- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
teşekkür ederim canım ya iyi ki varsınız.
Sende iyiki varsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım ya iyi ki varsınız.
sinir oluyorum ya eve girer girmez merhaba diyip baştan aşağı süzmeler acaba aldım mı verdim mi almış görünce ayrı bir mutlu oluyorlar sanki.Benlede bi lac akrabam kilomla ilgili ileri geri konusmustu cok uzulmustum
sinir oluyorum ya eve girer girmez merhaba diyip baştan aşağı süzmeler acaba aldım mı cok kilomalmış görünce ayrı bir mutlu oluyorlar sanki.
2 sene öncesine kadar 55 kiloydum. kıskanarak bakarlardı. şimdi bu halimden nasıl mutlular anlatamam ya. ama biz prensesler grubu böyle kem gözlere haddini bildiricez dimi kızlar başarıcazBende bisi demiyorum kuzum ama odama gecip aglamistim onlar gidince bide benim kuzenim 40 kilo ben onun yaninda cok kilolu kaliodum
Bende 55 kiloydum manken gibisin söyle böyle güzel seyler derlerrdi ama ilk defa 70leri bile gördüm yani bayaa saldım kendimi2 sene öncesine kadar 55 kiloydum. kıskanarak bakarlardı. şimdi bu halimden nasıl mutlular anlatamam ya. ama biz prensesler grubu böyle kem gözlere haddini bildiricez dimi kızlar başarıcaz
Sagol canim onerin icin daha dikkatli olmaya calisirim bu konuda ama fazla beceremiyorumcanım poğaça ile kurabiye dışında bir sıkıntı yok. karbonhidratlı bir şeyler yemek istediğinde light form bisküvilerden birkaç tane ye hemen. az bastırıyor. bende geçen hafta sonu kaçırmıştım bayağı bi bu hafta kilo veremedim işte. ben artık şöyle düşünmeye başladım canım. geçici diyet bitene kadar bunlar bana yasak sonsuza kadar değil bu şekilde uzak duruyorum canım bir nebzede olsa . moralini bozma hep birlikte başarıcaz
Masallah tatlim menun sade ve oz ben herseyin ucundan 1 catal aliyorum sonra yazarken menum uzayiiiiip gidiyorElektriklrr gitmişti girmemiştim :)
Sabah
•special k meyveli
Öğle
•2 tavuk baget
•ayran
aksam
•yayla çorbası
•bir kase salata
6000 adım 2.5 litre su
Bundan sonra sürekli gezeceğim yoksa evde durursam bende öyle oluyorum azıcık yiyim sundan nolucak diye devamı geliyo sonu yok dısarda olunca alısveris yapınca yemeyi icmeyi unutuyorumMasallah tatlim menun sade ve oz ben herseyin ucundan 1 catal aliyorum sonra yazarken menum uzayiiiiip gidiyor
Bundan sonra sürekli gezeceğim yoksa evde durursam bende öyle oluyorum azıcık yiyim sundan nolucak diye devamı geliyo sonu yok dısarda olunca alısveris yapınca yemeyi icmeyi unutuyorum
evet canım ya evde hep mutfağa girip çıkıyorum. dışarıda aklıma gelmiyor o kadar yemek. dışarıda havalarda sıcak elimizde pet şişe suyumuzla yürümemiz gerekiyor.Bundan sonra sürekli gezeceğim yoksa evde durursam bende öyle oluyorum azıcık yiyim sundan nolucak diye devamı geliyo sonu yok dısarda olunca alısveris yapınca yemeyi icmeyi unutuyorum
canım mesela ben bugün bizimkilerle oturmadım masaya ayrı aldım yedim. çünkü annem ısrar ediyor ki zaten zor dayanıyorum. bende bir çatal ondan bir kaşık ondan alayım derken dayanamıyorum gidiyor. kendime çay tepsisine yemeklerimi hazırladım televizyonun karşısına geçtim ve ayrı yedim. başka türlü dayanamıyorum.Sagol canim onerin icin daha dikkatli olmaya calisirim bu konuda ama fazla beceremiyorum
birde ben disardan birsey yememeye dikkat ediyorum afia helal ürünleri tercih ediyorum onun da form biskuvileri yok
beni çocuklar zorluyor onlar yiyince bende dayanamayıp yiyorum
2 sene öncesine kadar 55 kiloydum. kıskanarak bakarlardı. şimdi bu halimden nasıl mutlular anlatamam ya. ama biz prensesler grubu böyle kem gözlere haddini bildiricez dimi kızlar başarıcaz
Elektriklrr gitmişti girmemiştim :)
Sabah
•special k meyveli
Öğle
•2 tavuk baget
•ayran
aksam
•yayla çorbası
•bir kase salata
6000 adım 2.5 litre su
Bayanlar bosveriin ilk dönüp aynaya bir kendilerine baksınlar iskelet olmaktan iyidir en azından
[/QUOTE][QUOTE="
Dimi gonul dostum biz incecik olalim kocisler gobekli
Sizinkini bilmemde benimki yiyor kilo almiyor çünkü biraz fazla yese dikkat ediyor aksamda maçi vardi yorulmus bol kalori harcamis yine 75 kg bi Turlu gecemedi beni
Evet evet kesinlikleevet canım ya evde hep mutfağa girip çıkıyorum. dışarıda aklıma gelmiyor o kadar yemek. dışarıda havalarda sıcak elimizde pet şişe suyumuzla yürümemiz gerekiyor.