumu yaptim

20 dk trambolin
300 mekik
500 bacak hareketi
5 dk twister
10 dk bas en eritme hareketleri

Ablam menun cok guzel buarada turp cok yararliymis guzel seçim sporda super kendini iyi hswtmene cok sevndim ablam:KK19:

="ksrays, post: 40558305, member: 664022"]Aaa bi yasima daha girdim dur bi olceyim
yorumlarida okudum 3 çocukla 31 yaşında kaç santim uzandım acaba[/QUOTE]

Olctum kızlar 2 cm kisalmisim 1.56 olmuşum 1.58 idim evlenmeden once

evet tadı pek iyi bir şey değil ama limon suyu ve karabiber ekledim biraz bastırıyor. et bulyon koyardım normalde bugün koymadım. bu haliyle içtim. bulyon lahananın tadını acayip bastırıyor öyle deneyebilirsin canım

Kuzum bende ictim ama tadini pek begenmedim ama cok faydali afoyet olsun bende bugun lapa yaptim onuda pek begenmedim yagsiz tuzsuz 2 kasik.yiyebldm kabiza iyi geliomus adasm.soylemisti sagolsun 1 günlük yedim belki faydasi olur:KK48: herseyi deniyorum:KK48:

Sabah
  • Az lor peyniri
  • 1 tane domates
  • 1 tane salatalik
  • az limonlu maydonoz
  • 1 dilim tahil ekmek
Öğlen
  • 3 adet kofte
  • 1 kase yogurt
Aksam
  • 2 yemek kasigi lapa
  • 1 kase marol salatasi
  • 1 bardak ayran
Spor
  • 2 saat yürüyüş
  • yarim saat dans
  • 45 dk mekik basen hareketleri
Su litre

="ksrays, post: 40558305, member: 664022"]Aaa bi yasima daha girdim dur bi olceyim
yorumlarida okudum 3 çocukla 31 yaşında kaç santim uzandım acaba

Olctum kızlar 2 cm kisalmisim 1.56 olmuşum 1.58 idim evlenmeden once[/QUOTE]

Bende uzadin sandim kuzum demekki.dogumdan sonra kisalma olabliomus ablam

Kuzum bende ictim ama tadini pek begenmedim ama cok faydali afoyet olsun bende bugun lapa yaptim onuda pek begenmedim yagsiz tuzsuz 2 kasik.yiyebldm kabiza iyi geliomus adasm.soylemisti sagolsun 1 günlük yedim belki faydasi olur:KK48: herseyi deniyorum:KK48:
canım
teşekkür ederim canım. bugün akşam menüme çiğ semizotu ekledim sonra netten biraz baktım aman canım pek faydalı bir şeymiş bu semizotu özellikle diyette olanlar için. kabızlığa her bi şeye falan iyi geliyormuş. yağ yakımına yardımcıymış... I love semizotu yani:KK36:

sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir. kızlar sabahları yumurta çok tok tutuyor gerçekten. domates salatalık soyacak vaktim yoktu yemedim ama ihmal etmemek gerek.
öğle: lahana çorbası içitim sonra arada da içtim. toplam 3 kase içmişim. 1 bardak ayran
akşam: sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu. 100 gr semizotu sadece 28 kaloriymiş bu arada kıslar. ben 200 gr kadar yedim gayette güzel doydum.:kk77:
spor: bugün yürüyüşe çıkamadım ayaklarım çok fena canlar parka gittim aletlerle tempolu ara vermeden 40 dakika geçirdim

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir. kızlar sabahları yumurta çok tok tutuyor gerçekten. domates salatalık soyacak vaktim yoktu yemedim ama ihmal etmemek gerek.
öğle: lahana çorbası içitim sonra arada da içtim. toplam 3 kase içmişim. 1 bardak ayran
akşam: sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu. 100 gr semizotu sadece 28 kaloriymiş bu arada kıslar. ben 200 gr kadar yedim gayette güzel doydum.:kk77:
spor: bugün yürüyüşe çıkamadım ayaklarım çok fena canlar parka gittim aletlerle tempolu ara vermeden 40 dakika geçirdim

Supersin kuzum cok gecmis olsun ayaklarina üzüldüm :KK43: emeginin karsligini alrsn INŞALLAH kuzum

bugun birinci oldun prensesler grubunun bu haftaki birincisi sensinnnn tebrikler:KK15:

Alkislar sanaaaa balimmm:KK9:

Supersin kuzum cok gecmis olsun ayaklarina üzüldüm :KK43: emeginin karsligini alrsn INŞALLAH kuzum

bugun birinci oldun prensesler grubunun bu haftaki birincisi sensinnnn tebrikler:KK15:
yuppi :KK49:herşey için teşekkür ederim canım çok güzel motive ediyorsun.
yoksa bana kalsa ruh halim şöyle olurdu: akşam saat 6 olur yürüyüşe çıksam mı diye düşünürüm. 7 olur dur yemekten sonra çıkayım derim. 8 olur dur biraz diziye bakayım derim. 10 olmuştur artık saat geç oldu diye bilgisayara gömülüp yürüyüşe falan çıkmazdım.
evde börek çörek mi var biraz tadına bak biraz daha bak. amanin btiyor. neyse diyet yarın başlarım diye yumulurdum:KK62:

yuppi :KK49:herşey için teşekkür ederim canım çok güzel motive ediyorsun.
yoksa bana kalsa ruh halim şöyle olurdu: akşam saat 6 olur yürüyüşe çıksam mı diye düşünürüm. 7 olur dur yemekten sonra çıkayım derim. 8 olur dur biraz diziye bakayım derim. 10 olmuştur artık saat geç oldu diye bilgisayara gömülüp yürüyüşe falan çıkmazdım.
evde börek çörek mi var biraz tadına bak biraz daha bak. amanin btiyor. neyse diyet yarın başlarım diye yumulurdum:KK62:

Tebrikler bitanem ben hep yanindayim sende cok guzel motive ediyosun balimmm eksik olma:KK19: aynen kuzum bende burasi olmasa senin gibiydim ama artik dogru yolu bulduk spor ve rejim on numara yubbi iyiki varsiniz:KK76::KK71:
1.ciligin hayrli ugurlu olsun balimmmm:KK9:

X