82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

merhaba diyetcanlar. herkes süper gidiyor. bilgisayarımı açınca ilk neler döktürdünüz acaba diye keyifle okumaya başlıyorum hemen.
sabah: domates, salatalık, 2 dilim peynir(biraz fazla kaçtı sanki peynir) 1 paket form bisküvi
öğle: sade kahve içtim ve 2 porsiyon yoğurt kürü yaptım kendime. gece uyumadan önce daha etkili oluyor kızlar gece uyumadan öncede tavsiye ederim.
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 200 gr ızgara yağsız et, 1 kase cacık.

bugün alışverişe çıktım kızlar kendimi gaza getirmek için M beden bir badi aldım. içine sığmak için sabırsızlanıyorum. biraz kendimi gaza getireyim dedim. :KK55:
adımsayar uygulama indirdim telefona 8000 adım atmışım. bi de uyumadan önce evde mekik çeksem süper olacak.
öpüyorum hepinizi bebekler :KK54:

Bende seni seviyorum ve koskocaman öpüyorum ballı lokma tatlım :KK15:

Kuzucuk menün bana da çok az geldi
Kıyamam sardı düğün telaşı
O telaşta çok güzel kilo veriliyor
Ben hiç diyet yapmadan vermiştim :KK48:
O yüzden yemene dikkat et kuzum

Akşam yemeğinden sonra aslında ama ben akşam yemeği ile yiyorum tatlım benimmm:kk77::kk77::KK73::KK5:

Kuzum ya aynen yemek yiyesim gelmiyor sanirim heyecandan:KK48: daha dikkat edicem kuzum yemek konusunda sagol beni dusundugun balim :KK19: balli lokma tatlisida cok guzel bi lakap hosuma gitti fistigimmm cok sekersin:KK15:

Bende yogurt kurunu aksamdan sorna yaptim cok sagol tarif icn bitanem:KK15:

image.jpg
Dün gece eşimin canı tatlı çekti kızlaro_O
Neymiş irmik helvası falan filan:KK53:
Yapmış olsam bende yicem:110:
Bende çıktım mutfağa meyve salatası yaptım:KK70::KK70:
Ben yemedim tabisi :63:
VA baş harflerimiz:nazar:

Yok bitanem cok iyiyim hamd olsun ama tabi yatmaya yakin halszlesyorum ama yumurta fln tuketym sabah ama kuzum yarin dhaa saglikli beslencem ama sanrm kuculdu kuzum
İyiysen çok şükür sorun yoktur aksama doğru enerjinin tukeniyordur,calisiyorsun kosturuyorsun ya ondandirf kafana takma findik felan da ye meleğim

Sabah 08.00
Haşlama yumurta 1 tane
Peynir 1 dilim zeytin 6 tane
salatalık 2 çilek
Yarım dilim tahıl ekmek

Öğlen 13
Yarım yayla çorba
Taze fasülye
Salata

Ara 17.30
Yoğurt

Akşam 20.30
Mercimek çorba yarım
Yoğurt kürü ve ıspanakkkk yarım enfesti:kk77:

Su 2,5 /3 lt

Spor
Yaklaşık 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı, 10bin adım
Parktaki aletler 20 dk
Zumba 30 dk ve bisiklet 30 dk yapılacak inşallah
Dün yapılamadı mesela :63:o_O

Tek kelime MÜKEMMELSiN fistigim:KK19:

Se
Kuzum ya aynen yemek yiyesim gelmiyor sanirim heyecandan:KK48: daha dikkat edicem kuzum yemek konusunda sagol beni dusundugun balim :KK19: balli lokma tatlisida cok guzel bi lakap hosuma gitti fistigimmm cok sekersin:KK15:

Bende yogurt kurunu aksamdan sorna yaptim cok sagol tarif icn bitanem:KK15:

O senin ballı lokma tatlılığın bebekkk:nazar::KK70:

merhaba diyetcanlar. herkes süper gidiyor. bilgisayarımı açınca ilk neler döktürdünüz acaba diye keyifle okumaya başlıyorum hemen.
sabah: domates, salatalık, 2 dilim peynir(biraz fazla kaçtı sanki peynir) 1 paket form bisküvi
öğle: sade kahve içtim ve 2 porsiyon yoğurt kürü yaptım kendime. gece uyumadan önce daha etkili oluyor kızlar gece uyumadan öncede tavsiye ederim.
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 200 gr ızgara yağsız et, 1 kase cacık.

bugün alışverişe çıktım kızlar kendimi gaza getirmek için M beden bir badi aldım. içine sığmak için sabırsızlanıyorum. biraz kendimi gaza getireyim dedim. :KK55:
adımsayar uygulama indirdim telefona 8000 adım atmışım. bi de uyumadan önce evde mekik çeksem süper olacak.
öpüyorum hepinizi bebekler :KK54:

Menunde sporunda super bitanemmm tavsoyene uyucam bol bol yogurt hem tok tutuyor hemde saglikli :KK66:

X