Sabah
peynirli kepekli tost
2 yeşil 2 siyah zeytin
yesil çay
Öğle
küçük bir tabak kapuska
2 kasik acılı yoğurt
Ara
1 isirik çikolata
1 tane cips nefsimi koreltmek icin
Aksam
1 kase yogurtlu corba
2 kasik makarna
3 dilim turp
1 ceri Domates
2.5 lt su
Bugun kendimi iyi hissettim sporumu yaptim
20 dk trambolin
300 mekik
500 bacak hareketi
5 dk twister
10 dk bas en eritme hareketleri
Aaa bi yasima daha girdim dur bi olceyimBazısına göre değişebiliyor tabiki ben erken çocukluk eğitimi okuyorum bu tür şeyler kesin herkesde görülür diye bir kanı yok yani bence içinizi ferah tutun 27 yasında olup 2-3 cm uzayan bile varmış :)http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-245760.html bu linkide vereyim :)
Kuzu netimde sorun var y a giremiyorumu
evet tadı pek iyi bir şey değil ama limon suyu ve karabiber ekledim biraz bastırıyor. et bulyon koyardım normalde bugün koymadım. bu haliyle içtim. bulyon lahananın tadını acayip bastırıyor öyle deneyebilirsin canımKuzum cok kilo verdiriyor ama tadi cok kotu icebldnnmi
evet tadı pek iyi bir şey değil ama limon suyu ve karabiber ekledim biraz bastırıyor. et bulyon koyardım normalde bugün koymadım. bu haliyle içtim. bulyon lahananın tadını acayip bastırıyor öyle deneyebilirsin canım
Iki doğum yaptım demekki her doğumda 1cm kisalmisim ben karliyim ikinci doğum ikiz olunca 1 cm karliyim
="ksrays, post: 40558305, member: 664022"]Aaa bi yasima daha girdim dur bi olceyim
yorumlarida okudum 3 çocukla 31 yaşında kaç santim uzandım acaba
canımKuzum bende ictim ama tadini pek begenmedim ama cok faydali afoyet olsun bende bugun lapa yaptim onuda pek begenmedim yagsiz tuzsuz 2 kasik.yiyebldm kabiza iyi geliomus adasm.soylemisti sagolsun 1 günlük yedim belki faydasi olurherseyi deniyorum
teşekkür ederim canım. bugün akşam menüme çiğ semizotu ekledim sonra netten biraz baktım aman canım pek faydalı bir şeymiş bu semizotu özellikle diyette olanlar için. kabızlığa her bi şeye falan iyi geliyormuş. yağ yakımına yardımcıymış... I love semizotu yaniKuzum bende ictim ama tadini pek begenmedim ama cok faydali afoyet olsun bende bugun lapa yaptim onuda pek begenmedim yagsiz tuzsuz 2 kasik.yiyebldm kabiza iyi geliomus adasm.soylemisti sagolsun 1 günlük yedim belki faydasi olurherseyi deniyorum
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir. kızlar sabahları yumurta çok tok tutuyor gerçekten. domates salatalık soyacak vaktim yoktu yemedim ama ihmal etmemek gerek.
öğle: lahana çorbası içitim sonra arada da içtim. toplam 3 kase içmişim. 1 bardak ayran
akşam: sarımsaklı yoğurtlu çiğ semizotu. 100 gr semizotu sadece 28 kaloriymiş bu arada kıslar. ben 200 gr kadar yedim gayette güzel doydum.
spor: bugün yürüyüşe çıkamadım ayaklarım çok fena canlar parka gittim aletlerle tempolu ara vermeden 40 dakika geçirdim
yuppiSupersin kuzum cok gecmis olsun ayaklarina üzüldümemeginin karsligini alrsn INŞALLAH kuzum
bugun birinci oldun prensesler grubunun bu haftaki birincisi sensinnnn tebrikler
evet ya nerede kaçak canlar
yuppiherşey için teşekkür ederim canım çok güzel motive ediyorsun.
yoksa bana kalsa ruh halim şöyle olurdu: akşam saat 6 olur yürüyüşe çıksam mı diye düşünürüm. 7 olur dur yemekten sonra çıkayım derim. 8 olur dur biraz diziye bakayım derim. 10 olmuştur artık saat geç oldu diye bilgisayara gömülüp yürüyüşe falan çıkmazdım.
evde börek çörek mi var biraz tadına bak biraz daha bak. amanin btiyor. neyse diyet yarın başlarım diye yumulurdum