82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

canım o zamana kadar sen bu azimle sıfır beden olursun şekerim. çok güzel uzun bir zaman var önünde

Yaa agzindan bal damliyor 55 olsam ah kuzum hayalim ama oncelik 60 bitanem aynen akljm basima erkenden geldi cok şükür INŞALLAH hedeflerimize ulasrz balimmm ozledik seni nerdeydin hafta sonu balim

Kahvaltı
kepek ekmek li tost
3 ceri domates
1 zeytin

Ara
3 çilek
1 küçük muz

Öğle
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
1 küçük kurabiye

Ara

1 isirik kakaolu muz

Aksam
acılı yoğurt
1 mandalina büyüklüğünde pogaca

2 lt şu

1 saat tempolu adım
100 mekik

Kızlar ben kendimi bir toparlayamadim
diyet miyet yalan olduuuuu

Yaa agzindan bal damliyor 55 olsam ah kuzum hayalim ama oncelik 60 bitanem aynen akljm basima erkenden geldi cok şükür INŞALLAH hedeflerimize ulasrz balimmm ozledik seni nerdeydin hafta sonu balim
hafta sonu kuzenler geldi canım 2 gün bizdelerdi. hiç yalnız kalıpta doğru düzgün geçemedim bilgisayarın başına... tam açıcam günlüğü biri pat başıma geliyor. zaten dalga geçiyorlar kilolarımla

Ablam menun iyi haydi ablam sen toparlanirsn guvenimiz tam sana

Ay canm Benim ya Rabbim adaşimada bna da nasip etsin boyle mutluluğu

Aminnnnn ecmainnn bitanesi yerim seni de
rabbim daha daha çok mutlu etsin sizleri inşallah kızlar hayırlısıyla

ALLAHIM mutlulugunu daim etsin INŞALLAH bitanem

Aminnn ballı lokmam gönül dostum

Forever07
kuzum bende nisanlima ye ye diyorum ben zayflicam o kilo alcak cok acimasizim yaa yoksa kiyamam

Aynen onlar şişsin biz zayıflayalım
Yiyo yiyo sonra diyoki bende diyet yapcam
Bi gün yapıyo 1 kilo veriyo oluyo 99 kilo
Bak sen uğraşıyosn o kadar ben bi günde veriyorum diyo bana
Sonraki gün yeniden tıka basa yeyince tekrar oluyo 100

Kiyamam ben sana merak etme ole guzel kilo vericeksinki guzeligine guzellik katicaksin dalga gecmeleri yanlış ama uzme tatli canini tmmi kuzum daha cok motive ol basaricaz ALLAHIN izniyle

canım poğaça ile kurabiye dışında bir sıkıntı yok. karbonhidratlı bir şeyler yemek istediğinde light form bisküvilerden birkaç tane ye hemen. az bastırıyor. bende geçen hafta sonu kaçırmıştım bayağı bi bu hafta kilo veremedim işte. ben artık şöyle düşünmeye başladım canım. geçici diyet bitene kadar bunlar bana yasak sonsuza kadar değil bu şekilde uzak duruyorum canım bir nebzede olsa . moralini bozma hep birlikte başarıcaz

AMIN balimmm cok sagolll

Dimi gonul dostum biz incecik olalim kocisler gobekli

Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…