Korkma kuşum kalsanda sporu arttirdin mi verirsin çok rahat veriyorsun çünkü senKuzu takili kalmaktan korkuom bi size sorym.dedim takimada sordum
Allah daim etsin kuzucum
Korkma kuşum kalsanda sporu arttirdin mi verirsin çok rahat veriyorsun çünkü sen
Sende öylesine balm benim herkesin bünyesi bir değil sen çok emin ve rahat ilerliyorsun imreniyorum sayede bende zayiflayacagimCandan ote cansin ya sagol kuzum benim bir an okudugum yazidan korktum ama icimi rahatlattin cok sagol findikli kurabiyem
Sende öylesine balm benim herkesin bünyesi bir değil sen çok emin ve rahat ilerliyorsun imreniyorum sayede bende zayiflayacagim
Sağol kuşum benim yolum çokuzun daha yaza kadar biraz verseydim çok iyi olacakSagol bitanemsende super gidiyosun kuzummm kendine hakszlik etme hatta super otesi MAŞALLAH
Sağol kuşum benim yolum çokuzun daha yaza kadar biraz verseydim çok iyi olacak
İnşallah küzum benim ya :Yaza daha cok var kuzum evel ALLAH veririz cok sukur ki diyete basladik balimmm ya gerisi gelicek bide durmadan gidersek ohh mis
Kardeşim benim bankada işim var yürüyerek gitmeyi düşünüyorum spor olsun diyeYaza daha cok var kuzum evel ALLAH veririz cok sukur ki diyete basladik balimmm ya gerisi gelicek bide durmadan gidersek ohh mis
Kardeşim benim bankada işim var yürüyerek gitmeyi düşünüyorum spor olsun diyegelince görüşürüz olur mu
Sağol adaş8m sanad a hayırlı isler kuşum.özlyecegimtamam balim
Kuzum bende ise gidicem birazdan aksam gorusuruz INŞALLAH ALLAHA emanet ol kuzummm yuruyuste iyi fikir iyi yurumeler
evet canım durabilir bu normal birşeydir bende yaşamıştım. vücut hafızası diye bir şey var gerçekten. kesinlikle bozmadan devam et tatlım mutlaka o takılı kalan kilodan geriliyorsun. moralini sakın bozma canım öptümCanlar bisi duydum hani kilo alımında en cok hangi kiloda kaldysan o kiloya gelince kilo verme duruyomus bende 72de cok kalmistim cuma en son 72.500dum yani en cok kaldgm kilodayim ya inmezse takili kalrsam cok korkuyorum
Harikasin kuzu tavuk cigerine bayiliyorumDünki menüm prensesler
Sabah
Yeşil elma ve süt
Öğlen 13
Yarım mercimek çorba
Tavuk ciğeri
Salata
Ara 15.30
Türk kahvesi-minicik bitter
Ara 17.30
Yoğurt ve 1 tane grisini
Akşam 20.30
Semiz otu yoğurtlama
6 badem
4 çilek
Su 2,5 /3 lt
Spor
Yaklaşık 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı, 10bin adım
Parktaki aletler 20 dk
Zumba 30 dk
Sağol adaş8m sanad a hayırlı isler kuşum.özlyecegim
Günaydın canlar
Akşam giremedim evdeki işten güçten
@zayiflicammm tatlım kilo en son gördüğü kiloya gelince biraz durma olabiliyormuş ama sonrası yine hızlı veriyosun
1,5 ay içinde de yaşadık biz bunu
dursa da pes etmeden devam bebeğim
yine hızlanıcak elbet