Aminnnnnn ecmainnn bebeğim cümlemizi inşallah
ben ölçüyom cicimKizlar olcuyozmu cuma kendimizii hepmz
bende severim canım sıradan bir haşlanmış sebzenin bile tadını anında mükemmel yapıyor. ben tüm sebzelerle yapıyorum hemen hemen. mesela kırmızı lahanayı haşla. robotta rendele. limon suyu ve sarımsaklı yoğurtla bir harika oluyor. ve çok düşük kalorisi var tavsiye ederim.
Aaaaa guzelmis deneyelimbende severim canım sıradan bir haşlanmış sebzenin bile tadını anında mükemmel yapıyor. ben tüm sebzelerle yapıyorum hemen hemen. mesela kırmızı lahanayı haşla. robotta rendele. limon suyu ve sarımsaklı yoğurtla bir harika oluyor. ve çok düşük kalorisi var tavsiye ederim.
Prensesler hepinizi çok öpüyorım ve kaçıyorum
İşlerimi sporumu yapam kociş gelmeden
Hayırlı geceler Allah a emanetsiniz
Kaçamak yok aman
Aaaaa guzelmis deneyelim
Şu bildiğimiz salatalar dogradigimiz lahana dimi
Sabah
Peynir kibrit kutusu kadar
4 zeytin
salatalık
1 kepek ekmek
Öğle
Mantar corbası 1 kase
Yarım muz
Aksam
2 adet tavuk baget
2 adet kepek ekmek
Salata
2.5 litre su 5000 adım
(Bugün aksam yemeğinden önce midem bulandı basım döndü miğren ya da tansiyondan olabilir diye düşünüyorum, aksam yemeğinden sonra zor kendime geldim)
ben ölçüyom cicim
Ben onceden olcu almaya baslamistim zaten bana uyarrr[/QUOTE][QUOönceden ölçü cammm, başla420, member: 661921"]Kizlar olcuyozmu cuma kendimizii hepmz
evet canım kırmızı lahanaAaaaa guzelmis deneyelim
Şu bildiğimiz salatalar dogradigimiz lahana dimi
Böyle giderse zayıflamam hayal olucak:/
Eh biraz iyiyim ama bas dönmesi hala varGecmis olsun balimmenun harikaaaa suoer gidiyosun simdi nasislin iyimisin
Bayilirim patates ve sarimsakli yogurda kilo aldirir diye yapmiyorummmBuda cok guzelll tarif hepsini yapicam yemek kitabi gibidin kispatates haslamasina olmaz dimi ama sarmisajli yogurt kalorisi fazla olur mu ki
Gecmis olsun kuzum alisirsin biraz devam et saglikli besleniyorsun ne guzelEh biraz iyiyim ama bas dönmesi hala var1 ay öncesine kadar kola cok tüketirdim şükür gazlı içecekleri bıraktım ama bu diyet işi beni zorluyo
Bayilirim patates ve sarimsakli yogurda kilo aldirir diye yapmiyorummm
Eh biraz iyiyim ama bas dönmesi hala var1 ay öncesine kadar kola cok tüketirdim şükür gazlı içecekleri bıraktım ama bu diyet işi beni zorluyo
Sağolunnn gecen yıl bu kadar zorlanmamıstım ama alısamadım gibi bu yıl kendimi baya saldım çünküGecmis olsun kuzum alisirsin biraz devam et saglikli besleniyorsun ne guzel