Çok teşekkür ederim. Gider inşallah bu kilolar çünkü iyice psikolojimi bozmaya başladı. Bugün ayca kayanin 1 haftada 3.5 kilo diyetine başladım gayet sağlıklı menüleri var bu yediklerimide 3.5 kilo verilir mi pek emin değilim ama bakalım haftaya sonucu hep birlikte göreceğiz.Hosgeldin tatlmm memnuniyet duyariz bebegini ALLAH bagsilasin diyetinde de kolay gelsin
Çok teşekkür ederim. Gider inşallah bu kilolar çünkü iyice psikolojimi bozmaya başladı. Bugün ayca kayanin 1 haftada 3.5 kilo diyetine başladım gayet sağlıklı menüleri var bu yediklerimide 3.5 kilo verilir mi pek emin değilim ama bakalım haftaya sonucu hep birlikte göreceğiz.
Sabah aç karnına limonlu su içerek başlıyorum güne. Daha sonra
kahvaltı :
1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
3 zeytin
yeşillik
yeşil çay
ara :
süt
Öğle
haşlanmış tavuk
yeşillik ve 1 bardak ayran
ara
Aktivia ve 2 yk yulaf ezmesi
akşam
1 kepce tarhana çorbası
közlenmis patlıcan ve yoğurt
yatmadan yarim saat once pulbiber ve limon ile yoğurt karışımı yedim
Disarda yarim saat yurudukten sonra evde Saat 8 gibi Leslie ile 2 mil yaptım
zayçok icammm .!.:Ablam olur ole seyler uzme kendini sende bu hafta kendini toparlarsin ben sana herzaman diyorum cok guveniyorum grubumuzun ablalasisin iyiki varsinsagol ablam ama bende sanki durdum gibi bi korku var olsun pes etmek yok yola devammm prensesler grubu olarak basaricaz dimi
Bende sana guveniyorum tatlim senin azmini gordukce bende motive oluyorum
mutlaka Allahin izniyle basaricaz Rabbim utandirmasin
Insallah şekerim
ben yatayim kuzular hayırlı geceler hayırlı cumalar
yaşım 26 ilk etapta hedefim 10 kilo vermek daha sonra tabikide zamanla ideal kiloma kavuşmak. Cumalari bende tartı gününüze katilmak isterim ☺ama ben artık haftaya güzel haberler veririm ☺Menun guzel tatlim saglikli sporda guzel bende blmiyorum 3 bucuj kilo verlrmi kuzum ama olsun saglikli bi menu ben ayca kayaya guveniyorum 3 gitmezde 2 gider kilolar gitsnde dimihedefin kac cnm yasin kac adini vermek istermisn bide listeye grmek istermisn her cuma tarti günümuz var
yaşım 26 ilk etapta hedefim 10 kilo vermek daha sonra tabikide zamanla ideal kiloma kavuşmak. Cumalari bende tartı gününüze katilmak isterim ☺ama ben artık haftaya güzel haberler veririm ☺
hoşgeldin canım. menünü gördüm çok güzel ve sağlıklı bir menü yanına sporu da eklersen güzel kilo verirsin canımMerhaba arkadaşlar bende artık kilolardan çok sıkıldıM. Her geçen yıl katlana katlana aldıM kiloları. Birde doğum yapınca daha da fena oldu oğlum 2 yaşında ama ben hala kilolari veremedim. Şuan 85 kiloyum. dün itibari ile diyete ve spora basladim.
bu süreçte motivasyon çok önemli o yüzden burdayım benide kabul Ederseniz günlük paylasimlarimi yapmak istiyorum.
kızlar yeni geldim yürüyüşten tabanlarım patladı. sanırım ayağımın altı su tutuyor bir çare kızlar ne yapayım sizce ayaklarımaparkura gittim bugün yine canlar şimdi geldim. bir tur 1250 metre 7 tur attım. parkurada yürüyerek gittim derken adımsayar 15. 800 leri buldu. tamam spor iyide gelelim yaptığım yaramazlıklara
sabah: domates, salatalık, 2 dilim salam kaçtı
öğle: 1 kase pilav kaçtı. of anne ya
akşam 1 kase mercimek çorbası, 200 gr kadar yağsız kırmızı et, 1 kase yeşillik.
iyi bari akşam biraz kurtarmışım. kaçıyor işte kaçmasa ne güsel dimi yok illa olacak. sonra kendime çok sinirlendim çıktım yürüyüşe canlar.
herkes süper şeyler yapmış yine öpüyorum sizi
İyi yaptn kuşumKuzum bugun cok gec ciktim isten sonra carisdaki isleeri hallettik annemle anca gelebldm eve valla isten vakit yokki bende cok özledim kuzum benim
Öğlen evde değildim kuzukuzum CIS olmasın diye yemedum öğlen aksam bir olduCok.guzel kuzum aksam nerde kis
Gecen hafta 89.6
Bu hafta 89
Fark 600gr