82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

INŞALLAH tatlimmm yaa bende 6lara bi gelseydimmm cok sagol yola devam:nazar: :KK19: sanada MASALLAH balim:KK36:

Ne kaldı ki Allah'ın izni ile bebişim
sağlıcakla sende görcen 6ları ballı lokma tatlımmm:cool::KK19:

Canlar yuruyuse gidiyorum spor zamanii :KK49:
herkesi kutlarim prenseslerimmm sizleri tebrik ediyorum ve Cok öpüyorum sekerpareler:KK19::KK15:

bol bol kalori yakmalar gönül dostum :KK15:
15 dk sonra bende yürüyüşe bol bol terleyelim bakalım:cool:

20150417_183627.jpg

kızlar lahana çorbası yaptım kendime fotoyu da paylaştım sizinle gün içinde öğle yemeğim ve ara öğünüm lahana çorbası. küçük bir detoks yapayım dedim bugün kalanı bitirmeye çalışıcam. :kk77:

Sabah
peynirli kepekli tost
2 yeşil 2 siyah zeytin
yesil çay

Öğle
küçük bir tabak kapuska
2 kasik acılı yoğurt

Ara
1 isirik çikolata
1 tane cips nefsimi koreltmek icin:oops:

Aksam
1 kase yogurtlu corba
2 kasik makarna
3 dilim turp
1 ceri Domates

2.5 lt su
Bugun kendimi iyi hissettim sporumu yaptim

20 dk trambolin
300 mekik
500 bacak hareketi
5 dk twister
10 dk bas en eritme hareketleri

kızlar lahana çorbası yaptım kendime fotoyu da paylaştım sizinle gün içinde öğle yemeğim ve ara öğünüm lahana çorbası. küçük bir detoks yapayım dedim bugün kalanı bitirmeye çalışıcam. :kk77:
Bende tam bu ne dicektimmmm
Afiyet olsun tadı guzel mi bari diyetcanim

Kiskandim şimdi o zaman bende biraz daha spor yapayım bari

Canlar yuruyuse gidiyorum spor zamanii :KK49:
herkesi kutlarim prenseslerimmm sizleri tebrik ediyorum ve Cok öpüyorum sekerpareler:KK19::KK15:

[QUOTE="SONSUZVA, post: 40555815, member:
[/QUOTE]

Kuzenimde öyle diyordu ama sanmam :)
ben şurdan mantık yürüttüm;
gebelikte baya bi vitamin,kalsiyum, mineral bizden bebeğe geçiyor (ki benim gebeliğim ikizdi:KK48: ) kemiklerimiz kalınlaşıyor vücut enlemesine esniyor. Birde büyüklerimize bakınca gençliklerinden daha kısalar:) demekki doğruluk payı var diye düşünüyorum:KK53:

ben şurdan mantık yürüttüm;
gebelikte baya bi vitamin,kalsiyum, mineral bizden bebeğe geçiyor (ki benim gebeliğim ikizdi:KK48: ) kemiklerimiz kalınlaşıyor vücut enlemesine esniyor. Birde büyüklerimize bakınca gençliklerinden daha kısalar:) demekki doğruluk payı var diye düşünüyorum:KK53:
Bazısına göre değişebiliyor tabiki ben erken çocukluk eğitimi okuyorum bu tür şeyler kesin herkesde görülür diye bir kanı yok yani bence içinizi ferah tutun 27 yasında olup 2-3 cm uzayan bile varmış :)http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-245760.html bu linkide vereyim :)

Bazısına göre değişebiliyor tabiki ben erken çocukluk eğitimi okuyorum bu tür şeyler kesin herkesde görülür diye bir kanı yok yani bence içinizi ferah tutun 27 yasında olup 2-3 cm uzayan bile varmış :)http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-245760.html bu linkide vereyim :)
hadi yaa ama benden geçti :)) yaş 35 oldu zaar :KK53:
ben boy ölçümle barışığım sorun etmiyorum, amma velakin boy ve kilo orantısıyla barışık değilim:)) şu 8 kg yi verebileydim iyiydi:))) eşim dalga geçecekkende sanki selvi boyluyum gibi üste çıkarım bide :KK53:

Ne kaldı INŞALLAHh'ın izni ile bebişim
sağlıcakla sende görcen 6ları ballı lokma tatlımmm:cool::KK19:

iNSALLAH sekerparem cok tesekur ederim cok destekcim oldun iyiki varsin gonul dostum :KK19:

sanada iyi kalori yakmalar guzellik:KK15:

Kuzum cok kilo verdiriyor ama tadi cok kotu icebldnnmi :KK43:

X