Kuzu net o kadar yavaski iki saatte yazmaya clisiyorum bnm için 7. Takimada seN yazar misin sayfa değişmiyorYaron daha iyi bi menu cikaricam kuzum bugunde olmadi bizimla degilsin dedin bana
Su iki lt
Spor
Mekik
Twister
Squat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu net o kadar yavaski iki saatte yazmaya clisiyorum bnm için 7. Takimada seN yazar misin sayfa değişmiyorYaron daha iyi bi menu cikaricam kuzum bugunde olmadi bizimla degilsin dedin bana
az protein ekle canım benim kasların gevşer sonra. menü de süper ayrıca bol sıvı ağırlıklıSabah
Ara ögun
- Kıymalı yumurta(2 yemek kasigi)
- Bir parca peynir
- 2 zeytin
- 1 dilim tahil ekmek
Akşam
- Küçük kase yoğurt
- 5 adet çilek
- 5 tane Çağla
Spor
- 1 kase mercimek corbasi
- 1 bardak ayran
Su 2litre
- 30 dk yürüyüş
- 30 dk leslie
- 40 dk mekik basen hareketleri
az protein ekle canım benim kasların gevşer sonra. menü de süper ayrıca bol sıvı ağırlıklı
Kuzu net o kadar yavaski iki saatte yazmaya clisiyorum bnm için 7. Takimada seN yazar misin sayfa değişmiyor
Su iki lt
Spor
Mekik
Twister
Squat
kızlar tefe koyun beni oynatın hemen dün gece 2 dilim börek yedim. yapıp mutfağa bırakmış annem buda senin payın diye yarım tepsi paya bak. yesem yemesem yok yemicem derken bir baktım mutfaktayım bir baktım yemişim 2 tane. hemen kendime gelip çıktım mutfaktan. yoksa hepsi bitecekti. geleyim bugüne...
sabah: sade kahve
öğle: domates ve light peynir
akşam: 200 gr kadar haşlanmış tavuk göğsü, 1 kase yoğurt
sonra attım kendimi dışarıya burada çok büyük bir koşu parkuru var ağaçlar içinde. 1 turu tam 1250 metre orada 4 tur attım. yerlerde yumuş yumuş tabanlarım acımadı pek. bir kalabalık bir kalabalık kortej halinde yürüdük resmen. bizim eve yarım saat yürüme mesafesi eve de yürüyerek gidip geldim. millet incecik hala yürüyor ya. ben geç kalmışım anca çıktım parkura canlar. eve yeni geldim 13.500 küsur adım atmışım. dün akşamın acısını çıkarmaya çalıştım canlarım... herkes çok süper yine öpüldünüz
teşekkür ederim bebeğim küçüktü börekler ama gece yiyip yatınca bir vicdan azabı amanin ki amanin anneme diyorym ayırma bana istemiyorum diye ayırıyor işte. odana bırakayım mı gece yersin diyor. bitti o devir artık anne diyorum annemin gözünde gece öğünü olan biriyim ya ne yapmışım ben böyle...Bu spor bu börekleri affettirdi supersin guzellik ortada bu adimla bu sporla borek filan kalmamistr bugunku menunde sporunda mukemmel alkislarim sana örnek menu.ornek spor
teşekkür ederim bebeğim küçüktü börekler ama gece yiyip yatınca bir vicdan azabı amanin ki amanin anneme diyorym ayırma bana istemiyorum diye ayırıyor işte. odana bırakayım mı gece yersin diyor. bitti o devir artık anne diyorum annemin gözünde gece öğünü olan biriyim ya ne yapmışım ben böyle...
bu arada eve geldim misafir var evde hala... börekler kurabiyeler kısırlar havada uçuyor. tabi ki yüzüne bile bakmadım canlar misafirlerin yanında sadece sade kahve hüplettim. fal baktırmaya gidiyorum.
bu arada yürüyüşten geldim misafirlere kusura bakmayın yürüyüşteydim kilo aldım da dedim çok... yok ya iyisin eskiden çok zayıftın dediler musmutlu oldum biraz
Sağol kuşumYazdim bitanem
Guünaydin kardeşimGünaydınlar prensesler grubuuuu
İyiyim elhamdülillah canm sen naslsnNasılsın kardesim
Kız kuş kadar yiyorsun bozma moralini verirsin canmCanlar bisi duydum hani kilo alımında en cok hangi kiloda kaldysan o kiloya gelince kilo verme duruyomus bende 72de cok kalmistim cuma en son 72.500dum yani en cok kaldgm kilodayim ya inmezse takili kalrsam cok korkuyorum
İyiyim elhamdülillah canm sen naslsn
Kız kuş kadar yiyorsun bozma moralini verirsin canm
Allah daim etsin kuzucumHamd olsun iyiyim kardesim